Most influential MC!
Moderators: .etalosed, greuceanu
Lol ?? voi facetzi caterinca ??
A citit cineva titlul ??
La 10 ani de la moartea lui 2pac .. lumea inca`l mai venereaza .. si inca se mai fac tatuaje cu el ..
Daca ramanea in viatza .. Nas.. Jay Z.. Biggie .. erau nimicuri .. nu aveau loc sa respire.. Nas nu avea cum sa comenteze... in ultima vreme il tinea pac numa in punchuri pe Nas.. de la piese pana la interviuri.. e unde prindea ocazia se lua de el .. n`avea sanse sa supravietuiasca.. iar dupa moartea lui a facut thugz mansion .. ca sa`i castige din fani .. arzand`o la modul "eu cu pac m`am impacat cu cateva saptamani inainte sa moara" iar cine a ascultat 2pac .. si stie 2pac.. e 100 % ca 2pac n`ar fi facut pace cu Nas nici in ruptul capului ..
Deja am luat`o pe campii si nu e bine ..
CLAR 2PAC .. omul care era supranumit de locuitorii coastei de vest "black jesus"
Caz inchis
A citit cineva titlul ??
La 10 ani de la moartea lui 2pac .. lumea inca`l mai venereaza .. si inca se mai fac tatuaje cu el ..
Daca ramanea in viatza .. Nas.. Jay Z.. Biggie .. erau nimicuri .. nu aveau loc sa respire.. Nas nu avea cum sa comenteze... in ultima vreme il tinea pac numa in punchuri pe Nas.. de la piese pana la interviuri.. e unde prindea ocazia se lua de el .. n`avea sanse sa supravietuiasca.. iar dupa moartea lui a facut thugz mansion .. ca sa`i castige din fani .. arzand`o la modul "eu cu pac m`am impacat cu cateva saptamani inainte sa moara" iar cine a ascultat 2pac .. si stie 2pac.. e 100 % ca 2pac n`ar fi facut pace cu Nas nici in ruptul capului ..
Deja am luat`o pe campii si nu e bine ..
CLAR 2PAC .. omul care era supranumit de locuitorii coastei de vest "black jesus"
Caz inchis

De acord 100% cu tine..... exact ce vroiam sa spun si eu ... daca pac nu ar fi murit , nu avea nici jumate din faima pe care o are acum ....si probabil ca lumea se plictisea de mult de el ....asa cum s-a intamplat si cu alti artisti de top ...adapter wrote:eu sunt de parere ca moartea lui 2pac i-a adus toata faima si gloria si daca ramanea in viata nu era asa de supraapreciat/cunoscut.
- Kaen Shine
- Shiftee
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
parerea asta o au doar copii care nu prea aveau treaba cu rapul cand traia pac...2pac era un zeu si cand traia...a vandut foarte mult dupa moarte tocmai datorita la ce a realizat cand traia,pac nu a avut un pdiddy care sa faca ce a facut pt biggie dupa ce a murit.bizzy_b wrote:De acord 100% cu tine..... exact ce vroiam sa spun si eu ... daca pac nu ar fi murit , nu avea nici jumate din faima pe care o are acum ....si probabil ca lumea se plictisea de mult de el ....asa cum s-a intamplat si cu alti artisti de top ...adapter wrote:eu sunt de parere ca moartea lui 2pac i-a adus toata faima si gloria si daca ramanea in viata nu era asa de supraapreciat/cunoscut.
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Iar ne apucam mah de dezbateri legate de asta de la avatarul meu?
MOST INFLUENTIAL MC man, show MUST go on
Imi pare rau ca un artist ca Biggie nu a reusit sa capteze atentia userilor. Si omu' a avut o gramada de urmasi.. da' toata lumea pe Rakim, Tupac si Nas... ia mai retrageti niste voturi, sa fie "asa cum ar trebui sa fie", echilibru. Mi se pare o chestie de bun simt pana la urma.

MOST INFLUENTIAL MC man, show MUST go on

Imi pare rau ca un artist ca Biggie nu a reusit sa capteze atentia userilor. Si omu' a avut o gramada de urmasi.. da' toata lumea pe Rakim, Tupac si Nas... ia mai retrageti niste voturi, sa fie "asa cum ar trebui sa fie", echilibru. Mi se pare o chestie de bun simt pana la urma.

da, tu, fratele lu' 2pac. (meggadon)
ps: e vorba de cat de mult a influentat el ca artist, nu de cat de mult a vandut.
ps2: pastreaza-ti prejudecatile ptr tine, nu-mi plac basinile de oameni in varsta.
ps: e vorba de cat de mult a influentat el ca artist, nu de cat de mult a vandut.
ps2: pastreaza-ti prejudecatile ptr tine, nu-mi plac basinile de oameni in varsta.

Last edited by adapter on Wed Apr 05, 2006 7:54 pm, edited 1 time in total.
Auch !! Cred ca glumesti prietene.... te asigur ca sant mai mare ca tine , iar in 93-94 probabil ca tu erai la stadiul "vanilla".... si in nici un caz pac nu a fost nici un zeu cand traia ....ca de altfel nici acum ...(poate decat pustani ca tine sa-l vada vreun zeu)meggadon wrote:parerea asta o au doar copii care nu prea aveau treaba cu rapul cand traia pac...2pac era un zeu si cand traia...a vandut foarte mult dupa moarte tocmai datorita la ce a realizat cand traia,pac nu a avut un pdiddy care sa faca ce a facut pt biggie dupa ce a murit.bizzy_b wrote:De acord 100% cu tine..... exact ce vroiam sa spun si eu ... daca pac nu ar fi murit , nu avea nici jumate din faima pe care o are acum ....si probabil ca lumea se plictisea de mult de el ....asa cum s-a intamplat si cu alti artisti de top ...adapter wrote:eu sunt de parere ca moartea lui 2pac i-a adus toata faima si gloria si daca ramanea in viata nu era asa de supraapreciat/cunoscut.
Chiar sant curios cati ani aveai tu cand traia pac prietene ...de esti asa de sigur si faci astfel de afirmatii despre parerile altora....
Last edited by bizzy_b on Wed Apr 05, 2006 9:50 pm, edited 1 time in total.
- kaiser sosze
- tanar
Titlul subiectului: Most influential MC!
Intrebare: Pt. CINE?
Votul meu a plecat spre RAKIM, The R. Dar tre' sa evidentiez faptul k lista e mult prea restransa, avand in vedere k nu cuprinde nume k: GANGSTAR, Wu TANG( desi e trupa),Def Sqad, Eric Shermon, Master P, Ice-T, si multi altii cu mult mai tari decat cei de p lista.
PACE
Intrebare: Pt. CINE?
Votul meu a plecat spre RAKIM, The R. Dar tre' sa evidentiez faptul k lista e mult prea restransa, avand in vedere k nu cuprinde nume k: GANGSTAR, Wu TANG( desi e trupa),Def Sqad, Eric Shermon, Master P, Ice-T, si multi altii cu mult mai tari decat cei de p lista.
PACE
Aparentele te pot insela