DOC - Lucrare de control (2011)
Re: DOC - Lucrare de control (2011)
acum am ascultat melodia, merge
Strofa lui Doc e tare, piesa e mediocră.
da deci pe 19 decembrie vrea sa scoata albumul motzu daca lucrurile nu se abat de la normalitate 

DOC shared a link
.
December 18
Stiu ca am anuntat ca maine as lansa albumul, dar consider ca decembrie, mai ales finalul sau, nu e o perioada corecta pentru rap. Sunt alte energii in aer acum. Mai dam drumul la o bucata pana la sfarsitul anului totusi... #DOCsiMotzuinHD
.
December 18
Stiu ca am anuntat ca maine as lansa albumul, dar consider ca decembrie, mai ales finalul sau, nu e o perioada corecta pentru rap. Sunt alte energii in aer acum. Mai dam drumul la o bucata pana la sfarsitul anului totusi... #DOCsiMotzuinHD

- delir
- spre 5000 de posturi, e ok
artificial intelligence is no match for natural stupidity
Eu nu înțeleg la ce plm nu scoate odată albumul ala..
Se lauda de anul trecut ca are 2 albume gata, dar pana acum a scos doar o piesa. În rest, din pula alte detalii despre album (tracklist, colaborari). În piesa asta tot zice ceva de 15. Oare pe 15 ianuarie scoate albumul? Am ascultat piesa doar de 2 ori și nu prea am înțeles.
Se lauda de anul trecut ca are 2 albume gata, dar pana acum a scos doar o piesa. În rest, din pula alte detalii despre album (tracklist, colaborari). În piesa asta tot zice ceva de 15. Oare pe 15 ianuarie scoate albumul? Am ascultat piesa doar de 2 ori și nu prea am înțeles.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Da, clar scoate în 15. 2015.Doc wrote:14-i gata, 15-i anul
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
2 albume gata din care 1 piesa scoasa.. Half Life 3 confirmed!
http://soundcloud.com/arinix
Era vorba sa iasa in Noiembrie. Nu o fost gata in noiembrie , o zis de decembrie si dupa aia o zis ca nu scoate de sarbatori ca vrea sa stea cu familia si plm. Si o sa iasa anu asta pe la inceput. Ianuarie , februarie , martie...pula mea.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
-
- rapperu vostru preferat
pe bune? de parca ar fii primul material care il asteptati si apare cu amanari peste amanari. da nu va inteleg, tot 15 ani aveti ? mai puteti s-o ardeti de parca vreun album ar trebui sa apara cand vreti voi sau cand pocniti din degete? omu s-a dezis, a iesit in fata in decembrie, ca nu il mai scoate ca vin sarbatorile, e alt vibe de craciun. si chiar asa e! chiar nu puteti dormi noaptea ca DOC nu a scos albumul promis in noiembrie? INCA ? e abia 6 ian. ho! numaivacacaț'pevoi
...stay away from me if your life's gettin' stupid...
pe bune? De parcă nu dacă nu făceai roșu-n gât strigând pe aici cât de super ești tu, nu puteam dormi.
Lumea e curioasă, lasă-i să insiste.
Lumea e curioasă, lasă-i să insiste.