Ombladon - Indiferent (album nou)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Re: Ombladon - Indiferent (album nou)

Post by CreativeEgo »

...mai spuneți-mi voi un forum unde se ajunge de la Ombladon - via Boka, 'telectuali vs. proletariat, calitatea muzicii românești, arte și meserii, Phane și Doc, Jager și Eyekon - la cum s-a supărat Jianu pe semi-punchu lui Psihotrop...
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Boka wrote:MODUL in care pui problema si modul in care iti spui parerea despre Parazitii,Eyekon,Necro,Partea Bolnava...King Syze in trecut...chiar si despre mine pt unii ascultatori...tu chiar ai impresia ca tu asculti ce trebuie si restu sunt praf,crezi ca tu detii adevaru absolut si noi,restu,suntem limitati,praf,varza...cand jignesti o trupa si pe fanii ei,pai asteapta-te ca fanii aia sa vrea sa ti-o dea-n mufa.Si ce ti se pare aiurea cu asta?Boss,pai tu chiar ai persistat la faza cu parazitii,ai facut o adevarata campanie si aici si pe fb anti trupe gen Parazitii, si a luat amploare grav de tot,la ce te asteptai?Sa iti amintesc ca la mine din 2 mesaje aici pe forum(pe fb nici nu am pomenit) in care am ars-o cam asa, ca tine,ultrafrustrat la adresa cuiva,m-am trezit cu omu la concert?
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

Bai mariansky, tu vrei sa te cobor de la stadiul de maimuta la cel de papagal? :) Ce vinde ombladon auzi..Hai sa o luam altfel. Ce vinde sau nu vinde, omul isi plimba curul intr-un mertan smecher sau audi (sa ma corecteze cineva daca gresesc). Pentru ca are destui cocalari si manelisti care ii cumpara muzica si lui si Parazitilor. Din nou, nu despre asta era vorba neaparat. Hai ca promit ca fac un efort sa postez mai des, ca sa ai si tu ce sa faci pe forumul asta.

PS: sa faca toti declaratiile de avere, ca vad ca pentru tine e cel mai normal lucru cum s-a "prezentat" Jager asta aici. :wink: Si asta nu e gluma, ca mai nou vad ca ironiile, fine sau nu, trebuie sa le explic.
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
NskY
#

Post by NskY »

G-MONEY wrote:Bai mariansky, tu vrei sa te cobor de la stadiul de maimuta la cel de papagal? :) Ce vinde ombladon auzi..Hai sa o luam altfel. Ce vinde sau nu vinde, omul isi plimba curul intr-un mertan smecher sau audi (sa ma corecteze cineva daca gresesc). Pentru ca are destui cocalari si manelisti care ii cumpara muzica si lui si Parazitilor. Din nou, nu despre asta era vorba neaparat. Hai ca promit ca fac un efort sa postez mai des, ca sa ai si tu ce sa faci pe forumul asta.
as dori si eu sa cumpar muzica. de unde as putea face asta? ai un link ceva? sau iar vorbesti ca pe celalalt topic fara sa stii despre ce vorbesti? ultimele piese parazitii / ombladon.. le-am vazut doar pe youtube. n-am vazut un site de pe care sa se poata comanda un cd sau astea.
Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Post by Ghiumurluc »

devine ridicol. parazitii au vandut muzica cu ziare, au cd-uri in magazine de muzica, poti comanda cd-uri de pe internetz, tricouri 20cm records, isi vand produsul (muzica) in concerte etc.
ce vrei sa demonstrezi de fapt?

uite, iti dau si cu link: http://www.emag.ro/parazitii-tot-ce-e-b ... EBLZW0BBM/
hopa, nu mai e pe stoc, inseamna ca nu l-a cumparat nimeni...
...un ștrudel și o armă
NskY
#

Post by NskY »

e de acum 5 ani

au vandut cu ziar. .stiu. am cumparat si eu ziarul atunci.

in ultima vreme s-au mutat si parazitii pe internet. si nu stiu cat "au vandut". pentru ca piesele / clipruile / au fost gratis.. iar album n-a aparut. oricum nu s-ar mai vinde ca pe vremuri pt ca nu mai cumpara lumea cd-uri in general.

nici tricouri cu 20cm nu se gaseau de vanzare intr-o vreme.. sau care se gaseau, nu erau facute de ei.in fine.. parazitii macar au fost odata ca niciodata coaie!
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

Atat mai am de zis pentru tine nsky, ca deja devii plictisitor. Ce alegi: ramai maimuta sau papagal? Daca tu prin vandut intelegi doar cd-uri, atunci "boss", esti papagal (ca sa nu zic altceva). Eu vorbeam de absolut tot ce inseamna numele Parazitii si amandoi stim ca grosul nu vine din cd-uri ci din concerte sau marketing. Nu am timp acum sa-ti fac apologia cuvantului marketing . Asa ca tu asteapta sa poti sa comanzi ceva sau largeste-ti orizontul si lasa trollatul, ca nu e de tine :)

Image
Image

Image
NskY
#

Post by NskY »

trollatul e de tine.
Golf
forumist frustrat

Post by Golf »

Eu v-am zis ca gimoni e idiot.
Piesa noua e ok si-atat. Asteptam albumu' sa vedem ce si cum...dac-o sa iasa. #detox
Losing your mind is a lot more fun when you don't bother looking for it.
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

asa ma, hai ca mi-a aparut si a 2a maimuta, uitasem cine e. Much love !!

Image
Golf
forumist frustrat

Post by Golf »

Ai 30+ ani degeaba, n-ai inteles pana acum ca parerea ta NU e universal valabila. Esti idiot. Imi pare rau pentru tine. Te pupa tata.
Losing your mind is a lot more fun when you don't bother looking for it.
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

hai sa-mi bag pula e de citit aici si nu am timp acum :lol:
http://soundcloud.com/arinix
koulipak
fratele meu tu esti baiat

Post by koulipak »

G-MONEY wrote: PS: sa faca toti declaratiile de avere, ca vad ca pentru tine e cel mai normal lucru cum s-a "prezentat" Jager asta aici. :wink: Si asta nu e gluma, ca mai nou vad ca ironiile, fine sau nu, trebuie sa le explic.
1. cum sa n-am simtul umorului cand ti-am raspuns f ironic, iar ironia e o forma de umor
2. unde am facut o declaratie de avere? am zis cu ce ma ocup ca sa contrazic caracterizarea facuta de phane. director nu inseamna patron, director = angajat. cifra de afaceri nu inseamna salariu, nu inseamna nici macar profit, poti sa ai cifra de afaceri 1 miliard de euro si sa fii pe pierdere (dar deja cred ca sunt prea multe informatii pt tine ).
nu e vina mea ca tu ai concluzionat ca am 80 de mil de euro cash si am venit sa ma laud pe forum ce bogat sunt si cum folosesc asta ca argument suprem cand imi expun parerea... in loc sa intelegi ce era f simplu de inteles si anuume ca o firma cu cifra asta si cu atatia angajati implica responsabilitati imposibil de indeplinit de catre un parazit social, pleava societatii si ce mai scria acolo.
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

Si era neaparat nevoie sa te lauzi ca vai la ce companie lucrezi tu? Ca esti director sau mai stiu eu ce? Daca nu scriai cifra de afaceri, nu te puteai face inteles? :) Nu a concluzionat nimeni ca ai tu 80 de milioane, dar repet, nu era nevoie de cifrele astea. Ma doare in pula daca esti bogat sau nu, eu nu judec lumea dupa asa ceva (ca o iau la misto, e cu totul si cu totul altceva si din nou, ma doare in pula daca intelegi sau nu cum sta treaba aici) cum nici pe Boka nu l-am judecat vreodata ca bea bere Bucegi sau ca sta cu chirie sau ca e platit cu un salariu de cacat pentru cata scoala a facut si pentru ce post ocupa. :wink: Orice angajat, indiferent de companie, are responsabilitati, asa ca nu-mi vinde tu mie gogosi din astea, ca nu le halesc.

Iar asta cu declaratia de avere, nu era raspuns pentru tine. Dar deja o dam mult prea mult in diverse. Ideea e ca nu aveai de ce sa te lauzi (pentru ca vrei nu vrei, asta ai facut) unde lucrezi tu sau ce doctor incredibil e Boka. Eu cunosc un tip care nu are nici liceul terminat si are de gestionat mai multi bani la o firma decat ai tu la compania ta si in timpul liber e putin zis pleava. Ca si comparatie, Boka, asa cum e el prezentat aici, o arde mai cuminte si e mai cizelat decat ala de 100 de ori, cu toata ura lui impotriva homosexualilor si a ungurilor. Deci nu sta in picioare faptul ca responsabilitate mare = neaparat om de nota 10, atat dpdv profesional cat si uman.

Image
NskY
#

Post by NskY »

iar cea mai buna dovada a faptului ca nu toti oamenii sunt de nota 10 e g money in sine. :lol:

gata cu offtopicul. astept albumul lui ombladon.
Post Reply