DOC - Lucrare de control (2011)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

iemsy
Decanul

Re: DOC - Lucrare de control (2011)

Post by iemsy »

E foarte tare ce s-a intamplat, e foarte misto toata treaba asta.. a, daca as vrea sa ma duc la concerte sa fie asa mereu, nu cred, cu toate ca daca ati fost la un concert cu band sa auzi sunetul ala real al instrumentelor e blana, nu cred pentru ca poate as vrea sa aud bass-ul ala sau fix haturile alea sau snare sau orice, pastrand proportiile si fortez putin dar e ca si cum ai vede un film dublat; dar daca s-ar mai face un concert CTC asa, o da, vreau sa fiu acolo, la negru cred ca ma cacam pe mine si ma dadea de toti peretii vioara aia.
http://soundcloud.com/arinix
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

NskY wrote:
G-MONEY wrote:
CreativeEgo wrote:Foarte tare a fost toată treaba acolo. :bow: Sper să le pună pe toate.

n-am vrut sa-mi dau cu parerea pana nu le ascult si eu pe toate. Fara nicio gluma, o fi vorba de gusturi, cine stie, dar nu mi-au placut de nicio culoare. Nici macar o piesa, nimic, nimic. Acum na, la mine conteaza fff mult instrumentalul in hip-hop, poate si de aia negativele originale de la Negru sau Sangele apa nu se face m-au spart iar acum abia am ascultat pana la capat. Din acelasi motiv am fost oarecum dezamagit si de albumul lui Eminem, cu inovatiile astea. Si nu cred ca sunt singurul. Dar vorba aia, oamenii incearca, cui ii place bine, cui nu, asta e:)
:caramizi: :caramizi: :caramizi:

inseamna ca faci parte din #bokateam si esti mega limitat dpdv al preferintelor muzicale. si bandul lui pasca si fetele au fost la mega inaltime! + ctc. au avut o prestatie impecabila toti 3... singura bucata ce nu m-a rupt in varianta live e cox... si fara sa fiu hater dar rimaru si carbon aratau rau imbracati asa langa ctc care erau imbracati elegant. de la rimaru chiar n-am inteles nimic din ce a cantat.. restul pieselor.. nota 10. mi-au zis amici ca si-au schimbat complet viziunea asupra hiphopului dupa ce au vazut liveurile astea cu ctc (in bine, evident).

sangele apa nu se face e muuuult peste varianta de studio. sau na, poate e doar parerea mea. :D
Tu mai nou iti dai cu parerea numai pe topicurile de muzica, unde vrei sa fi un fel de wannabe Dr.Dre. NU ESTI. :wink: Ce-ti place tie si la inca 1000 de insi, nu inseamna ca trebuie sa-mi placa si mie. Daca eram bokateam, ziceam ca urasc pe toata lumea si am ceva cu toti. Si fara sa fiu hater, fara sa ma dau superior..eu ascult hip-hop amice de cand tie iti punea maica-ta sandwich in ghiozdan si te duceai la scoala :) M-am saturat de "fani" si "experti", dupa metoda "doamne daca nu iti place ceva nou esti cel mai fraier". Tu si ceilalti aplaudaci refuzati cu inversunare sa intelegeti o chestie fratilor, o chestie care ar fi trebuit sa fie TEMELIA muzicii hip-hop: dreptul la libera exprimare, dreptul la o parere. Erau niste "fraieri", Run DMC le zicea lumea, si cantau despre chestia asta.:) Ce crezi, e DREPTUL MEU sa nu imi placa. Reciteste postul, eu nu am zis de calitatea bandului sau de prestatia baietilor. Am zis ca NU IMI PLACE CUM SUNA ! E o crima??? Nici Eminem nu-mi place cum suna si mai sunt milioane care au aceiasi parere despre soundul ultimului album. Ca lirica, nota 10+. Si sa-mi fie cu iertare, CTC nici cat ultimul spermatozoid al lui Eminem nu fac. Si o spun din postura de fan declarat al lui Doc si al lui Em.
Asa ca dintre noi doi, tu esti oaia prietene, tu esti cazut in adoratie la fel ca restul. Lasa-ma pe mine sa fiu oldschool, "batran" si "limitat" si uda-te tu la maxim cand auzi piesele astea. E dreptul tau cum e si al meu sa nu-mi placa.

PS: daca erai baiat destept si nu sareai ca ars, scriai DOAR ultima fraza din postul tau.
PS2: ma pis pe toti aia care ii stii tu care si-au schimbat.."viziunea" asupra hip-hop-ului dupa ce au vazut astea. Dar nu e paguba, inseamna ca n-au avut-o niciodata :wink:
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

mie nici secunde reci nu prea imi place cum suna, pe langa cox, in rest IMPECABIL...
HiroHito
spre 5000 de posturi, e ok

Post by HiroHito »

Imi plac separati. Foarte tare banda,fetele dar pentru mine nu se pupa cu ceteceii
La omu kagula era altceva. Aia da.
Golf
forumist frustrat

Post by Golf »

Imi place ipocrizia #gmoney.
Losing your mind is a lot more fun when you don't bother looking for it.
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

HiroHito wrote:Imi plac separati. Foarte tare banda,fetele dar pentru mine nu se pupa cu ceteceii
fix in asta mi se pare ca sta spectaculozitatea showului...si,personal,mi se pare ca se trag unii pe altii in sus aici.
Gmoni nu poate fi in #bokateam ...aici au loc numai elitele :D
NskY
#

Post by NskY »

Boka wrote: Gmoni nu poate fi in #bokateam ...aici au loc numai elitele :D
asta e de semnatura :lol:

la ce topicuri vrei sa imi dau cu parerea gmoney? nu ma uit la fotbal, nici filme n-am mai vazut. pana mea. nu ma bag sa scriu peste tot daca nu am urmarit subiectul. tu ai un mod aparte de a-ti da cu parerea.. mereu zici si de doc ca face unele lucruri strict pt bani dar mie mi se pare ca o face cu drag. imi plac posturile tale mereu. :)))))
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

Repet a nu stiu cata oara, FOARTE BINE ca Doc e "curva", ca "s-a vandut", cum ii place lumii sa zica. Daca face lucrurile astea si din suflet, atunci e un artist implinit si trebuie sa-l doara in pula de parerea lumii, pune linistit capul pe perna. DAR asta nu inseamna ca trebuie sa-mi placa colaborarea asta. :wink: De aia e absurd sa judeci ca vai, esti praf ca nu iti place ceva nou. Nu coane, mie imi place si o sa ascult si peste 20 de ani piesele care l-au consacrat pe Doc si Ctc. Chiar le urez bafta cu absolut orice proiecte vor ei, n-au decat sa faca feat si cu Benone Sinuzita, atata timp cat mai scuipa din cand in cand ceva ce ma rupe, un freestyle sau o piesa cu "vechiul" Doc. E foarte simplu :)
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
domestos
dimineata verific forumu

Post by domestos »

Doc e smecher, s`a schimbat de la tigari normle la tigari de rulat :wink: omu` a zis ca face orice schimbare in viata lui asa ca ... albumu' e mic copil
Image
delir

Post by delir »

artificial intelligence is no match for natural stupidity
Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Post by Ghiumurluc »

rezumat: Vlad Munteanu nu va mai scoate niciun material semnat DOC. e rebranding, tati.
...un ștrudel și o armă
DogFather

Post by DogFather »

Text: Vlad Munteanu :lol:
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

...e mișto. :oops:
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme