Carbon | Phane - Amini [EP](2014)
Re: Carbon x Phane - Amini (2014?)
chiar sunt curios ce o sa iasa...Carbon e un mc de acolo care mi-a placut cam dintotdeauna.
pe beatul asta as vrea sa-l aud pe Carbon : https://soundcloud.com/phane7/phane-rem ... -funklogik
http://soundcloud.com/arinix
Eu zic sa-l mutati la Promovare/Download.
alte genuri...
via FB.Carbon wrote:"AMINI" , ep-ul in colaborare cu Phane, o sa fie publicat pe 20 septembrie pe contul de bandcamp, la download gratuit. Cuvant!
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
imi place coperta si imi place vibe-ul asta cu dumnezei, amin, inchinari n shit 

-
- Majestate ninja
I have an approximate knowledge of many things.
-
- dimineata verific forumu
oare carbon are 2000 de ganduri pe minut atunci cand scoate album?
nu de alta, dar imi place. e la fel ca atunci cand jay-z scoate album cu tupac. tare.
din pacate unul singur e propavaduit sa reuseasca si anume.
trecand peste partea asta. cate straturi reusim sa absorbim atunci cand ne nastem si cate drumuri ne sunt invadate de terti.
oare hiphopu face si el parte din arta pe care o numim cvasipermanent urbana. daca nu, ce treaba e viata. cata informatie generaza creierul.
cati oameni cauta disperati fericirea si gasesc doar cutite. cu care se inteapa constant in cate o musculatura partial dezvoltata in urma propagandei crestine.
mai ieri numeam biserica locas de cult. azi copiii o numesc risipa financiara. de unde lejeritatea asta absurda. de ce reusim dar ne dam batuti. de ce ciorile stau in cismigiu iarna.
poate ca nu cred, dar relatiile dintre oameni pot fi usor redefinite ca monstruozitati arbitrare inevitabile. ratiuni de mult stinse in umbrele trecutului.
daca totul se dezintegreaza de ce nu ne pastram integri. umanitatea e impartita la fel ca partidele politice - transcendenta e o gluma in limitele geografie impuse de ue.
28
nu de alta, dar imi place. e la fel ca atunci cand jay-z scoate album cu tupac. tare.
din pacate unul singur e propavaduit sa reuseasca si anume.
trecand peste partea asta. cate straturi reusim sa absorbim atunci cand ne nastem si cate drumuri ne sunt invadate de terti.
oare hiphopu face si el parte din arta pe care o numim cvasipermanent urbana. daca nu, ce treaba e viata. cata informatie generaza creierul.
cati oameni cauta disperati fericirea si gasesc doar cutite. cu care se inteapa constant in cate o musculatura partial dezvoltata in urma propagandei crestine.
mai ieri numeam biserica locas de cult. azi copiii o numesc risipa financiara. de unde lejeritatea asta absurda. de ce reusim dar ne dam batuti. de ce ciorile stau in cismigiu iarna.
poate ca nu cred, dar relatiile dintre oameni pot fi usor redefinite ca monstruozitati arbitrare inevitabile. ratiuni de mult stinse in umbrele trecutului.
daca totul se dezintegreaza de ce nu ne pastram integri. umanitatea e impartita la fel ca partidele politice - transcendenta e o gluma in limitele geografie impuse de ue.
28
...un ștrudel și o armă
esti bine? esti teafar?
-
- Arhistrateg nebiruitul
Cristi, Cristi... fictiv țel artistic atins simplistic?
PS. Nu contează dacă biserica e lăcaș de cult sau vespasiană. Mă piș pe culte, dați copiilor cultură!
PS. Nu contează dacă biserica e lăcaș de cult sau vespasiană. Mă piș pe culte, dați copiilor cultură!
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- spre 5000 de posturi, e ok
hai cu Amini sper sa sune a hip hop si nu a XXYYXX