Arssura
Re: Arssura
Voi sunteti déjà care ii dati feedback pozitiv lu sisu? #marsinpulameadesclavi
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
ba Dosia, esti din ce in ce mai prost

cica urmatoru' proiect a lu' arssura s-ar numi carbon 14
-
- Niciodata un nimeni
Stii care-i chestia? Hip-hop-ul romanesc e un sat, iar Arssura o arde prin satu' asta de niste ani buni. El n-a avut niciodata mari pretentii financiare de pe urma hip-hop-ului, drept pentru care n-a fost niciodata nevoit nici sa-si schimbe, si nici sa-si imbunatateasca stilul, cantand exact asa cum ii place si cum simte.iustinescu wrote:Arssura cred ca are cel mai plictisitor mod de interpretare din cate am intalnit. E chiar ciudat sa nu poti evolua deloc la capitolul asta, fiind de atatia ani in bransa
Doar in cazul artistilor si trupelor care fac bani din miniindustria asta muzicala din Romania putem discuta de evolutie. Restul, fac muzica din placere, ciupind una-alta pe langa. Tot din placere.
Viața e complexă și are multe aspecte.
- h. kissvelvet
- dimineata verific forumu
lolMallone wrote:El n-a avut niciodata mari pretentii financiare de pe urma hip-hop-ului, drept pentru care n-a fost niciodata nevoit nici sa-si schimbe, si nici sa-si imbunatateasca stilul, cantand exact asa cum ii place si cum simte.
nu vad ce lagatura au pretentiile financiare cu evolutia ta ca mc. mi se pare normal sa-ti dezvolti skill-ul, in orice domeniu si chiar daca n-o faci pe bani, sa vrei sa devii mai bun pana la urma. daca vrei ca hip hopu romanesc sa treaca de stadiu de sat nu asa trebuie sa gandesti. pai in plm la vremea lui omu a avut colaborari cu lume buna din rapul romanesc, a avut o rampa de lansare practic, putea fi sus, iar eu ii ascultam piesele si mi se parea wow. doar ca la un moment dat a devenit plictisitor. nascut talent, mort speranta (desi obiectiv vorbind acum nici mare talent nu mi se pare, da cu munca multa cine stie...). si tot cacatu asta are sens doar daca poti sa numesti cel mai basic delivery ever ``skill``.
PS: da, da battle bla bla. poate trebuia sa ramana acolo.