Poate.. shi poate din sept reushitzi sa schimbatzi shi locatzia.. prea'i boschetarie aici.. shi mai rau ca multzi simt ca tre sa se comporte ca atare..
jesus cum dreq fac de mereu imi uit useru shi parola.. landa ce sunt...! btw BLUUUUUUUUUUUUUUUUU BLU BLUIUUUUUUUU unde dreq imi umblii? nu te-am mai vazut de secoleee....fataaaa ....te vreau kois....! ce mai zici ma ?
Just look in the mirror and u`ll find that u`re not who you think u are!
Chiar aja bay nenea ala cu olitza dupa el hahah..hay ma Kombatzelu kand dreq schimbam shi noi locatzia k e najpa rau de tot in vagauna aia de b52525262 sa dea dreq...horror ce`i akol....VREM GRIFFINNNNNNNNNNNNNNNNNS !..hai te pupic...Flexa.
Jo-UaNa wrote:jesus cum dreq fac de mereu imi uit useru shi parola.. landa ce sunt...! btw BLUUUUUUUUUUUUUUUUU BLU BLUIUUUUUUUU unde dreq imi umblii? nu te-am mai vazut de secoleee....fataaaa ....te vreau kois....! ce mai zici ma ?
ahhhhhhh mama ce dorita sunt kooooois si eu te vreau take me )))))
Jo-UaNa wrote:jesus cum dreq fac de mereu imi uit useru shi parola.. landa ce sunt...! btw BLUUUUUUUUUUUUUUUUU BLU BLUIUUUUUUUU unde dreq imi umblii? nu te-am mai vazut de secoleee....fataaaa ....te vreau kois....! ce mai zici ma ?
ahhhhhhh mama ce dorita sunt kooooois si eu te vreau take me )))))
MOAAA I DON`T BELIEVE IT :p BLUUUUUUUUUU LUV ME LUV ME LUV ME LUV U )) shi tuh nenea M...am uitat cum te cheama....dak vrei high shi tuh....k sunt in pofte rau aku de pajti =)) GEN ...