DOC & Motzu in HD (album 2015)
Re: DOC & Motzu in HD (album 2015)
mie julieta mi se pare o melodie f slaba, mult sub ce a scos in genul asta inainte, fie ca e vb de ceai, brbb, pierdut buletin, etc. alta piesa care trage mult materialul in jos e BPFBP aia.
DOC & Smiley, live acum pe Zu.
Incepand cu 27 decembrie, albumul se va gasi si in format fizic in magazine. A spus Doc la Apropo TV.
E fix o pulă asta cu formatul fizic după streaming. Fă frate un stoc limitat la lansare şi dacă se dă mai fă reedit-uri. Eu o să le cumpăr dar tor de căcat e toată faza.
La fel de căcat şi faza cu cd-uri exclusiv la concerte. Laso-n pula mea că nu mai suntwm în anii 90.
La fel de căcat şi faza cu cd-uri exclusiv la concerte. Laso-n pula mea că nu mai suntwm în anii 90.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
e destul de ok albumul, desi liric cam light.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
E ok si atat free-ul asta. Cu mult fata de ce pot ei cu adevarat 

Mie îmi place când zice Dobrescu de Mic Check
))))

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
[soundcloud]https://soundcloud.com/miccheck210/mic-check-13-doc-motzu[/soundcloud]Djony wrote:Mie îmi place când zice Dobrescu de Mic Check))))
apropo de asta
Pana la urma unde se va gasi cd-ul in format fizic?Ionuţ wrote:E fix o pulă asta cu formatul fizic după streaming. Fă frate un stoc limitat la lansare şi dacă se dă mai fă reedit-uri. Eu o să le cumpăr dar tor de căcat e toată faza.
La fel de căcat şi faza cu cd-uri exclusiv la concerte. Laso-n p*** mea că nu mai suntwm în anii 90.
Nu am gasit emisiunea pe net.
Am sunat la Cărturești (toate din București) și cică nu au așa ceva pe stoc. De unde se poate cumpăra CD-ul?
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
s-ar putea sa il mai gasesti la magazinul Muzica dar nu bag mana in foc
Vallejo wrote:mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune
Am fost si io la carturesti si nu mai e pe stoc.au spus ca o sa'l reinoiasca dar nu stiu o data exacta.