E doar coincidenta unui grup comun de frustrati... ca aici a aparut eroarea. leapsa fiind rep 100% a adus public 100% rep... si n-au inteles astia cum pot eu 100% rep sa dau share la grasu xxl sau drake. si o sa vedeti ca ajungeti la ce zic eu mai sus... 3/4 din rapperi (si da Boka, sa dai share si la ce zic acum, sa mai primesti niste like-uri) sunt exact aia care comenteaza super prost.Pilu wrote:La boka si la phane la comentarii sunt singurele locuri unde vezi mai mult retard psihic ca la comentariile de pe youtube ale trupei parazitii
Ombladon - Indiferent (album nou)
Re: Ombladon - Indiferent (album nou)
ma toti ati zis ca e super de treaba boka in real life dar nu inteleg, de ce ti-o arzi asa nasol, boka
)? dai like la toti aplaudacii aia care te sustin, incercati sa luati si partile bune din criticile astea atat timp cat nu se aduc injurii.
sunt pacifist, ce plm

sunt pacifist, ce plm
http://soundcloud.com/arinix
nu mai raspunde pe forum de cand e celebru

Nu am mai ras asa bine de mult
Vai cum e Boka si brigada facebook
Chiar imi place ca intre ei acolo se considera mc tari si chiar cred ca ei fac ceva ok. Dar nici dracu nu stie ca Boka face rap.
Unde s-a ajuns de la o piesa mediocra Ombladon.

Vai cum e Boka si brigada facebook

Chiar imi place ca intre ei acolo se considera mc tari si chiar cred ca ei fac ceva ok. Dar nici dracu nu stie ca Boka face rap.
Unde s-a ajuns de la o piesa mediocra Ombladon.
macar de nu va avertizam...Werther wrote: Ce marfa esti Boka ca ai dat copy paste de pe forum pe Facebook... ia-te de mana cu Eladio.
dar trebuia sa vii tu cu cel mai retard post dintre toate,mai retard decat toate la un loc,nu?Boka wrote: e clar,forumu asta a atins nivelu maxim posibil de retard mental per post
...dar cum voi le stiti pe toate,de acum o sa fac si eu ca Oana si o sa va expun toate cacaturile,alta solutie nu imi lasati...sunt sigur ca lumea va fi nerabdatoare sa va cunoasca,geniilor...
Stii ce nu inteleg eu?Desi live am vazut ca esti un om ok,de ce cand intri pe net parca posteaza fratele tau geaman lobotomizat in locul tau?
1:parerea ta despre mine ca MC nu ma intereseaza,asa cum nu cred ca te intereseaza nici parerea mea despre tine ca producator.De fapt,cred ca pe tine te intereseaza mai mult avand in vedere ca tu te iei in serios si suferi de beaturile tale,in timp ce eu fac treaba asta cand imi vine chefu,dupa diverse activitati.Valabil si pentru "astia cu care o ard,care bem si ne drogam pana cand ne pisam pe noi si dam vina pe sistem si conspiratii".
2:restul cacatului pe care il mananci...de la "tu ai gusturi de cacat si asculti muzica de cacat,tu si toti ca tine,si va scaldati in aceeasi mocirla" pana la
,daca tot il mananci cu o asemea gratie,am zis ca ar trebui sa ai si asistenta,nu?Adica e pacat sa nu promovez un asemenea talent.Werther wrote: Mi se pare ca voi astia care o ardeti asa underground, si va drogati si beti pana va pisati pe voi, sunteti fix niste paraziti ai societatii... fraieri care se plang ca nu le da statu' si ca nu i ajuta sistemu'. Nu... sunteti de c***t, Boka... asta sunteti. N-aveti cultura, nu stiti sa scrieti, nu stiti sa va comportati, nu stiti sa faceti nimic - doar sa distrugeti si sa dati vina pe sisteme, masoni si incalzirea globala. Fundul piramidei. Pleava. Hihap romanesc
Si,daca stau bine sa ma gandesc ar trebui sa imi multumesti,ca acum multa lume care avea boala pe tine de la fazele cu Parazitii,nu te mai baga in seama,vazand cam cat de ancorat in realitate esti.
Noroc bun in continuare si
- Bazooka Joe
- trendy guy
Se intoarce lumea pe forum. Gye!
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Ba nustu, da toate 3 piesele scoase pana acum au fost Tari. Parazitii nu am mai ascultat demult..decat din curiozitate, dar ombladon e ombladon..e reper
- HiroHito
- spre 5000 de posturi, e ok
Ce mai fac blueshift si suzy btw?
Hades 4 ever!
Cand iese albumu ala KST?
Hades 4 ever!
Cand iese albumu ala KST?
-
- dimineata verific forumu
ba, sincer sa zici ca iti place piesa e una, dar sa spui ca e "una dintre cele mai bune piese din hh romanesc din ultimul deceniu"...
coaie, cum plm sa-ti placa opăreala asta obosita cu batranu asta? ati ascultat versurile macar? tehnica 0, flow 0, versuri 0, beat de cacat.
piesa asta nu e o piesa de atragere a fanilor, nu e o piesa de placut. e o piesa de pozitionare pentru ombladon. e vorba de dezlipirea lui de grupul pe care il critica (rap-ul romanesc). nu e de old media (radio, TV, libertatea, can-can), e pentru internetz; pentru cretinii aia de 12-16 ani care il aplauda automat la orice vomita pe canalele sociale. pentru gibonii de pe youtube care lasa comentarii ca "parazitii cea mai tare trupa", "ombladon l-a ucis pe doc" etc.
boka, cred ca daca ombladon ti-ar asculta piesele ar face o piesa de genul si pt tine, man. si nu o spun cu rautate.
coaie, cum plm sa-ti placa opăreala asta obosita cu batranu asta? ati ascultat versurile macar? tehnica 0, flow 0, versuri 0, beat de cacat.
piesa asta nu e o piesa de atragere a fanilor, nu e o piesa de placut. e o piesa de pozitionare pentru ombladon. e vorba de dezlipirea lui de grupul pe care il critica (rap-ul romanesc). nu e de old media (radio, TV, libertatea, can-can), e pentru internetz; pentru cretinii aia de 12-16 ani care il aplauda automat la orice vomita pe canalele sociale. pentru gibonii de pe youtube care lasa comentarii ca "parazitii cea mai tare trupa", "ombladon l-a ucis pe doc" etc.
boka, cred ca daca ombladon ti-ar asculta piesele ar face o piesa de genul si pt tine, man. si nu o spun cu rautate.
...un ștrudel și o armă
Hai sa va explic eu de ce e situatia asta penibila. Si de ce ma suna Malone la 11 dimineata sa mi spuna ca vor reparii sa ma bata... pe scurt, Boka... dupa leapsa, m-am trezit cu zeci, sute de mesaje de la rapperi care voiau (ba beatu ala care initial nu era pe net, ba alte beaturi pe moca sau maxim 100 de lei) nici nu stiau sa se exprime, nici nu stiau sa scrie corect - problema e ca astia erau rapperi d-aia rai, d-aia 100% underground, ca leapsa a fost rep. Nu le-a convenit ca nu le-am putut/sau nu am vrut sa le raspund si in secunda 2 au devenit mega hateri.
Colac peste pupaza au vazut share-uri de la doc, de la grasu, de la nane, deliric etc si au judecat situatia exact ca taranii aia cand intra un strain intr-o discoteca.
Normal ca raspund cand vad printscreenuri de la copii care ma injura fara motiv, si normal ca am izbucniri d-astea cand vad mentalitatea "underground" reparilor...
Totul a plecat de la un share al unei piese okapi in care am spus ca din punctul meu de vedere. CTC si Okapi sunt cei mai marfa de la noi. Cand au vazut fanii Parazitii ca am spus asa ceva, au luat foc si au inceput cu mesaje gen muie grasu, muie fane, muie doc.
Deci inca o data... da... nu am tacut, pentru ca mi se pare inadmisibil sa te-njure toti fraierii, sa te ameninte cu bataia pentru ca eu am o parere despre niste trupe care-mi plac. Ca am exemplificat prin parazitii, sau boka, sau eu mai stiu ce alt rapper... e fiindca boka, esti dovada vie ca aveti un comportament de cacat.
Colac peste pupaza au vazut share-uri de la doc, de la grasu, de la nane, deliric etc si au judecat situatia exact ca taranii aia cand intra un strain intr-o discoteca.
Normal ca raspund cand vad printscreenuri de la copii care ma injura fara motiv, si normal ca am izbucniri d-astea cand vad mentalitatea "underground" reparilor...
Totul a plecat de la un share al unei piese okapi in care am spus ca din punctul meu de vedere. CTC si Okapi sunt cei mai marfa de la noi. Cand au vazut fanii Parazitii ca am spus asa ceva, au luat foc si au inceput cu mesaje gen muie grasu, muie fane, muie doc.
Deci inca o data... da... nu am tacut, pentru ca mi se pare inadmisibil sa te-njure toti fraierii, sa te ameninte cu bataia pentru ca eu am o parere despre niste trupe care-mi plac. Ca am exemplificat prin parazitii, sau boka, sau eu mai stiu ce alt rapper... e fiindca boka, esti dovada vie ca aveti un comportament de cacat.
tre sa fii retardat rau sa il bati pe unu ca a zis ca nu ii plac parazitii.
in plm, luati muzica prea in serios unii dintre voi. daca grasu canta ce canta zici ca va ia painea de la gura cu rapu vostru obosit.
in plm, luati muzica prea in serios unii dintre voi. daca grasu canta ce canta zici ca va ia painea de la gura cu rapu vostru obosit.
Vallejo wrote:mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune
- James Carter
- Mugiwara
Atat.
ciuschi wrote:luati muzica prea in serios unii dintre voi.
pra pra
Mda...sa va zic pe scurt ce am inteles eu din ultimele pagini..Ombladon e cel mai tare rapper roman, INDIFERENT ce scoate, noul val din hip-hop-ul romanesc este format din directori de companii cu cifre de afaceri de 80 de milioane (Irinel era mic copil in perioada lui de glorie), de doctori pentru care Dr. House si-ar paradii fara ezitare si celalat picior pentru a-i avea in echipa, de moguli care o ard din umbra. Diddy si cu Jay-Z ar avea de unde sa recruteze personal. Boka oricum e cel mai tare roman, de departe: uraste ungurii ca ne-au furat padurile si ne-au futut femeile, uraste hipsterii pentru ca nu se imbraca larg si nu sunt urati ca el, are timp si de concerte si mai face si muzica de super calitate. La cat alearga omul asta sa fac toate astea, ar trebui sa arate ca Usain Bolt. Sau ca Velea. Sau ca Oana Romana. Adica oameni de succes. In fine..
Sunt mandru ca sunt contemporan cu asemenea oameni de valoare. Muie la corporatisti. Bancherii aia de pe Wall Street care lucreaza pentru corporatii si banci de top, sunt cei mai de cacat oameni cu iahturile si avioanele lor private.
Sunt mandru ca sunt contemporan cu asemenea oameni de valoare. Muie la corporatisti. Bancherii aia de pe Wall Street care lucreaza pentru corporatii si banci de top, sunt cei mai de cacat oameni cu iahturile si avioanele lor private.
- delir
- spre 5000 de posturi, e ok
Hadeschan.
artificial intelligence is no match for natural stupidity