DOC & Motzu in HD (album 2015)
- Samio Molfai
- Je suis Pateu
Re: DOC & Motzu in HD (album 2015)
O legatura de ceapa si la mine? N-am smartphone sa-l iau de pe iTunes sau Apple. Cineva care l-a rippuit de pe site-urile alea?
una si la mine plsthx
si plec pe marte sau in lipsa mea sunau a pop d'ala dar aveau o linie melodica..conteaza si cine face popul asta .dar ce ne bagam noi? important e ca-i place lui doc.daca-i place lui nr 1, e nr 1CreativeEgo wrote:Mda...
Am o vagă impresie că n-o să-mi placă deloc albumul. Doc e ok, dar producția lui Motzu mă lasă rece, tot albumul îmi sună a pop de ăla de care zicea Doc în interviu că e ce vor radiourile.
Ba, mie imi place cum suna. N-am prea fost atent la versuri ca faceam altceva cu albumul in casti dar ca sound e energic, fresh asa...imi place.
Pentru aia care il vreti offline e 14 lei pe Play Music https://play.google.com/store/music/alb ... 45d52wv4xm
Merge si downloadat.
Cine vrea o legatura sa scrie pe aici sau sa arunce un pm, celor de mai sus v-am trimis deja.
Pentru aia care il vreti offline e 14 lei pe Play Music https://play.google.com/store/music/alb ... 45d52wv4xm
Merge si downloadat.
Cine vrea o legatura sa scrie pe aici sau sa arunce un pm, celor de mai sus v-am trimis deja.
Vallejo wrote:mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune
-
- dimineata verific forumu
-
- Arhistrateg nebiruitul
Nu ştiu dacă fac. O să par mega-hater... 
Şi nu că ar fi prima dată sau că mi-ar fi jenă
Dar m-a deprimat rău ce-a ieşit faţă de aşteptările pe care mi le crease Doc Quijote...

Şi nu că ar fi prima dată sau că mi-ar fi jenă

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
-
- Arhistrateg nebiruitul
Nah, o să mai ascult de 2-3 ori, poate, poate... Cred că m-a şi stricat Undoo cu beaturile lui rupere-de-mui, c-am dat play albumului ăla de vreo 4-5 ori astă noapte.
Aşa, după prima audiţie, zic doar că, după gustul meu, e o mare şi nejustificată diferenţă între versurile lui Doc şi producţia lui Motzu. Adică, în afară de Mamashi Tata, care-i de nota 10, mi se par complet aiurea toate beaturile. Iar Doc şi-a "dumbed down" lirica rău de tot, ca nivel general, cu câteva excepţii (Doc Quijote, în principal). Acum înţeleg de ce-a simţit nevoia să se justifice într-un interviu în 8 părţi...
...dar mai ascult, poate e doar prima impresie şi mă-nşel grav.

Aşa, după prima audiţie, zic doar că, după gustul meu, e o mare şi nejustificată diferenţă între versurile lui Doc şi producţia lui Motzu. Adică, în afară de Mamashi Tata, care-i de nota 10, mi se par complet aiurea toate beaturile. Iar Doc şi-a "dumbed down" lirica rău de tot, ca nivel general, cu câteva excepţii (Doc Quijote, în principal). Acum înţeleg de ce-a simţit nevoia să se justifice într-un interviu în 8 părţi...
...dar mai ascult, poate e doar prima impresie şi mă-nşel grav.

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
CreativeEgo wrote: Acum înţeleg de ce-a simţit nevoia să se justifice într-un interviu în 8 părţi...

...un ștrudel și o armă
Foarte misto videoclipul la aia cu buletinul, zici ca-i un episod din Zona Crepusculara! Melodia, pe de alta parte, mi se pare slabuta.
Ajutati si fratele cu legatura
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
same..Cristi wrote:Ajutati si fratele cu legatura
Si ca fapt divers, pentru ce target are albumul asta. Uitati un comentariu de pe pagina oficiala a lui Del, unde a fost postat clipul cu buletinul
"Craita Claudiu-Ionut - Pana sa apara melodia "ceai", nu stiam de acest artist si anume DOC, nu l-am ascultat nici imediat dupa in detaliu, dar de cand am dat de emisiunea "sedinta de productie", m-a pus pe jar foarte tare incat abia asteptam sa apara albulmul. Dupa ce am ascultat piesa asta, de 8ori pana acum, vreau sa ma pronunt ca esti un geniu omule. Nu-ti stiu povestea, nu va stiu povestea, dar la prima impresie pe care mi-am facut-o, mi-ati rupt capu'. Felicitari, tot respectul pentru munca voastra. La mai mare. Uspape "
Legat strict de piesa si clip, nu sunt rele. Cel mai mult imi place..refrenul !

Vedeți ca e albumul moca la ascultat pe Spotify
Ba, pe pierdut buletin imi place si mie mai mult Smiley. E ok piesa, n-ar suna rau sa prinda radiou.
Vallejo wrote:mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune