culmea, nu sunt de acord cu Boka, "una dintre cele mai bune piese din ultimul deceniu"...las-o in plm. piesa e slaba, depasita cum au zis majoritatea pe aici.CreativeEgo wrote:E chiar Jager. Da a uitat să adauge părerea despre piesa lui Ombladon.
faptul ca am reusit sa imi fac putin timp si pt muzica ( buna/rea sau cum a iesit) pt mine chiar inseamna ca am investit in muzica.iemsy wrote:Ce nu inteleg eu domnule director de ce nu investiti in muzica daca totul e ok pe plan material, inteleg sa ai o viata de stil diferita si mai "underground" (nu halesc deloc termenul asta) dar, muzica? Muzica "underground" nu e neaparat mai buna, mai murdar nu inseamna mai bun si o sa sa devii comercial donezi toti banii. Serios, nu va inteleg.. dar pana la urma cu totii suntem diferiti si asta e bine.
m*** suzy
daca tu ai concluzionat ca eu am scris cu ce ne ocupam ca sa ne laudam n-ai inteles nimic. sunt cine sunt de ani buni si am cont pe forumul asta de alti ani buni, nu trebuia sa astept atata timp ca sa ma laud. am scris ce am scris pentru ca mi s-a parut o mizerie la adresa lui Boka si a celor cu care o arde el in viata de zi cu zi(eu, Eyekon etc). una e sa vorbesti despre Boka mc-ul, ascultatorul si parerile lui rap, si alta e sa faci o caracterizare asupra omului, a apropiatilor lui si a vietii lor. pur si simplu am spus un adevarat cu care am contraatacat o mizerie. cu ce ma descalifica asta ca om?Dani wrote: doar ca atitudinea ta a fost cea a unui om de tot rahatul. Si sunt sigur ca ma insel si ca nu esti asa, dar ti-ai facut intrarea foarte prost. Multi oameni se pisa pe statutul cuiva in Romania, pentru ca aici au bani si oamenii cu cap, dar si cocalarii cu tupeu.