DOC & Motzu in HD (album 2015)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Djony
dimineata verific forumu

Re: DOC & Motzu in HD (album 2015)

Post by Djony »

Mie mi-a placut mult DOC. Bajatu` asta care ia interviurile,citeste toate intrebarile de pe foaia aia si are cel mai limbaj de lemn care este. Oricum,a fost destul de plictisitor interviul. Acum 2 minute am terminat vizionarea si nu imi amintesc nimic interesant din toata discutia :))
De aia Mic Check-ul lui Dobrescu mi se pare unul din cele mai tari lucruri care s-a intamplat in hiphapul romanesc ever. Daca nu era emisiunea lui,trebuia sa ne multumim doar cu "interviuri" de genul asta
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

Hai să comparăm Adevărul Live cu Mic Check, două emisiuni care nu au nimic în comun ca format.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Djony
dimineata verific forumu

Post by Djony »

Nu am comparat Mic Check cu Adevarul Live. Am zis ca daca nu era emisiunea lui VD trebuia sa ne multumim cu interviuri d-astea foarte plictisitoare cu limbaj de lemn,din care nu afli nimic interesant. Asta e valabil si pentru emisunile de genul Marpha Hop,interviuri hiphoplive sau cum plm se numesc. Uite un exemplu :
domestos
dimineata verific forumu

Post by domestos »

ai perfecta dreptate aici.niciodata nu am inteles cum cacat in 2016 mai nou, nu poti avea un set bine structurat de intrebari in care poti afla ce si cum fara balbaieli si povesti copilaresti.cand o sa am bani multi, vreau sa fac o emisiune de genul bine organizata 8)
Image
sadox
tanar

Post by sadox »

Djony wrote:Nu am comparat Mic Check cu Adevarul Live. Am zis ca daca nu era emisiunea lui VD trebuia sa ne multumim cu interviuri d-astea foarte plictisitoare cu limbaj de lemn,din care nu afli nimic interesant. Asta e valabil si pentru emisunile de genul Marpha Hop,interviuri hiphoplive sau cum plm se numesc. Uite un exemplu :
Din punctul meu de vedere prefer un limbaj foarte de lemn (daca asa vreti voi sa-l numiti) decat sa aud vulgaritati ieftine aruncate prin glume de multe ori spuse aiurea.Si interviurile de la Adevarul Live si de la emisiuni cu "limbaj de lemn" gen Marpha hip-hop si Hip-hop Live mi se pareau foarte in regula(care din punctul meu de vedere erau foarte la locul lor si destul de mature).Vad ca mai nou de o vreme incoace primeaza limbajul "ma doare-n pula" cu vulgaritati si tot felul de condimente verbale total nelalocul lor pe care voi il numiti un limbaj foarte ok.Total gresit! A fi vulgar intr-o emisiune radio nu inseamna neaparat exprimare libera in contextul in care v-ati exprimat voi.Din punctul meu de vedere vulgaritatea intr-o emisiune radio hip-hop(asa ca pe strada) nu prea isi are locul acolo.Stiu c-o sa ma injurati in gand,in scris si verbal,dar de la o vreme frustrarile astea gen ""nu mai vrem limbaj de lemn "" si ""vrem o emisiune in care s-o dea pe fata cu limbajul adecvat" sunt foarte departe de ceea ce inseamna bun simt!
Singur cu mine
Djony
dimineata verific forumu

Post by Djony »

Îți respect părerea,dar nu cred ca cineva de aici se uita la Mic Check ca să-l audă pe Dobrescu cum înjură. Pur și simplu mi se pare foarte tare emisiunea din cauza ca discuțiile sunt foarte "degajate". Nu cred ca are un set de întrebări pregătite,totul mi se pare natural. A da,ca era sa uit. Înainte de Mic Check,singurele interviuri pe care le urmăream cu plăcere erau de la Urban Groove-ul lui Brugner. Păcat ca nu mai e emisiunea aia...
ciuschi
dimineata verific forumu

Post by ciuschi »

doc in interviu asta da niste raspunsuri zici ca e pacha man
Vallejo wrote:mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune

clnnn
dimineata verific forumu

Post by clnnn »

Atat interviul cu Doc cat si cel de 4min cu specimenele astea sunt de tot cacatul. Pur si simplu o afisare de testosteron asa, gratis, fara a spune nimic cu cap. Doc si`o arde de zici ca el vrea sa transforme interviul si formatul lu` ala (daca nu`i place cat de punctuale sunt intrebarile, la ce cacat s`a dus acolo?), in timp ce astia de la Parazitii sunt pur si simplu vulgari si atat - glumite de cacat, injuraturi aruncate de dragul de a fi spuse - de zici ca au fost legati cu calus in gura 3 ani si acum trebuie sa le regurciteze pe toate. Deaia exista oameni care ajung sa aprecieze astfel de formatii - se spune ca iti poti da seama de un om in functie de ce asculta.
Cat despre Mic Check, cu siguranta e una dintre cele mai faine chestii aparute recent in tot hh-ul asta - interviu degajat, amuzant, si de unde chiar aflii lucruri useful.
alive
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Hai că am văzut până la capăt interviul. Să iesplic ce-am vrut să spun: nu e vorba că se exprimă vulgar sau că-l amendează pe ăla pentru întrebările în limbă de lemn (că așa-s, cringe maxim). E vorba de atitudinea lui Doc față de gazdă, față de ăia care l-au chemat acolo ca să-i facă lui reclamă, față de ascultătorii și comentacii de-acolo. A fost arogant în mod nejustificat încă de la primele cuvinte, l-a ținut pe ăla numa-n miștouri, a vorbit mult și prost, a ars-o când artist neînțeles, când manelist-care-vorbește-tare-la-telefon-despre-câți-bani-are-n-tramvai, a vrut să fumeze în studio etc. Practic l-a chemat omul acolo să-i facă un bine, să-i vândă albumul, și el a venit și s-a căcat pe masa din sufragerie, a băgat scobitori în căcat și-a zis că ariciul e hip-hopul românesc, ca-n banc. Și dacă se știu bine și-s amici (Doc și jurnalistul, adică), cu atât mai nasol că s-a comportant așa.

În goana asta după autentiticitate și true-ism (heh), s-a dus atât de departe încât a ajuns o caricatură de repăr român care imită prost repări americani (What's poppin, bro!). Nu a fost nici amuzant, nici interesant. Am observat stilul ăsta nou încă de la MIC Check, dar probabil acolo nu a sărit în ochi pentru că era între prieteni și nu-și permite să vorbească cum a vorbit cu sărmanul jurnalizd pierdut în spațiu de la Adevărul. Cert este a ars-o prost. Poate-s eu prea tocilar și n-am mai interacționat de mult cu ”șmecherii”, dar eu știu că pe vremuri, când eram io tânăr gangsta in ză ghetto, dacă ar fi încercat măcar cineva să vorbească și să se comporte la modul ăsta, chiar și între prieteni, și-ar fi luat numai capace, ca să-și revină.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
clnnn
dimineata verific forumu

Post by clnnn »

^ba Ego, si eu ce`am zis? :lol: suntem 2 tocilari oricum.
alive
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Eu vorbeam cu ăia dinaintea ta, tocilarule. :lol:
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
clnnn
dimineata verific forumu

Post by clnnn »

Ah, nu m`am prins, invatam aici.
alive
HiroHito
spre 5000 de posturi, e ok

Post by HiroHito »

Si-a mai luat bicicleta si tableta la interviu?
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

Atitudine de căcat. Ar trebui să asculte episodul din Mic Check cu KRS-One. Să-mi bag picioarele, omul ăla și când vorbește fără rime scoate numai poezie pe gură. Frumos, mă!
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

urat si-a ars-o, dar si alaaaa...
http://soundcloud.com/arinix
Post Reply