Ombladon - Indiferent (album nou)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Post Reply
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Re: Ombladon - Indiferent (album nou)

Post by CreativeEgo »

Bă, bă, băăăă... dar io nici măcar nu-s corporatist. :(

Boka, ca să-ți iesplic de ce ți-am răspuns, jignitule: tu mereu ne spui nouă să „mai ieșim din casă”, că viața nu e cum o trăim noi, viața se desfășoară la firul ierbii, la bodega din sat, în sărăcie, și frig, și foame, cu Georgică și Virginel, sau cum era exemplul ăla dobitoc cu inegalitatea dintre uameni. Gen, cu cât suferi mai mult, cu-atât ești mai adevărat, ai contururi mai clare, înțelegi mai mult. Și muzica cocalarească, gen Paraziții 2015, este, de asemenea, mai adevărată, că-i mai pe gustul celor mai adevărați dintre oameni (slippery slope, nene, că manelele ie și mai cocalărești, deci ascultătorii de manele sunt mai adevărați, nu? mă rog).

Ipoteza mea e că fix pe dos. Cu cât vezi mai multe, cu cât ai mai multe, cu cât poți visa la mai multe, cu atât înțelegi mai multe. Iar corporatiștii ca mine (vorba vine, că n-am auzit încă de o corporație de traduceri, dar mă rog) nu provin din părinți corporatiști, ci tot dintre Georgei. Eu am fost Georgică cea mai mare parte a vieții mele. (Ba chiar am refuzat unele ocazii să renunț la Georgism mai devreme, pentru că n-am vrut să scriu la comandă, dar asta-i altă discuție.) Asta-i viața, unii Georgei ajung doctori, alții corporatiști, alții președinți. Din păcate cei mai mulți rămân Georgei și ascultă Paraziții și Vali Vijelie. Ce ziceam, că mi-am pierdut firul... :lol:

Mă rog, ideea era că nu ne poți tu spune că ești mai hip-hop decât noi pentru că nu am rămas la fel de Georgei, orice ar înseamna asta pentru tine.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Boka... te-ai intrebat vreodata daca ai gusturi muzicale proaste? Adica ai deschis ochii/urechile sa vezi ce e dincolo de forumuri underground si Necro si Eyekon?

Stii care e problema omului in general? Ca de cat sa evolueze, prefera sa se asocieze cu oameni mai prosti, sau la acelasi nivel. Sa se spele si sa rada toti in aceeasi mocirla. Eu nu vreau spre exemplu sa fiu asa... vreau sa fiu cel mai prost dintr-un grup, pentru ca e superb sa inveti, sa-ti depasesti conditia de fiecare data. Asa si cu muzica... pentru ca are legatura; e ca o oglinda pana la urma.

Tie-ti place Eyekon pentru ca da la fel de prost ca tine... spre exemplu. Si pentru ca tu nu ai succes, fiindca esti mediocru, promovezi si asculti alti mediocrii doar ca sa ai o scuza ca nu esti cunoscut. Si asa gandesc o gramada de mediocrii ca tine. D-aia prind emisiunile cu povesti dramatice...

M-am trezit cu mesaje de amenintare de la bajetii aia marfa din partea bolnava/studiou pizdii... pentru ca mi-am permis sa spun un adevar despre intangibila trupa Parazitii. Mi se pare ca voi astia care o ardeti asa underground, si va drogati si beti pana va pisati pe voi, sunteti fix niste paraziti ai societatii... fraieri care se plang ca nu le da statu' si ca nu i ajuta sistemu'. Nu... sunteti de cacat, Boka... asta sunteti. N-aveti cultura, nu stiti sa scrieti, nu stiti sa va comportati, nu stiti sa faceti nimic - doar sa distrugeti si sa dati vina pe sisteme, masoni si incalzirea globala. Fundul piramidei. Pleava. Hihap romanesc.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Hopa, it's getting personal. :lol:

(...eu m-am săturat să vă spun, dar nu-l mai asociați pe Boka cu Eyekon. :( Nu-l cunosc personal pe Eyekon, dar dacă e să ne luăm după ce spune în piese, nu are nimic în comun cu Boka. Și e departe de a fi mediocru. Gata, continuați.)
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

:lol: :lol:
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

N-o sa putem trece la o etapa superioara a existentei decat daca ne lepadam de a ne atasa emotional de parerile noastre pentru ca atunci cand suntem contrazisi simtim nevoia sa ne aparam, sa ne batem, sa "invingem" si ne suparam si ne certam unii cu altii pentru ca ni se pare PERSONAL. Cu cat cresc mai mult si-mi gasesc preocupari diverse cu atat ma enervez mai tare cand vad ce pareri au si cum se comporta reparii. Muzica asta-i frumoasa pentru ca iti da libertatea sa spui ce vrei si la fel ca si in viata cei mai multi oameni o sa spuna numai cacaturi si alti oameni care rezoneaza cu cacaturilor lor o sa-i apere pentru ca se apara defapt pe ei.
koulipak
fratele meu tu esti baiat

Post by koulipak »

Werther wrote:Mi se pare ca voi astia care o ardeti asa underground, si va drogati si beti pana va pisati pe voi, sunteti fix niste paraziti ai societatii... fraieri care se plang ca nu le da statu' si ca nu i ajuta sistemu'. Nu... sunteti de c***t, Boka... asta sunteti. N-aveti cultura, nu stiti sa scrieti, nu stiti sa va comportati, nu stiti sa faceti nimic - doar sa distrugeti si sa dati vina pe sisteme, masoni si incalzirea globala. Fundul piramidei. Pleava. Hihap romanesc.
Salut. Eu sunt Jager si sunt prieten foarte bun atat cu Eyekon cat si cu Boka. Referitor la ce facem dpdv muzical poate ai dreptate, poate n-ai. Referitor la celelalte aspecte si anume cum suntem ca oameni, ne-ai descris aproape perfect: Boka e chirurg opereaza cazuri de cancer laringian in Cluj, Eyekon e...top secret iar eu sunt director general la o societate de constructii cu 600 angajati si cifra de afaceri 80 mil euro in 2014. Cu stima...
Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Post by Ghiumurluc »

du-te ba de-aici.

p.s: daca e s-o dam pe d-astea si eu am un Ferrari rosu (not kidding) si un Mercedes GLA (tot rosu) si sunt coproprietar la o firma de inchirieri spatii.
...un ștrudel și o armă
koulipak
fratele meu tu esti baiat

Post by koulipak »

cristyyo wrote:du-te ba de-aici.

p.s: daca e s-o dam pe d-astea si eu am un Ferrari rosu (not kidding) si un Mercedes GLA (tot rosu) si sunt coproprietar la o firma de inchirieri spatii.
da dar probabil tu nu o arzi underground, nu te droghezi si nu bei pana te pisi pe tine ca boka si ca noi. ai cultura si nu esti un parazit al societatii ca boka si ca noi 8)
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

E chiar Jager. Da a uitat să adauge părerea despre piesa lui Ombladon. :)
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

koulipak wrote:
Werther wrote:Mi se pare ca voi astia care o ardeti asa underground, si va drogati si beti pana va pisati pe voi, sunteti fix niste paraziti ai societatii... fraieri care se plang ca nu le da statu' si ca nu i ajuta sistemu'. Nu... sunteti de c***t, Boka... asta sunteti. N-aveti cultura, nu stiti sa scrieti, nu stiti sa va comportati, nu stiti sa faceti nimic - doar sa distrugeti si sa dati vina pe sisteme, masoni si incalzirea globala. Fundul piramidei. Pleava. Hihap romanesc.
Salut. Eu sunt Jager si sunt prieten foarte bun atat cu Eyekon cat si cu Boka. Referitor la ce facem dpdv muzical poate ai dreptate, poate n-ai. Referitor la celelalte aspecte si anume cum suntem ca oameni, ne-ai descris aproape perfect: Boka e chirurg opereaza cazuri de cancer laringian in Cluj, Eyekon e...top secret iar eu sunt director general la o societate de constructii cu 600 angajati si cifra de afaceri 80 mil euro in 2014. Cu stima...
Da' nu vad unde am zis Jager... si nu tre sa te simti, nu tre sa ma vezi ca pe un arogant, nu merit nici explicatii macar. Stii la ce ma refer de fapt...

Cat despre exemplele Boka si Eyekon... Boka ma ia la pula, eu il iau pe el si asta e viata de forum. Eu i-am zis ca are standarde de cacat si se mai bate si cu pumnu in piept p-aici. Gen sa te-mbraci din piata si sa spui ca nu se-mbraca bine Cristiano Ronaldo, doar pentru ca mai sunt cativa ca tine si radeti ca prostii. Dar nu reiau ideea... ai exagerat don director.
Dani
Mitică

Post by Dani »

A trebuit sa scrie Phane un post de doamne-ajuta sa revina Exile pe forum si sa se mai anime treaba.
Suzy, noi, cei 5-6, te asteptam!
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Ba daca vreti sa aducem lume pe forum, ma pricep la controverse. Daca postez ceva si dau link de forum, ne scoatem. Sa puneti bannere din timp.
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

Ce nu inteleg eu domnule director de ce nu investiti in muzica daca totul e ok pe plan material, inteleg sa ai o viata de stil diferita si mai "underground" (nu halesc deloc termenul asta) dar, muzica? Muzica "underground" nu e neaparat mai buna, mai murdar nu inseamna mai bun si o sa sa devii comercial donezi toti banii. Serios, nu va inteleg.. dar pana la urma cu totii suntem diferiti si asta e bine.

muie suzy
Last edited by iemsy on Mon Apr 06, 2015 6:54 pm, edited 1 time in total.
http://soundcloud.com/arinix
Dani
Mitică

Post by Dani »

Poate-i moare serverul grasutului jovial si o sa stea Ionut sa repare dupa. :lol:
Hai, coaie, treceti peste; Piese e de cacat, beat-uri low cost-ahahhahhaah, futu-i mortii ma-sii de mentalitate de romanas: "lasa, ca merge si asa".
Nu-i contesta nimeni calitatile de doctor lui Boka, doar ca omul e ingust si limitat. Ca vrea el, nu ca e vreun prost. Ii place in universul lui mic, comod si cald. E ok, doar ca niciodata nu poti evolua fiind comod si relaxat. Dar il asteptam pe gimoni sa va zica de Boka, ca ei se iubesc pe toate topicurile. :lol:
Suzy?! :cry:

L.E:
Ah, si Jager mie mi se pare ok muzica ta, te-am ascultat, nu pe repeat, dar a fost ok cat am ascultat si cred ca esti un om fain, doar ca atitudinea ta a fost cea a unui om de tot rahatul. Si sunt sigur ca ma insel si ca nu esti asa, dar ti-ai facut intrarea foarte prost. Multi oameni se pisa pe statutul cuiva in Romania, pentru ca aici au bani si oamenii cu cap, dar si cocalarii cu tupeu.
Eladio lucreaza pentru tine? :lol:
Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Post by Ghiumurluc »

koulipak wrote:
cristyyo wrote:du-te ba de-aici.

da dar probabil tu nu o arzi underground, nu te droghezi si nu bei pana te pisi pe tine ca boka si ca noi. ai cultura si nu esti un parazit al societatii ca boka si ca noi 8)
nu am zis eu asta si daca e sa o spun drept, chiar nu ma intereseaza ce face fiecare.
...un ștrudel și o armă
Post Reply