Carbon | Phane - Amini [EP](2014)
Re: Carbon | Phane - Amini [EP](2014)
Iese si in format fizic... O sa ma-ntalnesc cu carbon si stabilim cate bucati, cum le facem, cui le dam etc
) Oricum, nu o sa fie tiraj mare, ca sincer - cei care vor albumu o spun, cei care nu-l cumpara, nu. Ai senzatia din internet ca daca pui 1000 de bucati le dai in 4 zile, da oha.

trebuie sa faci un efort si sa te trezesti cu fata la cearsaf ca sa reusesti sa nu-ti placa vreun beat de pe albumul asta.
Carbon ca de obicei o da bine rau, dar MARELE plus al albumului sunt de departe beaturile ireprosabile. GOOD JOB Phane
O sa fie mult pe repeat. Exista vreo pagina pe soundcloud unde putem sa ascutam doar negativele?

Ba io-s sincer cu prietenii de pe forum - nu inteleg ce va sparge atat la beaturi - ca asta zice lumea peste tot. Eu chiar nu pot sa ma bucur de ele - sunt vechi, de anu trecut. Doar ultimul a fost refacut acum de curand.
Poti asculta asta: https://soundcloud.com/phane7/sets/therise
Aici e un beat de pe Amini. Si sigur o sa urc si beaturile de pe EP... 100% - doar sa-mi trimita Benzen final.
Aici e un beat de pe Amini. Si sigur o sa urc si beaturile de pe EP... 100% - doar sa-mi trimita Benzen final.
pai normal ca pe tine nu te sparg si nu te poti bucura de ele dar pentru noi e ca si cand ne-ai pune sa driblam ca Messi. Pentru noi e imposibil sa facem asa ceva, pentru el e floare la ureche
. Asa si tu cu beaturile. Din partea mea puteau sa fie si de acum 5 ani, ca tot
erau. Si eu chiar pot sa zic ca sunt pretentios la capitolul calitate. De exemplu sunt mare fan Eminem dar la fel cum am comentat si pe topicul ala, ma zgariau pe creier beaturile de pe album.

-
- Arhistrateg nebiruitul
Sincer, beaturile sunt câh și tu ești nasol, na...
Eu zic să ne crezi dacă-ți zicem că-s mișto și să te bucuri un pic de adulația mulțimii.
Eu zic să ne crezi dacă-ți zicem că-s mișto și să te bucuri un pic de adulația mulțimii.

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Materialul e foarte bun, Carbon e ireprosabil pe fiecare piesa si beaturile sunt foarte bine lucrate. Nu as putea nici daca as vrea sa gasesc ceva mediocru sau slab la EP-ul asta felicitari celor care au lucrat la el. Mixajul si masterul sunt facute tot de phane?
Mixajul partial este facut de mine. A intervenit Benzen si la mix, mai ales ca el s-a ocupat de voci, iar masterul ii apartine tot lui.
- Samio Molfai
- Je suis Pateu
Fane, anunta te rog aici pe topic cand faceti materialele in format fizic sa prind si eu unul.
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Ce bine-venit e materialul! Si ce beaturi

pai diferenta dintre beaturile de acum un an si care tu le consideri vechi si astea de le faci anul asta si care suna a XXYYXX e ca alea de acum un an suna mai a hip hop, plus de asta nu stiu cum ar da Carbon pe vreun beat d-asta nou. Oricum, tu stii bine ce faci si e bine ca faci beaturi asa cum iti place tie!Werther wrote:Ba io-s sincer cu prietenii de pe forum - nu inteleg ce va sparge atat la beaturi - ca asta zice lumea peste tot. Eu chiar nu pot sa ma bucur de ele - sunt vechi, de anu trecut. Doar ultimul a fost refacut acum de curand.
M-a rupt rau materialul. Perfect: voce, beat, text.
Bun, bun, bun... Carbon este cel mai constant raper din ultimia perioada... albumul este tipla!... vreau si eu un CD!(probabil se vor gasi la lansare ? o sa fie o lansare?)
Va dau maine/poimaine detalii despre cd-uri, lansare etc
B L A N A A A A A A A A A A A A A A A!
Carbon ... merita tot RESPECTUL din lume pentru ce sadeste in inimi.
Carbon ... merita tot RESPECTUL din lume pentru ce sadeste in inimi.
"my life is my game"
dupa mai multe reascultari super album,bituri,voce,mesaj echilibrat big up carbon!
ps: phane ti-am dat si pm demult acum mi-am amintit. ai si tu un link cu remixul tau de la Zeppelin - Intre zile?
ps: phane ti-am dat si pm demult acum mi-am amintit. ai si tu un link cu remixul tau de la Zeppelin - Intre zile?
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
Da cred ca ti-am si raspuns atunci... Nu-l mai am.