MIC Check cu Vlad Dobrescu
Re: MIC Check cu Vlad Dobrescu
Tipatul la microfon nu e chiar pe placul meu.
http://soundcloud.com/arinix
-
- dimineata verific forumu
ciudat, toti care au fost mi-au zis altceva. si anume ca a fost blana.
...un ștrudel și o armă
Mie nu-mi place neam de Sticky Fingaz. nici pe piese, nici live... m-as fi dus la mos def daca ar fi venit acum 5 ani, dar a luat-o si-ala pe ulei urat de tot intre timp. a scos fix inainte de concertu din romania o piesa, vai de plm... am dat alt f4 dupa primele 10 secunde.
cat despre editia mic check... ar fi tare cumva sa nu mai iasa. gen sa ramana asa in timp
)
cat despre editia mic check... ar fi tare cumva sa nu mai iasa. gen sa ramana asa in timp

Nu mai bine editează emisiunea și scoate părțile cu tine?cat despre editia mic check... ar fi tare cumva sa nu mai iasa. gen sa ramana asa in timp)

degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
o ard paranoic ... si zic ca se muta la V Sound.. sau cum se cheama raidou ala nou ..la lansarea caruia vd a bagat muzica ..si o sa iasa dupa ... gen gen gen

you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
Ionuţ wrote:Nu mai bine editează emisiunea și scoate părțile cu tine?cat despre editia mic check... ar fi tare cumva sa nu mai iasa. gen sa ramana asa in timp)
Nu mai bine mai faceti inca odata emisiunea a.i. sa va iasa bine?
-
eh, a intarziat numai 2 saptamani. putea fi mai rau. 

...un ștrudel și o armă
[soundcloud]https://soundcloud.com/miccheck210/mic-check-08-carbon-phane[/soundcloud]
-
-
- Arhistrateg nebiruitul
Edit. Stai, că acum vorbeşte. Face R&B şi-i deprimat că nu-i răspund Alex şi Connect'R la telefon.Ionuţ wrote:Nu mai bine editează emisiunea și scoate părțile cu tine?

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Cu ocazia asta am făcut și eu update la bbcode-ul de soundcloud. E html5, e pizdă. 

-
- Arhistrateg nebiruitul
- Pace pentru tipa blondă cu Audi de la Uber! 
- Mamăăă, ce relaţie are Dobrescu cu sportul.
- Bă, băiatu cu stand-upu dă din gropi în gropi... Întâi s-a căcat pe coperta lui Phane, apoi a spus că piesele şmechere sunt alea care au viewuri multe, apoi că samplingu nu e ceva de lăudat...
- Dar cretinătatea ăluia a dus la o discuţie mişto despre beatmaking şi hip hop în general. Cool beanz.
- Tare mixul cu piesele ciordite.
Asta ar trebui să fie o rubrică permanentă în emisiune.
- Pimp my odaia!
Naţionaliştii care ne apără hotelurile or să se supere pe VD...
- Stai, că acum se cacă Carbon pe gameri... au alienat microbiştii, gamerii, naţionaliştii şi pe Phane.
- Nu ştiam că exista aşa o chestie ca Brain Potion? Căutat pe YouTube/abonat. Tare.
- Nu a dat Phane pe free.
PS. Never forget:

- Mamăăă, ce relaţie are Dobrescu cu sportul.

- Bă, băiatu cu stand-upu dă din gropi în gropi... Întâi s-a căcat pe coperta lui Phane, apoi a spus că piesele şmechere sunt alea care au viewuri multe, apoi că samplingu nu e ceva de lăudat...
- Dar cretinătatea ăluia a dus la o discuţie mişto despre beatmaking şi hip hop în general. Cool beanz.
- Tare mixul cu piesele ciordite.

- Pimp my odaia!

- Stai, că acum se cacă Carbon pe gameri... au alienat microbiştii, gamerii, naţionaliştii şi pe Phane.
- Nu ştiam că exista aşa o chestie ca Brain Potion? Căutat pe YouTube/abonat. Tare.
- Nu a dat Phane pe free.

PS. Never forget:

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
la ce minut vorbeste phane? din rezumatul lui ego reiese ca nu vorbeste.
...un ștrudel și o armă