Aveti aici playlistu.https://www.youtube.com/playlist?list=P ... gbKXUA2oge
Bagati niste pareri.La 2 ascultari pentru mine e de nota 8/10.
Eufonic-Eufonic
-
- dimineata verific forumu
-
- Arhistrateg nebiruitul
Re: Eufonic-Eufonic
Ba ești, ba ești. Apucă-te de filatelie.Eufonic wrote:Nu sunt MC din plictiseală
Nașpa albumul. Banal și prost. Beaturi de căcat în stilul clasic Lu-K Beats (deși doar una cred că e produsă de Lu-K

O strofă bună de la Stres, două strofe bune de la Cedrea și cam atât. Și când spun bune, zic dpdv tehnic, nu mă refer la ce tâmpenii spun prin versuri.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
cand a scos clipul iti placea

CreativeEgo wrote:Ho, bă, că și mie-mi place, mult chiar, n-am voie acum să fac puțin mișto? A dracu de sensibiloși devenirăți, forumijdilor.![]()
Mă rog, nu-mi place tot pachetul. De beaturi ce astea-s sătul ca Iliescu de mineriade și hemoroizi și Sișu cade pe beat cum cade pișu de boșorog cu Parkinson pe colacul veceului. Dar Eufonic și Cedrea sunt buni.
Album care poartă numele artistului? Ca dracu de creativ.
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
se mai ocupa cineva de moderarea forumului? nu de alta, dar am impresia ca promovare/download s-a mutat la hh romanesc.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Păi da, dacă am ascultat o singură strofă, am judecat după o strofă. Apoi am ascultat albumul și am văzut că spune aceleași câteva prostii în toate piesele, doar cu alte rime, și asta mi se pare de-a dreptul tragic pentru un MC.NskY wrote:cand a scos clipul iti placea![]()
Și, na, n-o fi MC din plictiseală, da nici io nu-s ascult MCs ca să fiu plictisit.

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
+1iustinescu wrote:se mai ocupa cineva de moderarea forumului? nu de alta, dar am impresia ca promovare/download s-a mutat la hh romanesc.
Vallejo wrote:mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune