DOC - Lucrare de control (2011)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

aghiuta
Scrib si orator

Re: DOC - Lucrare de control (2011)

Post by aghiuta »

mengele wrote:pe bune? de parca ar fii primul material care il asteptati si apare cu amanari peste amanari. da nu va inteleg, tot 15 ani aveti ? mai puteti s-o ardeti de parca vreun album ar trebui sa apara cand vreti voi sau cand pocniti din degete? omu s-a dezis, a iesit in fata in decembrie, ca nu il mai scoate ca vin sarbatorile, e alt vibe de craciun. si chiar asa e! chiar nu puteti dormi noaptea ca DOC nu a scos albumul promis in noiembrie? INCA ? e abia 6 ian. ho! numaivacacaț'pevoi
Hai ca iti explic eu, ca am un acces de bunavointa.

E vorba de o chestie care mie mi se pare normala - daca promiti ceva, sa te si tii de angajamentul pe care l-ai facut. Asa iti construiesti integritatea, care sta la baza altor chestii fundamentale. Credibilitate ca om si ca artist. Credibilitate pe strada. Huehuehue. Altfel, amani un album azi, niste concerte maine si apoi ajungi ca The Boy Who Cried 'Wolf' si te miri ca te huleste lumea pe iutub sau mai rau, te ignora. Nu e cazul lui DOC, si nici mie nu mi se pare ca e amanarea asta un capat de tara, dar cam pe aici se invarte nemultumirea noastra.
aghiuta
Scrib si orator

Post by aghiuta »

Caterinca
mengele
rapperu vostru preferat

Post by mengele »

aghiuta wrote:
mengele wrote:pe bune? de parca ar fii primul material care il asteptati si apare cu amanari peste amanari. da nu va inteleg, tot 15 ani aveti ? mai puteti s-o ardeti de parca vreun album ar trebui sa apara cand vreti voi sau cand pocniti din degete? omu s-a dezis, a iesit in fata in decembrie, ca nu il mai scoate ca vin sarbatorile, e alt vibe de craciun. si chiar asa e! chiar nu puteti dormi noaptea ca DOC nu a scos albumul promis in noiembrie? INCA ? e abia 6 ian. ho! numaivacacaț'pevoi
Hai ca iti explic eu, ca am un acces de bunavointa.

E vorba de o chestie care mie mi se pare normala - daca promiti ceva, sa te si tii de angajamentul pe care l-ai facut. Asa iti construiesti integritatea, care sta la baza altor chestii fundamentale. Credibilitate ca om si ca artist. Credibilitate pe strada. Huehuehue. Altfel, amani un album azi, niste concerte maine si apoi ajungi ca The Boy Who Cried 'Wolf' si te miri ca te huleste lumea pe iutub sau mai rau, te ignora. Nu e cazul lui DOC, si nici mie nu mi se pare ca e amanarea asta un capat de tara, dar cam pe aici se invarte nemultumirea noastra.

total de acord! insa refularile alea de pe pagina anterioara a 2-3 bajeti au fost la modul" BAAAAA, CE PULA MEA, caca-m-as pe doc si pe albumul lui care l-a promis ca il va scoate atunci si nu l-a mai scos, dupa ce a zis care e motivul amanarii, mi se par cretine, cel putin, puerile, mai degraba. mai toti stim ca nu e prima data cand se amana si iar se amana scoaterea unui album. Nu inteleg rostul exploziei de testosteron, injuraturi la adresa omului. A promis, s-a dezis, ca si multi altii. OK, asta e, dezamagit putin, dar trece, suntem obisnuiti cu asa ceva, nu? pana atunci, mai merem la munca, mai bem o bere, mai stam la o caterinca, iesim, futem o femeie, 2-3, si apare albumul, la un moment dat. en fine! puerilitatea altora, rabdarea si experienta mea cand vine vorba de lansare de album! cred ca am imbatranit! pace, sefilor! :*
...stay away from me if your life's gettin' stupid...
mengele
rapperu vostru preferat

Post by mengele »

Dani wrote:pe bune? De parcă nu dacă nu făceai roșu-n gât strigând pe aici cât de super ești tu, nu puteam dormi.
Lumea e curioasă, lasă-i să insiste.
pe bune? de parca nu...daca nu? de parca, nu, daca nu tastai, de parca erai, daca nu, cel putin, de parca un neinteresant.
daca nu.
parca.nu.
chiar esti.
...stay away from me if your life's gettin' stupid...
c0p
rapperu vostru preferat

Post by c0p »

Cât se cacă unii pe ei ca să arate că li se rupe de tot :lol:
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

"I don't even give a fuck about not giving a fuck / So I do give a fuck... Wait, what?"

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
nZa
oblomovian

Post by nZa »

you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
Dani
Mitică

Post by Dani »

Astept VD
darius
adevarat sa mor de nu

Post by darius »

blană şi ăsta a lu' deliric.
Boka wrote:recunoaste,ba,bulangiule,ca esti bulangiu.
ce bulangiu...
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

Mișto chestia asta cu #Leapsa.

Chiar că blană rău beatul ăsta al lui Phane.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
.trip
ce n'est pas possible

Post by .trip »

Tare tare!
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
domestos
dimineata verific forumu

Post by domestos »

Apollo Andrei @youtube comments wrote:Pana si Son Goku cred c-ar fi mandru' daca ar stii ca apare-n piesa lu' Del'! <3

:lol: :lol:

misto bucata.. btw
Image
NskY
#

Post by NskY »

ba am vazut un comment genial pe youtube, dar nu la deliric... "Esti mai tare decat toti rapperi din Romania. Asa versuri nu are decat Dr. Dre" :lol: :lol: :lol:

misto bucata!
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

NskY wrote:ba am vazut un comment genial pe youtube, dar nu la deliric... "Esti mai tare decat toti rapperi din Romania. Asa versuri nu are decat Dr. Dre" :lol: :lol: :lol:

misto bucata!
da-te-n plm asta ar trebui sa mearga la noi la posturi MEMORABILE, chiar daca nu a postat-o un user. mi-a facut ziua :lol:
On: rupe si bucata lui Del, mi-a placut chiar mai mult decat cea a lui Doc. Frumos inceput de an. Dar mai presus de cum dau oamenii...mama cum e beatul lui Phane !! :shock: :bow:
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Nu vreti sa stiti ce cacaturi imi scrie lumea lately... cred ca la fel de prosti eram si noi cand eram mai mici. Ma gandesc ca au totusi 15-16 ani... :)
Post Reply