/threadGodflesh wrote:cred ca singuru din categoria asta de internauti la care pot sa ma uit fara sa vomez pe monitor e codrin bradea
si silviu gherman, dar el nu prea are succes la public
Hip-Hop Monden (de prin media)
-
- ce n'est pas possible
Re: Hip-Hop Monden (de prin media)
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
-
- Arhistrateg nebiruitul
Mi-e lene să scriu altceva, copy-paste la ce-am zis pe YT:
Câteva comentarii random:
- Mânca-i-ar tata, ce mumoşi şi cuminţi sunt Sişu şi Dragonu cu limonada aia pe masă.
- Kazi a tras tot, a fumat tot, a băut tot! Super amuzant în tot ce zice, vreau 1 oră jumate de interviu cu Kazi. Make it happen!
- Nu ştiu de ce, dar singurul pe care-l pot lua în serios când vorbeşte despre artă, forme de exprimare şi viaţă e Vexx...
- Sişu are comentarii de pensionar cu şcoala vieţii. Mi-aduce aminte de domnu' Ciorbă, administratorul blocului în care am stat când m-am mutat în Bucureşti. E antipatic instant.
- Dragonu pare să aibă impresia că negrii din borroughs din New York erau nişte hipsteri pacifişti şi că gangsta repu californian a stricat muzica creştină făcută de ăia în NY..."Ştii? Ştii? Ştiinahmean?"
- "Incoruptibilii" sună foarte mişto live.
- Dox a zis-o perfect: e mai bine că hip-hopul nu e o muzică mainstream în România.
- 10 plus pentru editare la faza cu Dragonu: "am chemat lumea la spovedanie, n-a venit nimeni", cut la Kazi Ploae: "dacă cineva e atât de limitat în gândirea lui..."
- Limun vorbeşte cu mâinile mai bine decât cu gura.
- "Libertatea se opreşte în momentul în care se simte lezat ăla de lângă tine." - Asta-i cea mai idioată chestie spusă în tot documentarul ăsta, să-i fie ruşine lui Naighba. Doar proştii îşi auto-limitează libertatea de expresie şi acţiune pentru că alţi proşti se simt ofensaţi.
- Noroc că explică K-gula cum stă treaba: "Hip-hopul nu trebuie să se cenzureze! Repării nu au voie să se cenzureze!" Să-i dea un telefon şi lui Naighba să-i spună.
- MC Bălan e un bălan. Nu ştiu care-i treaba cu el în documentarul ăsta, comic-relief?
Overall, mi-a plăcut documentarul. Bine editat, bine dozat, bine filmat, muzica e pusă bine pe imagini, bun aşa. ...ştii?
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- tanar
Nu am inteles prea bine faza asta. Se refera la Dragonu sau la public in general?CreativeEgo wrote: - 10 plus pentru editare la faza cu Dragonu: "am chemat lumea la spovedanie, n-a venit nimeni", cut la Kazi Ploae: "dacă cineva e atât de limitat în gândirea lui..."
il vazusem si eu si m-a enervat tare ala de le ia interviuri si se baga in prim plan si e de acord cu ei
-
- dimineata verific forumu
ati observat ca dragonu si kazi dau raspunsuri similare? 

...un ștrudel și o armă
-
- Majestate ninja
Not bad, speram totusi sa vad si alti artisti din restul tarii.
// cam sacaitor ala de tot vorbea peste
ps: asa sinistru mi se pare silent strike
simpatic omu
// cam sacaitor ala de tot vorbea peste
ps: asa sinistru mi se pare silent strike

I have an approximate knowledge of many things.
Foarte fain documentarul si bine structurat pentru primul documentar pe bune realizat in Romania despre cultura hip-hop.O sa mai fie nevoie de asemenea documentare si in viitorul apropiat sau mai putin indepartat.Pace si respect omului care s-a ocupat pe partea de interviuri cat si intregii echipe care-a contribuit din spate.
Singur cu mine
Fain documentarul, vexx mi-a parut cel mai la obiect ma intreb de ce nu apar in documentar si ceilalti rapperi cunoscuti ca Raku sau Doc.
Eu nu inteleg de ce a acceptat Kazi interviul, daca nu spune absolut nimic.
-
pentru ca pitong.
era in turneu cu silent si l-a prins pe nepregatite in pul a mea.
de altfel, mi se pare mai interesant sa-i ascult tripurile lu kazi decat aberatiile de la alde sisu & dragonu.
era in turneu cu silent si l-a prins pe nepregatite in pul a mea.
de altfel, mi se pare mai interesant sa-i ascult tripurile lu kazi decat aberatiile de la alde sisu & dragonu.
...un ștrudel și o armă
Macar Sisu isi da silinta acolo
))

-
- Arhistrateg nebiruitul
Kazi e boss, bre, ce vorbiți? A avut niște super-insighturi. Când ziceam că vreau un interviu de o oră cu el, nu glumeam. 

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-