Hai ca iti explic eu, ca am un acces de bunavointa.mengele wrote:pe bune? de parca ar fii primul material care il asteptati si apare cu amanari peste amanari. da nu va inteleg, tot 15 ani aveti ? mai puteti s-o ardeti de parca vreun album ar trebui sa apara cand vreti voi sau cand pocniti din degete? omu s-a dezis, a iesit in fata in decembrie, ca nu il mai scoate ca vin sarbatorile, e alt vibe de craciun. si chiar asa e! chiar nu puteti dormi noaptea ca DOC nu a scos albumul promis in noiembrie? INCA ? e abia 6 ian. ho! numaivacacaț'pevoi
E vorba de o chestie care mie mi se pare normala - daca promiti ceva, sa te si tii de angajamentul pe care l-ai facut. Asa iti construiesti integritatea, care sta la baza altor chestii fundamentale. Credibilitate ca om si ca artist. Credibilitate pe strada. Huehuehue. Altfel, amani un album azi, niste concerte maine si apoi ajungi ca The Boy Who Cried 'Wolf' si te miri ca te huleste lumea pe iutub sau mai rau, te ignora. Nu e cazul lui DOC, si nici mie nu mi se pare ca e amanarea asta un capat de tara, dar cam pe aici se invarte nemultumirea noastra.