Carbon | Phane - Amini [EP](2014)
- nx
- dimineata verific forumu
Re: Carbon | Phane - Amini [EP](2014)
ha'abia m-am logat dupa... ceva vreme' pe forumu asta si am dat de ceva super tare, poate reusesc sa iau trenu' maine spre bucale', ca n-am mai dat de v-o 3 ani p-acolo, s-ajung sa ascult unu' dintre cele mai bune materiale' ca de mult asteptam sa-l vad pe PH la o lansare' ... intre timp ma lasasem de ascultat hip-hoape romanesti, de cand toti consactatii au inceput sa rimeze numa cacaturi in speranta ca doara doara i-o promova Marga cu ICR-u'
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Bai eu nu o sa cant
))) ca m a tot intrebat lumea ( nu ca as fi vreo legenda a repului romanesc )
))) dar io o sa fiu gazda si-atat. Oricum, va astept... sa platiti intrare, sa cumparati albumu, ca sa-mi iau si eu TV nou.

astia din provincie de unde pot cumpara cd-ul?
Bai, nu stiu ce sa-ti raspund. La concert o sa existe o serie limitata. In 2014 e un risc cu cd-urile in format fizic; probabil ca daca se va epuiza stocul de la lansare, o sa mai facem o serie special pentru online. Asa e repu' asta saracacios - ca intreba lumea de ce nu se fac concertele vineri, sau sambata... nici macar Cedry2k care aduna 1500 de oameni intr-o zi nu inchiriaza in zilele astea. E fucked up si cand nu ai buget din start, te descurci construind chestii pe parcurs.
Bagă un paypal ceva prin PM, Phane. Eu nu sunt în București la lansare și nu o să apuc.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
E editie limitata 200 de bucati. Daca raman dupa lansare, vedem cum facem sa trimitem.
- Samio Molfai
- Je suis Pateu
Si eu care ma gandeam ca daca ajung mai tarziu nu mai prind. Chitra-i lumea asta de nu cumpara un cd.
vreau neaparat cd-ul, pot plati si eu prin paypal
O sa se poata comanda... eu cred ca au mai ramas cateva zeci de cd-uri.
tine-ne te rog la curent cu toate detaliile. merci
- Samio Molfai
- Je suis Pateu
ce de tristi... abia daca cumparau cd-ul. Il luau se uitau la el si cam atat.
Asta e noua generatie, nu ai ce să-i faci. Nu e nici vina lor. Eu am rămas un bășinos bătrân căruia încă îi place să țină în mână un CD, eventual să răsfoiască bookletul și să savurez mirosul de copertă proaspătă.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Un site de unde se poate comanda?
Sper sa apuc si eu o bucata.
Sper sa apuc si eu o bucata.

Singur cu mine