Dupa cateva ascultari,imi plac doar 3 piese : Mambo,Adevarul doare si aia cu Despot...
Cred ca e cel mai slab album Parazitii de la Confort 3 incoace. Plm,inca astept albumul lui Ombladon si sper sa ma surprinda si sa fie ceva tare. Omu` a aratat ca inca poate sa o dea bine pe piesa lu` Alan si Kepa. Dar na,aia a fost produsa de Motzu,nu de Cheloo. Pe negativele astea care zici ca is facute de mine,poa` sa dea si (insert favorite rapper here),ca tot suna ca pula
daca piesele postate aici sunt cele mai bune mi-e groaza sa ascult restul albumului
mai aveam sperante de la cheloo, mai facea un artificiu liric ceva, dar se pare ca acum s-a axat doar pe mesaj(moarte poponarilor, gaylor si tiganilor)
Plm.piesele alea nu ma prind deloc.l'am comandat oricum dar sa mor...piesa aia mambo probabil era hit in 2010.ori am crescut eu si nu mai apreciez umorul asta usor nesimtit.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.