DOC - Lucrare de control (2011)
Re: DOC - Lucrare de control (2011)
DOC
1 hr ·
Lumea intreaba de ce nu scot albumul cu Motzu mai repede. As detalia un pic:
Albumul este scris si produs in proportie de 95% acum 3 ani. In aceasta perioada de timp oamenii din spatele lui Motzu si DOC au trecut prin chestii, ca orice alti oameni.
Eu, spre exemplu, am acumulat niste ani peste 30. Nu mai simt nevoia de ego-rap-ul care m-a consacrat. Acum ma vad dator sa imprim o stare specifica fiecarei piese, astfel incat sa ating nenorocitul de SUFLET. De aceea multe piese, chiar si cu invitati, au cazut de pe proiect. Nu-si mai aveau rostul. Redundau. Nu le mai simt. Am facut altele. Motzu, om in toata firea si dansul, a produs foc la sfarsitul anului trecut si debutul acestuia, asa ca am tot upgradat proiectul. Este cel mai matur proiect al meu, dar in acelasi timp si cel mai muzical corect. Nu vreau sa divulg mai multe, dar mi-as dori sa se inteleaga ca NU MAI SUNTEM NISTE COPII. Nu ne jucam cu asta. Suntem niste barbati la 30+ care nu concep decat sa zguduie tara cu acest proiect. Va multumim pentru intelegere.1.
PS: S-ar putea ca Bula mea nici sa nu prinda albumul. Ca idee.
1 hr ·
Lumea intreaba de ce nu scot albumul cu Motzu mai repede. As detalia un pic:
Albumul este scris si produs in proportie de 95% acum 3 ani. In aceasta perioada de timp oamenii din spatele lui Motzu si DOC au trecut prin chestii, ca orice alti oameni.
Eu, spre exemplu, am acumulat niste ani peste 30. Nu mai simt nevoia de ego-rap-ul care m-a consacrat. Acum ma vad dator sa imprim o stare specifica fiecarei piese, astfel incat sa ating nenorocitul de SUFLET. De aceea multe piese, chiar si cu invitati, au cazut de pe proiect. Nu-si mai aveau rostul. Redundau. Nu le mai simt. Am facut altele. Motzu, om in toata firea si dansul, a produs foc la sfarsitul anului trecut si debutul acestuia, asa ca am tot upgradat proiectul. Este cel mai matur proiect al meu, dar in acelasi timp si cel mai muzical corect. Nu vreau sa divulg mai multe, dar mi-as dori sa se inteleaga ca NU MAI SUNTEM NISTE COPII. Nu ne jucam cu asta. Suntem niste barbati la 30+ care nu concep decat sa zguduie tara cu acest proiect. Va multumim pentru intelegere.1.
PS: S-ar putea ca Bula mea nici sa nu prinda albumul. Ca idee.
-
- dimineata verific forumu
oh nuuuuuuuuuuuu. de ce nu prinde bula mea albumul?????????????????
..............
..............
...un ștrudel și o armă
In aprilie o sa iasa albumu boss. Si phane are niste surprize cu doc , din cate am inteles.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
-
- ce n'est pas possible
Surprize de-alea ca la Andreea Marin?
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
multumim pentru informatii pilu. sa ne tii la curent in legatura cu surprizele
Nu va mai zic nimic . Mergeti la dracului
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
-
- ce n'est pas possible
Aceste cuvinte ne doare.
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
Pilu, ai grija ca vad ca tu cunosti cam multe informatii.
http://soundcloud.com/arinix
ba, dupa parerea mea e ok ego rapul, dar are potential sa faca chestii mai diverse doc... adica, imi aduc aminte de strofa de pe sinuciderea unui inger, spre exemplu, si nu inteleg de ce nu a vrut deloc sa evolueze si in directia aia.
-
- dimineata verific forumu
pentru ca nu prindea la cocalarii de pe facebook
...un ștrudel și o armă
Doc e probabil cel mai carismatic si bun actor (in sensul pozitiv al cuvantului) din rapul romanesc.
cred ca e SINGURUL post in care sunt de acord 100% cu consumatorul de rom la borcanKadhafi wrote:Doc e probabil cel mai carismatic si bun actor (in sensul pozitiv al cuvantului) din rapul romanesc.

Mie îmi place melodia asta.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie