Ombladon - Indiferent (album nou)
Re: Ombladon - Indiferent (album nou)
imi place vibe-ul.pacat de versurile alea.stiu ca n-a mai legat doua vorbe ca lumea cam de la condoleante, dar totusi...
mea ce mi-a dat Bitza feelingu ala de cand facea albume misto, e fix sound-u ala vechi dar vorba ta versurile alea..
http://soundcloud.com/arinix
bitza, fmm ce potential ai si ce muzica de rahat alegi sa faci.
da,bitza,fa si tu muzica de-aia smechera gen uatsap,guess hu sau nane...
nu e rea piesa...bitza foarte tare pe treaba lui,,ombladon ii putea da o nota mai de gravitate,niste dubleje mai joase,mai grave...bine...tine de gusturi...
nu e rea piesa...bitza foarte tare pe treaba lui,,ombladon ii putea da o nota mai de gravitate,niste dubleje mai joase,mai grave...bine...tine de gusturi...
boka, iar esti prost.
La potential ma refer la ce fel a dat pe refrenul asta, adica super bine, la muzica de cacat ma refer la melodia aia scoasa acum cateva zile.
Iti desenez mai incolo, daca tot nu e ok.
La potential ma refer la ce fel a dat pe refrenul asta, adica super bine, la muzica de cacat ma refer la melodia aia scoasa acum cateva zile.
Iti desenez mai incolo, daca tot nu e ok.
ah...unde e aia de acum cateva zile?
-
- dimineata verific forumu
hit-ul verii clar. suna chiar bine piesa
...un ștrudel și o armă
piesa este ok... bitza rupe, la final cand spune ombladon ; ombladon , bitzaa, indiferenta as fi spus si sevraj
acolo ma duce cu gandul refrenul asta

mama, ce refren 

mama ce puscarie de piesa...da,fusei prost la faza aia,imi cer scuze.Dani wrote:https://www.youtube.com/watch?v=ajqg3EyswAk
Destul de tare piesa. Ombladon deja a scos 4 single-uri,incet-incet se apropie si albumu` 

- James Carter
- Mugiwara