Haarp Cord
- Samio Molfai
- Je suis Pateu
Re: Haarp Cord

Bai fratilor,circula informatia ca Dragonu nu ar mai face parte din proiectul numit Haarp Cord.Stie cineva ceva mai detaliat?
i-au destrămat pentru că știau prea multe
-
- ce n'est pas possible
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
-
- Arhistrateg nebiruitul
http://bronews.com/hip-hop/haarp-cord-7 ... a-formula/
Cât despre Dragonu, s-o fi destrămat că ştia prea puţine.Cedry2k, Sișu Tudor, Stres, El Nino, Stripes, Euforic și Dragoș, alături de Dj Grigo, Dj MO, Tecko Starr și Dj WicKed sunt cei care formează trupa Haarp Cord, începând cu sfârșitul anului 2014.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
adevărat, fără pașaman nuștu cum vor reuși să dezvăluie marile conspirații care ne controlează viața și vremea. n-ai văzut în ce hal plouă? coincidență?
ba. dragonu' e tare. se mai cearta cearta baietii, dar dragonu' e pe felia lui. la fel si cedry2k cu sisu. si dragos asta baga bine. de restu' nu-i stiu, numai de bine
-
- ce n'est pas possible
Sișu are cel mai bun flow din Haarp Cord oricum
.

la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
psihopat wrote:adevărat, fără pașaman nuștu cum vor reuși să dezvăluie marile conspirații care ne controlează viața și vremea. n-ai văzut în ce hal plouă? coincidență?

degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
Dragonu a renuntat la proiectul asta din cauza meme-urilor cu poza aia din bucatarie, cu Sisu. Ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca defapt Dino e de vina (sau Basescu, daca il intrebi pe boka). Asa ca acum stiti pe cine sa injurati.
wut ? E pe bune treaba sau faci trolling ? 

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Ok. Eram pe autobuz cand am lasat commentu si citisem in graba si suna altfel. Acum am citit inca o data si mi-am dat seama cat de idiot suna.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.