Haarp Cord
Re: Haarp Cord
Parca Dragonu zicea ca nu mai e in Haarp,de fapt nu mai exista Haarp. Sisu zicea ceva de Haarp HolyGuns.
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Oricum n-ar fi prea mare pierderea. Haarp Cord-ul a fost doar asta, in opinia mea:
Andrei wrote:Verdele este culoarea mea preferata. Ash dori sa pot sa am grija de tot verdele din lume
-
- Arhistrateg nebiruitul
Chiar dacă se-ntorc în formula inițială, cu Cedrea și Pacha, nu cred că mai au cum să scoată un album de calibrul Dragoste sau Frică. Pe atunci încă nu alunecaseră așa rău pe panta asta cu Dumnezelea la poale și încă nu-și limitau creativitatea, nu se păzeau de tot felul de demoni inventați de duhovnici prăjiți.
...mă duc să ascult Dragoste sau Frică. Mi s-a făcut dor.
...mă duc să ascult Dragoste sau Frică. Mi s-a făcut dor.

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Sa nu mai zic de show-ul de pe la concerte facut. Au avut ceva foarte misto baietii..pacat, mare pacat.
Andrei wrote:Verdele este culoarea mea preferata. Ash dori sa pot sa am grija de tot verdele din lume
Pe albumul ăsta încă se simțea vitalitatea și energia fiecăruia dintre ei. De aici încolo au început tare cu predicile, sfătoșeniile. Nu știu de ce are lumea impresia că, pentru a fi înțelept, trebuie neapărat să ai o atitudine moralistă și cu triluri prelungi în voce, a la Puric.
-
- dimineata verific forumu
Asta.
-
Ai cerut vitalitate. Altfel, puneam Călătoria sau 3:30, care-s cele mai bune piese 

-
Ce flow,ce tehnica,ce versuri elaborate.Asa da:)))))))Cristi wrote:si cu D4NNY.