?iemsy wrote:hanno wrote:frumos, are un vibe care imi aminteste de 2003-2004 cand probabil as fi stat toata ziua pe mtv ca sa prind piesa.iar pe ombladon nu l-am mai auzit de foarte mult timp dand intr-un fel care sa nu para ca ia la misto beatul
Ombladon - Indiferent (album nou)
Re: Ombladon - Indiferent (album nou)
Da, deci daca facem o retrospectiva a ultimelor aparitii Parazitii prin interneti, piesa asta chiar suna ok si are si vreo 2 versuri faine; ala cu o data ca niciodata si ala cu budzdugan si morar.
Per total, e cam aceeasi ciorba reincalzita by Parazitii, insa eu inca mai cred ca Ombladon e singurul dintre ei care poate sa faca ceva, cat de cat, placut.
Refrenul e oribil, dezastruos, sa-mi bag pl ca suna in ultimul hal.
In rest, nu mi se pare nimic spectaculos si subiectul e cam pueril, dar piesa suna ok.
Per total, e cam aceeasi ciorba reincalzita by Parazitii, insa eu inca mai cred ca Ombladon e singurul dintre ei care poate sa faca ceva, cat de cat, placut.
Refrenul e oribil, dezastruos, sa-mi bag pl ca suna in ultimul hal.
In rest, nu mi se pare nimic spectaculos si subiectul e cam pueril, dar piesa suna ok.
Foarte tare piesa, mai puțin aerele astea de gangsta (îmi fac dreptate cu briceagul și cum arată el nervos muie la cameră, aproape ca m-am speriat) și " viitorul sună bine doar dacă sună underground". Baga-ti-ai pula în el de underground. ...
În fine, oricum piesa e chiar tare și îmi da speranțe pentru un album solo la nivelul "Condoleanțe"
În fine, oricum piesa e chiar tare și îmi da speranțe pentru un album solo la nivelul "Condoleanțe"
Hai să nu exagerăm. „Condoleanțe” a însemnat Ombladon în vârf de formă și inspirație. Piesa asta nu ar avea loc pe albumul ăla.Djony wrote: îmi da speranțe pentru un album solo la nivelul "Condoleanțe"
"ma culc odata cu gainile si de 2 ori cu ma-ta!" ...daaa,stiu,e o duma grosolana,retardata,rad pustii de 12 ani...MAI IESITI IN PULA MEA AFARA DIN CASA
))
baietii mari si-au luat felia inapoi...pentru ceilalti-o sedinta la coafor,machiaj,etc
Respect,Ombladon!

baietii mari si-au luat felia inapoi...pentru ceilalti-o sedinta la coafor,machiaj,etc
Respect,Ombladon!
-
- Arhistrateg nebiruitul
Nu e vorba că-i retardată, dar e de pe vremea lui Ceaușescu, dacă nu chiar de pe vremea lui Dej duma asta. Când aveam 7-8 ani le ziceam asta cu găinile puștilor de la bloc. Da știu că nu te deranjează, că-n cercurile în care te-nvârți tu, un ”pizda mă-tii” e deja punch de Oscar.
MAI STAI ÎN PULA MEA ÎN CASĂ!!! Citește ceva, uită-te la un documentar măcar. Viața nu e mai true la bodegă decât e-n bibliotecă decât atunci când îți pui ochelari de cal și te limitezi la cercul tău strâmt. Ca Ombladon, Cheloo și fanii lor, ca să fiu on-topic. ”...știm, așa-i juma de țară”
MAI STAI ÎN PULA MEA ÎN CASĂ!!! Citește ceva, uită-te la un documentar măcar. Viața nu e mai true la bodegă decât e-n bibliotecă decât atunci când îți pui ochelari de cal și te limitezi la cercul tău strâmt. Ca Ombladon, Cheloo și fanii lor, ca să fiu on-topic. ”...știm, așa-i juma de țară”
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- dimineata verific forumu
piesa e batrana si de cacat, la fel ca mc-ul.
case closed.
case closed.
...un ștrudel și o armă
Boka, diferenta dintre tine si Ombladon e ca tu te culci o dată cu găinile, de două ori cu mă-sa cui vrei tu.
Momentele alea cand printre cele mai vechi trupe de muzica si cunoscute cu peste 400.000 like-uri face muzica cu scule low cost dar CAND O SA_L INTERESEZE SI PE ASCULTATORUL DIN ROMANIA DE SOUND, d-aia auzim numai cacaturi la radio, NU VRETI CALITATE, d-aia e mai misto sa-i injurati pe Okapi si pe Hahaha Facem ca incearca sa ofere calitate (a nu se intelege ca ce scot ei este bun, poate fi o piesa/album slab), baga-mi-as pula in punch-urile voastre de cacat.

Nu neparat o si fac bine dar incearca, si nu, nu vreau sa fac comparatia celebra.
Si daca asta se vrea a fi hip-hop romanesc cu beaturi low cost, atunci imi bag pula in el si il ascult pe ala din afara.

Nu neparat o si fac bine dar incearca, si nu, nu vreau sa fac comparatia celebra.
Si daca asta se vrea a fi hip-hop romanesc cu beaturi low cost, atunci imi bag pula in el si il ascult pe ala din afara.
http://soundcloud.com/arinix
-
cum adica date gratis fanilor? au pus albumul la liber pe net? voiau sa ceara bani pe clip?
oricum iau bani de la youtube, ce vor de fapt?
daca nu faceau bani (destui) din asta se opreau de mult. nu le mai plangeti voi de mila, sa fim seriosi.
nu e vorba doar de mafia.
http://socialblade.com/youtube/user/bugmafia
2,7k-43k $/luna. vai, saracii.
daca nu faceau bani (destui) din asta se opreau de mult. nu le mai plangeti voi de mila, sa fim seriosi.
...un ștrudel și o armă
Ok, poate că am exagerat puțin, dar eu de foarte mult timp aștept un album nou de la Ombladon și pana acum, toate piesele scoase de el în ultimul timp mi s-au parut destul de tari. Poate ca n-o sa fie la nivelul "Condoleanțe", dar sigur o sa fie peste "Cel mai prost din curtea scolii" și de ce nu, albumul anului 2015. Poate doar albumul lui Doc & Motzu sa fie mai tare,în rest nu prea cred că are concurență la ce cacaturi au ieșit la noi în ultima vreme. 2014 cred ca a fost cel mai slab an în materie de rap romanesc de foarte mult timp...c0p wrote:Hai să nu exagerăm. „Condoleanțe” a însemnat Ombladon în vârf de formă și inspirație. Piesa asta nu ar avea loc pe albumul ăla.Djony wrote: îmi da speranțe pentru un album solo la nivelul "Condoleanțe"
eu cred ca voua nu va place hip-hop-ul
nu ai inteles.. si nu-i plangeam, iar ei au tot dreptul sa se planga.cristyyo wrote:cum adica date gratis fanilor? au pus albumul la liber pe net? voiau sa ceara bani pe clip?
e ok sa iei bani doar de la youtube, ce mai conteaza

http://soundcloud.com/arinix
-
nici eu nu vorbeam de tine.
am vazut multi cu "bă ce se chinuie trupele astea de rapp, lua-le-aş oăle în gură".
am vazut multi cu "bă ce se chinuie trupele astea de rapp, lua-le-aş oăle în gură".
...un ștrudel și o armă
Mi se pare o piesa foarte buna, chiar da, aduce un vibe din 2003-2004 si singurul vers care mi se pare mega exagerat este ala cu banii, ca are fonduri insuficiente cand defapt are mare mertz