Nu știu câți corecți politic realizează că „persoane de culoare” e mai ofensator decât „negri”. Plus că lasă semne de întrebare, de exemplu, „ce culoare?” E ca o idee neterminată.
Dar cred că putem cădea de acord că, măcar dpv. tehnic, expresia e greșită - negrul e o non-culoare. Dar nu ai putea să le zici persoane de non-culoare, fără să-i numești așa și pe albi, că și albul e o non-culoare.
c0p wrote:Nu știu câți corecți politic realizează că „persoane de culoare” e mai ofensator decât „negri”. Plus că lasă semne de întrebare, de exemplu, „ce culoare?” E ca o idee neterminată.
Dar cred că putem cădea de acord că, măcar dpv. tehnic, expresia e greșită - negrul e o non-culoare. Dar nu ai putea să le zici persoane de non-culoare, fără să-i numești așa și pe albi, că și albul e o non-culoare.
pai nici negru/alb nu e ok, ca nu e nimeni negru sau alb, tot nuante diferite suntem chiar si intre noi. so, cum ne definim?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Suzy wrote:si ce facem, ii discriminam pe aia cu p*** mica sau pe aia cu p*** mare?
Ej neboon, nu discriminăm nimic. Tăiem de la ăia mai înzestrați și lipim la ăia mai nefericiți. Redistribuim centimetrii. Egalitate-n pulă și dincolo de ea. Normal, n-o să se mai scoale nici pulile scurtate, nici alea lungite, dar important e să fim toți egali. Și, ca de obicei în egalitarism și pentru că vor avea puli neatinse de bisturiu, mediocrii vor fi cei mai fericiți. Viva pula medie!
...și acesta a fost cursul rapid de marxism, varianta îmbunătățită. Mulțumesc pentru atenție.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme