DOC - Lucrare de control (2011)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Djony
dimineata verific forumu

Re: DOC - Lucrare de control (2011)

Post by Djony »

Ombladon e rapperul meu preferat din RO,dar pe piesa asta DOC i-a dat-o fin de tot. Sunt curios daca va raspunde si Ombladon cu o piesa,sau se multumeste sa-l injure pe DOC la concerte...
aghiuta
Scrib si orator

Post by aghiuta »

rahbeats wrote:btw imi explica si mie cineva asta "Ia zi, cum e să fii cunoscut drept cel
Ce pe tot albumul dă pe-acelaşi premier şi-acelaşi snare." ?
Se refera la beaturile Parazitii...toate-s la fel.
rahbeats
tanar

Post by rahbeats »

aghiuta wrote:
rahbeats wrote:btw imi explica si mie cineva asta "Ia zi, cum e să fii cunoscut drept cel
Ce pe tot albumul dă pe-acelaşi premier şi-acelaşi snare." ?
Se refera la beaturile Parazitii...toate-s la fel.
aok, mersi, ma gandeam ca se refera la un album anume :D
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

stai asa sa intru si eu in spiritul comment-urilor de youtube:

-am auzit ca numarul lui ombladon de la masina din "05 ugi" s-a schimbat in "05 ugg"
-piesa asta l-ar face si pe VD sa-si ia concediu
-like daca crezi ca DOC>Eminem
-raspunsul lui Ombladon o sa-l faca pe Smiley sa regrete ca au CTC la HA HA HA
-cand Parazitii scotea piese, Doc schimba piese in service
-DOC presedinte
-Doc nu da rau, are cateva rime tari dar Ombladon e Ombladon
-18 secunde > 4 minute
-Astia scot piese cu "nu se mai intorc" de radio si tot ei ne vorbesc de rap
-RIP Doc/RIP Ombladon
-Like daca si tu crezi ca DJ Paul i-a scris versurile

sunt bun.
http://soundcloud.com/arinix
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

Ar trebui să te facă ăștia de la Youtube moderator, le-ai șterge ălora comentariile cu ochii închiși.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Cine lasa comment pertinent -> remove comment & ban.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

ba tragand asa o linie, ombladon in cateva secunde l-a cam atins pe doc unde trebuie, pe cand celalalt a facut o piesa de 4 minute in care s-a straduit foarte mult sa i-o intoarca. imi place mult cum suna piesa lui doc si zice unele chestii intr-un mod elegant, dar ombladon are 1-0. la urma urmei ombladon este unul dintre putinii artisti true din repul nostru si il vad cumva indreptatit sa arate cu degetul. din toata povestea asta cel mai mult ma deranjeaza ranjetul lui cheloo de la sfarsit care e de-a dreptul dezgustator!
paulio

Post by paulio »

Eu zic ca doc a cam gresit ca sa bagat in asta in primul rand si in al doilea rand pentru ca s-a grabit si a scos ceva slubutz...daca tot s-a bagat putea sa scoata ceva mult mai tare.
Like daca si tu crezi ca ombladon are 1-0 in continuare
Ombladon nu cred va scoate vreo replica doar va mai arunca asa cate-o duma prin piese random.

"Unde sa mai pun faptul va ti-a aratat vlad ce insemna clasic? Stii ce spun"

Despre ce e vb?
Gigel
tanar

Post by Gigel »

Cre'ca freaka a transmis mesajul lui Ion:
https://www.youtube.com/watch?v=ZpVk-FAAmK4
NskY
#

Post by NskY »

G-MONEY wrote:l-a pisat pe fraer..bai greuceanu, sincer, chit ca ai fi fan inna sau troll ca boka cu eyekon sau cum plm il cheama pe ala, ce ai facut tu pt muzica in general (nici nu vb de hip-hop) sa-l faci fraier pe ombladon? Pai ba, ala desi a decazut cu trupa de ani buni, e una din legendele hip-hop-ului romanesc. E ca si cand vine o maimuta din State si zice mama ce fraier e Ice-T, ca omul e la "pensie" de ani buni dpdv calitativ.

Nu am apucat sa mai raspund ieri, eu nu am nimic cu DOC ca s-a dus la hahaha, am zis chiar pe topicul asta acum cateva luni ca e ok. Ce nu suport e modul cum si-o arde pe fb: vai, asa am simtit sa fac !! ba ma lasi, de la super piese cum e si diss-ul asta ai simtit sa canti despre soare si vara? Hai sa fim seriosi ! Toti suntem curve intr-un fel, ca muncim pentru bani, dar Doc e ipocrit. Cheloo nu a zis ca a simtit o "chemare" sa se duca la X-factor, omul s-a dus pentru bani si nu o ascunde. Putea si Doc sa zica da ba, fac hip-hop pt suflet, nu se castiga, asa ca m-am dus sa fac si eu bani cu Smiley si echipa. Dar nu, el si-a ars-o aiurea la faza asta.
bai G-MONEY, sincer, chit ca ai fi fan inna sau troll ca boka cu eyekon sau cum plm il cheama pe ala, ce ai facut tu pt muzica in general (nici nu vb de hip-hop) sa-l faci ipocrit sau curva pe DOC?
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Adica suna toate la fel.
Image
schumy

Post by schumy »

macar cu ocazia asta a mai scos si doc ceva rep ca era prea pe aratura :D

e ok dissul, da plm nu mi se pare asa cu ura si agresiv, parca o da asa...sa nu-l supere prea tare....
Image
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

NskY wrote:
G-MONEY wrote:l-a pisat pe fraer..bai greuceanu, sincer, chit ca ai fi fan inna sau troll ca boka cu eyekon sau cum plm il cheama pe ala, ce ai facut tu pt muzica in general (nici nu vb de hip-hop) sa-l faci fraier pe ombladon? Pai ba, ala desi a decazut cu trupa de ani buni, e una din legendele hip-hop-ului romanesc. E ca si cand vine o maimuta din State si zice mama ce fraier e Ice-T, ca omul e la "pensie" de ani buni dpdv calitativ.

Nu am apucat sa mai raspund ieri, eu nu am nimic cu DOC ca s-a dus la hahaha, am zis chiar pe topicul asta acum cateva luni ca e ok. Ce nu suport e modul cum si-o arde pe fb: vai, asa am simtit sa fac !! ba ma lasi, de la super piese cum e si diss-ul asta ai simtit sa canti despre soare si vara? Hai sa fim seriosi ! Toti suntem curve intr-un fel, ca muncim pentru bani, dar Doc e ipocrit. Cheloo nu a zis ca a simtit o "chemare" sa se duca la X-factor, omul s-a dus pentru bani si nu o ascunde. Putea si Doc sa zica da ba, fac hip-hop pt suflet, nu se castiga, asa ca m-am dus sa fac si eu bani cu Smiley si echipa. Dar nu, el si-a ars-o aiurea la faza asta.
bai G-MONEY, sincer, chit ca ai fi fan inna sau troll ca boka cu eyekon sau cum plm il cheama pe ala, ce ai facut tu pt muzica in general (nici nu vb de hip-hop) sa-l faci ipocrit sau curva pe DOC?
nu trebuie sa fac eu nimic pentru muzica. Sunt ascultator/cumparator de cand s-a apucat Doc de muzica, deci am dreptul la o parere. Dar daca cineva e curva sau ipocrit, nu ma ascund sa o zic, chit ca, repet, e vorba de mc-ul meu preferat din Romania. :wink: O mai spun pentru ultima oara: Nu am nimic cu astia care sunt curve, am ce am cu astia care sunt curve IPOCRITE ! Nu le lua separat. :D Asta era si ideea, ca Doc a facut multe pentru hip-hop ca apoi sa zica si sa dea de inteles ca se apuca de dance doar pentru ca nu mai simte..chemarea. In plm s-a vazut ca Doc=rap cand a scos raspunsul pentru Ombladon. Doc nu e dance nu e pop, cel putin nu in suflet. De asta am zis ca e curva ipocrita. Putea sa fie doar curva, sa zica da , ma duc la hahaha pt bani, nu vad unde era problema si rusinea.

iar ce au zis iustinescu si paulio cu 1-0 pt Ombladon. Plm, aici nu cred ca poate fi vorba de scor. Ala a scos un vers, asta o melodie. E o diferenta ca de la cer la pamant. Singura problema e ca Ombladon a zis un adevar evident, indiferent ca nu l-a pus in versuri fine si cu tehnica de nota 10 cum a facut Doc
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Dani
Mitică

Post by Dani »

Ba, cu diss-ul asta Doc s-a pisat pe Ombladon si si-a creat si multa, multa publicitate.
In acelasi timp, nu cred ca ombladon va scoate ceva mai tare si nici doc nu e zeu, dar eu stau si ma uit si vreau sa se raspunda de ambele parti, sa fie cat mai animat, ca asa, noi, ascultatorii, suntem cei mai castigati. Plm, sa fie bine. Si am avut de-a faace cu multi fani parazitii cand am scris un post pe blog, nu exista specie mai proasta, jur.
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

Dar daca v-as spune ca piesa asta nu e pentru Ombladon?

PREGATESTE-TE BASESCU, NU INCHIZI TU ANTENA 3 CAND VREI TU!!!
http://soundcloud.com/arinix
Post Reply