Bine Coane Fanica, pune beatul atunci.O sa fii surprins, si nu de numarul de vizualizari.Werther wrote:O sa urc eu beatu' saptamana asta ma, nu mai incepeti cu d-astea made in china, ca nu o sa fie marfa pentru voi. O sa va sara lumea cu dislikeuri
#LEAPSA I [Ianuarie]
Re: #LEAPSA I [Ianuarie]
Eu personal consider ca a facut o mare greseala Phane. Plm e vina lui ca e baiat bun pana la urma. O sa fie surprins? Da, negativ ! Si aici ma refer la maimutoi de 16-17 ani care se cred zei si care habar nu au ce e ala un bpm dar vor sa dea pe beatul asta blana. Nu ma refer la tine naparat, ma refer la aia zeci, sute, care erau cei mai vocali cand cereau beatu. Doc a cerut beatu special pentru ca omul cred ca are sute de freestyle-uri date, cand unii pacalici nici nu stiau sa scrie mama la scoala. E ca si cand niste copii se plang ca n-au si ei ghete ca Messi si cand le primesc, realizeaza ca habar nu au sa joace ca el.Rhandu wrote:Bine Coane Fanica, pune beatul atunci.O sa fii surprins, si nu de numarul de vizualizari.Werther wrote:O sa urc eu beatu' saptamana asta ma, nu mai incepeti cu d-astea made in china, ca nu o sa fie marfa pentru voi. O sa va sara lumea cu dislikeuri
In fine, e treaba lui Phane, munca lui, alegerea lui. Repet, eu daca dau Leapsa pe youtube, nu vreau sa vad vreun sarman care sare de pe beat, cu lirica de oligofren care se crede mare mc. Poate sunt eu rau, dar mi-e greu sa cred (sa nu zic imposibil) sa vad o surpriza ca Royal.
lasă-i să dea toți, cine știe de unde sare ceva bun
-
- Niciodata un nimeni
cine are timp si chef sa-i asculte pe toti prabusitii?
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- spre 5000 de posturi, e ok
daca dai drumu la negativ pe net o sa se intample ce o sa se intample, o sa dea daniib si stilu oprisan, e bine asa lasa sa-si dea intre ei astia mari da' sa mai dea si la astia mai mici, dar cu potential. am citit undeva ca Royal general a primit leapsa de la Doc, plus de asta te mentioneaza pe tine la inceputul piesei, poate va cunoasteti, eu stiu.. Ideea e ca indiferent daca s-a bagat cineva cu japca in treaba dar a surprins placut, asa cum a facut-o RG, sa nu-l luam la pietre si sa analizam putin situatia. Nu dadea drumu la bit pa net.
Slab interviu.
"MHH: Te asteptai ca „Pe limba lumii” sa prinda atat de bine printre rapperi?
Phane: Normal ca m-am asteptat sa prinda. Nu m-am asteptat insa la comentariile alea aberante in care oamenii fie se injura intre ei, fie se supara ca nu am inclus in schema rapperu’ lor preferat ."
http://i.imgur.com/JzMt37E.gif
Daca il aduci pe Puya pe leapsa esti boss
edit: Kepa tatic.
Slab interviu.
"MHH: Te asteptai ca „Pe limba lumii” sa prinda atat de bine printre rapperi?
Phane: Normal ca m-am asteptat sa prinda. Nu m-am asteptat insa la comentariile alea aberante in care oamenii fie se injura intre ei, fie se supara ca nu am inclus in schema rapperu’ lor preferat ."
http://i.imgur.com/JzMt37E.gif
Daca il aduci pe Puya pe leapsa esti boss

edit: Kepa tatic.
Trebuie sa vezi partile bune ale internetului. Nu va pierdeti in detalii... ca si daca va-ntrebam acum 3 sapt ce e mai bine sa fac cu beatu' ala... nu cred ca varianta unui freestyle filmat cu telefonul ar fi fost printre cele mai votate optiuni. Plus ca nu cred ca a mai dat careva vreodata release date la un instrumental
)) de zici ca-i mare single national. Have fun!

paranoic tu chiar crezi ca o sa mai apara o surpriza placuta cum a fost Royal? Plus ca omul a primil leapsa de la insusi Doc, care nu cred ca o dadea la orice gasca. Si pana un alta, vorba lui Mallone..

PS: Felicitari Phane pentru accederea intre primii 100Mallone wrote:cine are timp si chef sa-i asculte pe toti prabusitii?

-
- Niciodata un nimeni
Stefan Pana
13 hrs · Bucharest ·
Ba cica as fi intrat in cei 100 care vor fi ascultati de DJ Premier si Royce da 5'9". Va dau numa vesti bune, nebunilor.
13 hrs · Bucharest ·
Ba cica as fi intrat in cei 100 care vor fi ascultati de DJ Premier si Royce da 5'9". Va dau numa vesti bune, nebunilor.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Bă, tot faceți aluzii la chestia asta, explicați-mi și mie, în calitate de sălbaticul forumului (aka fără cont pe Facebook), despre ce e vorba... Concurs de remixuri pentru Phryme? Unde, cum? Link me, bitchez!Mallone wrote:Stefan Pana
13 hrs · Bucharest ·

LE. Cu asta participă?
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- Niciodata un nimeni
Salbaticule, de ce cacat nu-ti faci cont de facebook? Tu si cu un fost vecin, care afirma ca facebook-ul e unealta diavolului.
-
- Arhistrateg nebiruitul
[off-topic] Eu nu-mi fac că nu-mi trebuie și nu-i văd rostul. Nu am nimic de promovat și nu simt nevoia să-mi partajez stările și statusu cu tătă lumea. Etc. Și-n plus, e clar unealta diavolului. Și-a evreilor. [/off-topic]
Revenind, îmi place remixu lui Phane. Am ascultat și alte intrări, nu am mai găsit nimic să mă impresioneze. (SEZ cred că a ales un beat nepotrivit, nu se pupă instrumentalu ăla esoterico-lugubru cu piesa)
Baftă cu beatu, Phane!
Revenind, îmi place remixu lui Phane. Am ascultat și alte intrări, nu am mai găsit nimic să mă impresioneze. (SEZ cred că a ales un beat nepotrivit, nu se pupă instrumentalu ăla esoterico-lugubru cu piesa)
Baftă cu beatu, Phane!

-
- Niciodata un nimeni
Fii, ma, serios. Poti sa nu pui niciun status si sa nu promovezi nimic, daca nu doresti. Facebook-ul se foloseste si pentru o comunicare facila cu prietenii, colegii, etc. Daca tu preferi telegraful si codul morse, treaba ta. Eu sunt oldschool ca mentalitate (cu toate ca am crescut de mic cu tehnologia in casa), nu sunt de acord cu mentalitatea asta.
Mai reflecteaza putin, totusi.
Mai reflecteaza putin, totusi.
Nu ceda, Ego. Suntem mai multi care se tin in afara sistemului #wearelegion
-
- Arhistrateg nebiruitul
Eu am aflat astăzi că faptul că nu am cont pe Facebook e o mentalitate. 
Eu nu înțeleg care-i problema, sincer. Nu e o chestie de principiu sau de luptă contra sistemului sau mai știu eu ce bălărie. E doar o preferință personală, cum să mai explic? Nu am cont pe Facebook, nu mă uit la telenovele turcești, nu-mi place pepenele galben, nu ascult muzică populară, nu-mi decolorez anusul etc. Dacă nu mă interesează și nu mă atrage, pur și simplu nu fac.
Can we please get back to Phane?

Eu nu înțeleg care-i problema, sincer. Nu e o chestie de principiu sau de luptă contra sistemului sau mai știu eu ce bălărie. E doar o preferință personală, cum să mai explic? Nu am cont pe Facebook, nu mă uit la telenovele turcești, nu-mi place pepenele galben, nu ascult muzică populară, nu-mi decolorez anusul etc. Dacă nu mă interesează și nu mă atrage, pur și simplu nu fac.
Can we please get back to Phane?

Da ma e cool, da' intr-un fel e gay cu concursurile astea, honestly... ca mai zcieam, sunt aranjamente la greuceanu, c-am mai participat mai demult pe la 2-3 chestii, si nu ca atunci as fi facut ceva extraordinar, doar ca ma uitam care castigau... si in mare erau numa jalnici. Mi-e greu sa cred ca o sa castige vreunul care NU E membru Beatstars. Dar e... caterinca, nu stiu
)) Remixu' l-am plesnit intr-o noapte, l-am mixat a doua zi si ala a fost.