Paraziții - Toate-s la fel (Album nou în curând)
Re: Paraziții - Toate-s la fel (Album nou în curând)
De Vlad Dobrescu nici nu mai zic...
-
- Majestate ninja
^2009. timpu trece, parerile se schimba si ele
I have an approximate knowledge of many things.
-
- fratele meu tu esti baiat
-
- Majestate ninja
ahahahaha

I have an approximate knowledge of many things.
ar fi culmea sa se bage si cumicu acum, iese omor 

iese o pulaKrokodil wrote:ar fi culmea sa se bage si cumicu acum, iese omor

o sa scoata parazitii o melodie in care o sa zica de ma-sa lu' doc ca e curva si ca ei ruleaza indoor, da markone un share, fac putina laba in grup, si gata, au rezolvat treaba.
sa înceapă trollingul și să-și facă băieții conturi doar sa ia partea unei tabere 

daca observi, am contul dinainte sa inceapa toata treaba asta, si eram lurker de mai mult timpG-MONEY wrote:sa înceapă trollingul și să-și facă băieții conturi doar sa ia partea unei tabere

dar nu inteleg cum sa fii de partea parazitilor in treaba asta. si nu ma intelege gresit, am ascultat parazitii religios de la 3 ani la 15. zilnic. dupa tot ce e bun tre' sa dispara n-am mai ascultat, mi s-a parut un album atat de dezamagitor, si cu melodiile astea noi, cu toate-s la fel, bot in bot cu o lepra mica.. e cam acelasi subject matter. e cam naspa sa o tii la fel timp de 20 de ani. evident, asta e doar parerea mea.
eu nu tin partea nimanui, tocmai. Pe pagina lui doc mi-am zis parerea pe larg despre asa zisul scandal.
e bine ca e numai a ta.rahbeats wrote:daca observi, am contul dinainte sa inceapa toata treaba asta, si eram lurker de mai mult timpG-MONEY wrote:sa înceapă trollingul și să-și facă băieții conturi doar sa ia partea unei tabere![]()
dar nu inteleg cum sa fii de partea parazitilor in treaba asta. si nu ma intelege gresit, am ascultat parazitii religios de la 3 ani la 15. zilnic. dupa tot ce e bun tre' sa dispara n-am mai ascultat, mi s-a parut un album atat de dezamagitor, si cu melodiile astea noi, cu toate-s la fel, bot in bot cu o lepra mica.. e cam acelasi subject matter. e cam naspa sa o tii la fel timp de 20 de ani. evident, asta e doar parerea mea.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Stai liniștit, rahbeats, Boka nu prea le are cu de-ale gândirii, mai mult cu de-ale stomacului.
D-aia i se pare normal ca niște oamenii care se-apropie de 40 de ani să scrie versuri direct din mintea unui adolescent virgin care urăște femeile pentru că-n miezul nopții se consolează tot cu laba.
D-aia i se pare normal ca niște oamenii care se-apropie de 40 de ani să scrie versuri direct din mintea unui adolescent virgin care urăște femeile pentru că-n miezul nopții se consolează tot cu laba.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Idiotilor le place sa-si aleaga partea cat mai repede. Cel putin asta inteleg eu din tot scandalul asta.
-
- spre 5000 de posturi, e ok
ce-a dat drumu ombladon la publicitate fix in ziua cu dissul gg
la cum suna melodia aia sigur o sa se auda pe la toate petrecerile. are cineva mirror ca vad ca a disparut de pe youtube