De aia Mic Check-ul lui Dobrescu mi se pare unul din cele mai tari lucruri care s-a intamplat in hiphapul romanesc ever. Daca nu era emisiunea lui,trebuia sa ne multumim doar cu "interviuri" de genul asta
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Din punctul meu de vedere prefer un limbaj foarte de lemn (daca asa vreti voi sa-l numiti) decat sa aud vulgaritati ieftine aruncate prin glume de multe ori spuse aiurea.Si interviurile de la Adevarul Live si de la emisiuni cu "limbaj de lemn" gen Marpha hip-hop si Hip-hop Live mi se pareau foarte in regula(care din punctul meu de vedere erau foarte la locul lor si destul de mature).Vad ca mai nou de o vreme incoace primeaza limbajul "ma doare-n pula" cu vulgaritati si tot felul de condimente verbale total nelalocul lor pe care voi il numiti un limbaj foarte ok.Total gresit! A fi vulgar intr-o emisiune radio nu inseamna neaparat exprimare libera in contextul in care v-ati exprimat voi.Din punctul meu de vedere vulgaritatea intr-o emisiune radio hip-hop(asa ca pe strada) nu prea isi are locul acolo.Stiu c-o sa ma injurati in gand,in scris si verbal,dar de la o vreme frustrarile astea gen ""nu mai vrem limbaj de lemn "" si ""vrem o emisiune in care s-o dea pe fata cu limbajul adecvat" sunt foarte departe de ceea ce inseamna bun simt!Djony wrote:Nu am comparat Mic Check cu Adevarul Live. Am zis ca daca nu era emisiunea lui VD trebuia sa ne multumim cu interviuri d-astea foarte plictisitoare cu limbaj de lemn,din care nu afli nimic interesant. Asta e valabil si pentru emisunile de genul Marpha Hop,interviuri hiphoplive sau cum plm se numesc. Uite un exemplu :
Vallejo wrote:mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie