Cedry2k - Sfinții Închisorilor [EP] (2014)
Re: Cedry2k - Identitate (2012)

- DogFather
- spre 5000 de posturi, e ok
O nu! Cine s-ar fi asteptat? 

Cica scoate EP.
- delir
Astept cu interes ceea ce urmeaza.
artificial intelligence is no match for natural stupidity
poate careva sa faca un rip audio fiindca nu sunt in tara si nu pot sa vad/ascult. multumesc anticipat
lipsa
Cine s-ar fi asteptat sa se intoarca ?
Eu unul sigur nu.
Nici nu a mai venit sa ma bata... Cedry2k , daca vezi asta , sa stii ca te salut.
Acum lasand gluma la o parte , chiar suna bine. Si daca o sa fie un material in care nu auzi numa versuri despre dumnezeu , o sa fie chiar tare.

Nici nu a mai venit sa ma bata... Cedry2k , daca vezi asta , sa stii ca te salut.
Acum lasand gluma la o parte , chiar suna bine. Si daca o sa fie un material in care nu auzi numa versuri despre dumnezeu , o sa fie chiar tare.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Si cu beat neoficial,dar se potriveste bine: https://soundcloud.com/brebenel-eduard- ... promo-2014
-
- Arhistrateg nebiruitul
...sper că are chestii mai tari. Că bucata asta nu-l caracterizează. Orice tâmpenii a spus pe ultimele albume, le-a spus în versuri de 10 ori mai bine scrise decât ce-a dat aici.
Also, mi se pare mie sau e super-slab? Sper că-i sănătos omul și e doar de la posturi prelungite.
Also, mi se pare mie sau e super-slab? Sper că-i sănătos omul și e doar de la posturi prelungite.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
masinarie de flow si poeziehanno wrote:bestia s-a intors
BOOM!
hai frate ca nici slab, dpdv calitativ nu e. Chiar si la juma' de potential (ca fara discutie poate mult mai mult, la ce tehnica stim ca are) e peste jumatate din rapperii de la noi. Cedrea poate sa "joace" doar din talent ca Hagi si tot e bun. Nu cel mai bun la ora actuala dar cu siguranta bun.CreativeEgo wrote:...sper că are chestii mai tari. Că bucata asta nu-l caracterizează. Orice tâmpenii a spus pe ultimele albume, le-a spus în versuri de 10 ori mai bine scrise decât ce-a dat aici.

-
- Arhistrateg nebiruitul
Păi eu mereu am zis că Cedrea e cel mai bun MC, bar none, din România. Și nu că a fost, încă e. Eu îmi exprimam speranța, ca fan, că astea sunt doar niște versuri random și că pe material bagă gloanțe de calibrul cu care ne-a obișnuit.
Cine e cel mai bun la ora actuala?G-MONEY wrote:hai frate ca nici slab, dpdv calitativ nu e. Chiar si la juma' de potential (ca fara discutie poate mult mai mult, la ce tehnica stim ca are) e peste jumatate din rapperii de la noi. Cedrea poate sa "joace" doar din talent ca Hagi si tot e bun. Nu cel mai bun la ora actuala dar cu siguranta bun.CreativeEgo wrote:...sper că are chestii mai tari. Că bucata asta nu-l caracterizează. Orice tâmpenii a spus pe ultimele albume, le-a spus în versuri de 10 ori mai bine scrise decât ce-a dat aici.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Dumnezeu am auzit că l-ar face și pe Eminem la battle. 

Asta a fost si prima mea reactie, dar mi-am dat seama de mai de mult ca impresia despre lirica e mult influentata de alte aspecte ale piesei.Fara flow-ul nebun si instrumentalele bestiale, probabil multe versuri nu te-ar dat pe spate.Si la clipa schimbarii s-a promovat la fel si suna altfel pe piesa decat pe acapella, iar albumul ala a avut cateva piese tari, poate ar fi fost mai multe daca nu era atata dumnezeu, acum sper sa se mai fi domolit cu subiectul asta...CreativeEgo wrote:...sper că are chestii mai tari. Că bucata asta nu-l caracterizează. Orice tâmpenii a spus pe ultimele albume, le-a spus în versuri de 10 ori mai bine scrise decât ce-a dat aici.