DOC - Lucrare de control (2011)
Re: DOC - Lucrare de control (2011)
Băi, piesa e șmecheră. Mai bună decât Ceai; și e perfectă pentru radio.
Nu-mi place.
Vazand ce-a scris shade, ma gandeam ca piese ca Omul meu si inca 3-4 fulguratii de geniu sunt prea putine ca sa fac o tragedie din pierderea lui Doc ca mc.Cu alte cuvinte nu am nicio problema sa-l vad cu slagare.Piesa imi place, asta e tot ce conteaza.
Doc are nevasta si copil ?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
-
- Niciodata un nimeni
zici ca ai 16 ani cu textele asteaBoka wrote:nu e pe filmu meu,dar sunt sigur ca va prinde...ma bag la ascultat furtuna in desert.
ps:sunt la munca

tu compari niste piese cu subiecte diametral opuse, ambele provenite din niste perioade diametral opuse. oamenii se schimba si nu pot canta despre aceleasi lucruri toata viata.
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- dimineata verific forumu
mama, ce hipstareala sa asculti ceva ce si artistul recunoaste ca era slab.
...un ștrudel și o armă
Shade ai fi surprins ce succes a avut piesa Ceai in cluburi.
Nu conteaza ca Doc nu e Smiley sau Connecter, o sa aiba segmentul lui. Si pana la urma ce, Connecter nu tot din hip hop a plecat? Doar ca ala a fost baiat extrem de abil si a cantat EXACT ce trebuia: vara, soare, dragoste etc. A mers spre jackpotul cel mare si a reusit. Si ca sa fiu obiectiv pana la capat, il ajuta si vocea pe asemenea piese. Ce sa mai, i se potrivesc perfect piesele, bravo lui.
In schimb ce n-am inteles eu la DOC e altceva. Ok, faci piese comerciale ca sa ai ce manca. Nu judec omul, ba chiar il incurajez, am zis-o si aici. DAR cum plm sa faci coaie versuri din astea in 2015, gen " te iubesc, da fut si altele la greu, ca plm, sunt baiat rau, am instinct de vanator, g-yeah".
Frate, asta canta Caddy acum o caruta de ani, pe "Ai grija de smenarul tau" si o facea mult mai bine iar Catalina Toma era cri-mi-na-la pe refren, fara voce din aia pitigaiata fortat. Doc rupe cu ego-rappul lui pe piesele de profil, dar pe astea care se vor comerciale ar trebui sa o lase mai moale, parerea mea. Nu stiu ce femeie respectabila in anul 2015 mai apreciaza ganul asta de ..."vanatori". Poate doar alea de 17 ani de la liceu, dar si acolo mai am dubii 

In schimb ce n-am inteles eu la DOC e altceva. Ok, faci piese comerciale ca sa ai ce manca. Nu judec omul, ba chiar il incurajez, am zis-o si aici. DAR cum plm sa faci coaie versuri din astea in 2015, gen " te iubesc, da fut si altele la greu, ca plm, sunt baiat rau, am instinct de vanator, g-yeah".

- Samio Molfai
- Je suis Pateu
-
- Arhistrateg nebiruitul

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
cristyyo wrote:mama, ce hipstareala sa asculti ceva ce si artistul recunoaste ca era slab.

Si sa imi bag pula daca mai asociati persoana mea cu termenii aia bulangii

-
- dimineata verific forumu
-
- Arhistrateg nebiruitul
Stai liniștit, Bokuleț, nimeni nu te asociază cu bulangii, știm toți că de-ai fi singur pe-o insulă cu cel mai urât și disperat homosexual, ar prefera laba. 

-
- Niciodata un nimeni
de unde stii ca nici poponarii nu l-ar fute? pe aceeasi insula, in aceleasi conditii descrise, pe tine te-ar fute?
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Ce zile, dom'le, nici nu mai pot face mișto de cineva, că se bagă seriosul Mallone să caute pereche reală homosexualului teoretic. 

spre binele lui.CreativeEgo wrote:Stai liniștit, Bokuleț, nimeni nu te asociază cu bulangii, știm toți că de-ai fi singur pe-o insulă cu cel mai urât și disperat homosexual, ar prefera laba.