raku - Sapte (Album)
Re: raku - Sapte (Album)
Nu,Mariane,pustoaica i-a cerut un autograf OMULUI Raku,fiindca Raku e artist cand scrie,inregistreaza si in concerte,contactul artistului cu publicul se face numai in concerte.Acolo,in concert,iti da si albumu live pe scena,autografe moka,poti cumpara cd-uri,toale personalizate,etc,toate cu autograful artistului,asta in baza intrarii pe care o platesti.Cand lumea ii fute din timpul liber OMULUI raku pt ca are treaba cu ARTISTUL raku,OMUL Raku ii taxeaza conform standardelor lui de "pisat","bulangiu","jegos" sau cum mai vrea lumea sa ii zica.Check this out:tu cand te duci la spital ai parte de servicii medicale moka,pt ca platesti asigurare la casa de asigurari de sanatate care ii deconteaza medicului un nr de consultatii,investigatii,tratamente,samd.Dar si acolo,la spital,te duci intr-un interval de timp,de la 8 la 1 sa zicem.Apoi,daca vrei tu sa te consulte un anumit medic,te duci la cabinetul medical al acestuia,dupa ce,in prealabil,ti-ai facut o programare,iar acolo te rupe de bani,deoarece costurile sunt reale.M-ai urmarit pana aici?Pt ca de aici incepe distractia:Pt urgente la cabinetul particular te taxeaza dublu,triplu sau chiar cvadriplul costului real
pt ca asa merge treaba.Asa e si-n repu ala profi.Inchipuie-ti ca a fi artist e o meserie ca oricare alta.De aia nu mi-a placut niciodata sa fiu numit artist,pt ca asta presupune astfel de treburi.Nu sunt de acord absolut deloc cu practicile astea dar le inteleg perfect.

- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
auzi rep profi.
baaa, nici dre nu-ti cere 50 de euro daca te duci la el pe strada si ii spui ca vrei un autograf in plm. ori ti-l da ori te refuza. cine cere bani pentru autografe e cel mai de pisat si reptilian om. nu-ti place sa dai autografe, nu dai, frate. e perfect ok.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Dre are vreo 4 miliarde de euro si crede-ma ca americanilor le e mai greu sa ia un autograf de la Dre decat romanilor de la Raku.
Dre abia a atins miliardul de dolari. Nu că ar avea vreo relevanță cu ce se discută aici, dar nu-mi plac dezinformările.
My bad on this one, aparent am greșit.c0p wrote:Dre abia a atins miliardul de dolari. Nu că ar avea vreo relevanță cu ce se discută aici, dar nu-mi plac dezinformările.

-
- Arhistrateg nebiruitul
Ai greșit în sensul că nu are nici un miliard: http://www.therichest.com/celebnetworth ... net-worth/
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Da, și-n sensul că acea afacere cu vânzarea Beats către Apple cu 3 miliarde e doar pe vine, nu e încă încheiată. Deci, momentan, Dre are doar câteva sute de milioane de dolari, până la o înțelegere concretă cu Apple. N-am mai vrut să dezvolt.CreativeEgo wrote:Ai greșit în sensul că nu are nici un miliard: http://www.therichest.com/celebnetworth ... net-worth/
E incheiata, e oficial, probabil lui i-au venit 1.5-2 miliarde, oricum nu are 4. 

http://soundcloud.com/arinix
-
- Arhistrateg nebiruitul
650 milioane, atât. Că avea doar 25% din companie. Și din astea se mai scad și impozitele, deci sub 600 de milioane de fapt.iemsy wrote:E incheiata, e oficial, probabil lui i-au venit 1.5-2 miliarde, oricum nu are 4.
Concluzia de aici e că raku trebuie să vândă autografe dacă vrea să-l ajungă pe Dre. Mâine-poimâine, ne trezim că raku a dezvoltat cea mai mai rețea de producție și distribuție de autografe din Emisfera Estică, cu potențial de extindere și dincolo de Atlantic.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Semnături pe țâțe de la Raku. Tits by Raku se pișă pe Beat by Dre mai rău decât Suzeey pe vot.
vand autografe replica 1:1 "by raku" la 15 euro, in tipla, le desfac in fata cumparatorului.
http://soundcloud.com/arinix
Eu nu înțeleg... voi chiar credeți că raku vorbea serios când a cerut 50 de euro? Chiar credeți că se aștepta să primească?
I-am zis și tipei care a postat întâmplarea pe blog, dar nu mi-a acceptat comentariul: Asta primiți dacă vreți să cunoașteți omul din spatele muzicii.
Nu știu ce vă miră la atitudinea lui, sunteți ca ăia șocați că a scos Cheloo o piesă în care afișează că e rasist. Omul raku nu vrea să aibă de a face cu publicul, mai mult decât interacțiunea pe care o are la concerte, d-asta are oameni care îi controlează pagina și nu o face el, ca Deliric. E alegerea lui și stilul lui de a fi. Să-l confunzi pe el cu muzica lui e primul pas spre deziluzie, mai ales că asta e atitudinea lui cam dintotdeauna.
I-am zis și tipei care a postat întâmplarea pe blog, dar nu mi-a acceptat comentariul: Asta primiți dacă vreți să cunoașteți omul din spatele muzicii.
Nu știu ce vă miră la atitudinea lui, sunteți ca ăia șocați că a scos Cheloo o piesă în care afișează că e rasist. Omul raku nu vrea să aibă de a face cu publicul, mai mult decât interacțiunea pe care o are la concerte, d-asta are oameni care îi controlează pagina și nu o face el, ca Deliric. E alegerea lui și stilul lui de a fi. Să-l confunzi pe el cu muzica lui e primul pas spre deziluzie, mai ales că asta e atitudinea lui cam dintotdeauna.

\\o \o/ o//
Faptul că a glumit doar înrăutățește situația și amplifică batjocura.
Despre restul, s-a tot zis pe aici care e problema noastră, și nu ține de deziluzie.
Despre restul, s-a tot zis pe aici care e problema noastră, și nu ține de deziluzie.
Pai stai asa, ca un autograf il ceri artistului, nu omului.