Untold Festival 2015
Re: Untold Festival 2015
Oricum, e mult peste asteptarile mele line upul, ma asteptam sa fie un cacat cu artisti de radio sau expirati, dar a luat-o intr-o directie buna.
-
- ce n'est pas possible
Luând în considerare faptul că publicul o să fie compus în proporții de 90% de pulaci de 14 ani care beau și ei o Corona și se dau smardoi nu sunt convins să-mi iau bilet.
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
Ei vor sa varieze line-up-ul dar iese o varza totala. La fel o sa fie si publicul.
alive
cred ca fix asta e publicul de festival din romania care isi permite sa dea cateva milioane pe un bilet, pulaci de 14 ani... o sa fie oameni de toate felurile si de toate varstele, sa fim seriosi...
-
- ce n'est pas possible
Cunosc oameni ok din România care nu merg la cancere d-astea și nici nu au 14 ani. Lumea care o știu eu vara asta o să meargă pe la Exit, Let it roll, astea. Eu cred că merg la Castle și la Exit.
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
aici ai dreptate, alea din afara sunt clar peste tot ce se intampla pe aici . 

Wu-Tang la Untold. O sa se anunte.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
asta e, facem naveta de la magura. 

Sa mor de stiu cum sa ma impart. O sa fiu in Sibiu in perioada aia, o sa lucrez,deci nu o sa pot pleca foarte mul, dar vreau sa ii vad si pe astia in cluj. 

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
ce decizie usoara acum

daca nu trebuie să predau licența în perioada aia, ne vedem la Electric.
mda, am fost cam rau prima oara, e destul de ok festivalul, dar headlinerii nu sunt pe gustul meu deloc. si eu merg la electric castle si la airfield probabil.
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
da!!! sustin cauza.
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!