Alan & Kepa - Oxigen (2015)
-
- Arhistrateg nebiruitul
Re: Alan & Kepa - Oxigen (2015)
Paradoxal, Ombladon e cel mai bun lucru pe piesa asta. Măcar a dat o strofă decentă, pentru etatea dumnealui.
În rest, beat slab, dume hiper-fumate, clip aiurea, gesticulație inutilă... Am așteptări de la albumul ăsta, dar ce-a ieșit până acum nu m-a impresionat absolut deloc.
În rest, beat slab, dume hiper-fumate, clip aiurea, gesticulație inutilă... Am așteptări de la albumul ăsta, dar ce-a ieșit până acum nu m-a impresionat absolut deloc.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- Arhistrateg nebiruitul
O sa faci recenzie la album? 

Băi eu nu sunt scârțar, dar 30 lei CD-ul și 15 lei livrarea?
http://pacpacstudio.com/product/alan-kepa-cd-oxigen/
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
-
- Arhistrateg nebiruitul

...am ascultat albumul și m-am cam plictisit. Sunt vreo 3 piese decente, grupate user-friendly una lângă alta, trackurile 8, 9 și 10 (+ Bombardierul din Sevilla). Plus vreo alte câteva piese generice și câteva de-a dreptul proaste. Și nu-mi plac beaturile deloc. Parcă sună toate la fel, doar cu tempo diferit. Mă rog, all in all, aș zice că e un album mult sub potențialul MC-iilor. Păcat.
-
- tanar
Puțin cam monoton albumul, mă ia somnul.
P.S. În piesa ”Vorba aia”, Ombladon trimite câteva săgeți către DOC sau mi se pare?
P.S. În piesa ”Vorba aia”, Ombladon trimite câteva săgeți către DOC sau mi se pare?

catre Spike.
- James Carter
- Mugiwara
Pacat de potentialul pe care il au Alan si Kepa. Simt cumva ca parca se limiteaza la acelasi stil, aceleasi teme. Se limiteaza sau pur si simplu nu se poate mai mult.
Bine, nu pot spune ca e un material slab dar sunt sigur ca au mai mult de oferit. Raman in continuare printre cei mai talentati din rapul asta.
Bine, nu pot spune ca e un material slab dar sunt sigur ca au mai mult de oferit. Raman in continuare printre cei mai talentati din rapul asta.
pra pra
-
- tanar
Plus că CD-ul e mai mult ca sigur Bootleg.Ionuţ wrote:Băi eu nu sunt scârțar, dar 30 lei CD-ul și 15 lei livrarea?
Nu esti scartar.si eu incep deja sa scartai la faze dinastea...plm, nu e normal.

sper sa nu supar foarte tare dar vreau sa zic doar ca
albumul lor este inregistrat la cpr productions care este a lu okapi, asa cum se vede si pe pagina de facebook.
ca alan si kepa s-au lansat cu doc si acum fac piesa cu ombladon, intre timp au instrumental de la motzu.
albumul lor este inregistrat la cpr productions care este a lu okapi, asa cum se vede si pe pagina de facebook.
ca alan si kepa s-au lansat cu doc si acum fac piesa cu ombladon, intre timp au instrumental de la motzu.
Si?
)))

Da, si eu sunt prieten cu persoane care nu se inghit intre ele. Dar asta nu ne opreste sa fim prieteni intre noi, chiar si fara sa inchidem cercul. Triunghiul. Pula mea.caramelow wrote:sper sa nu supar foarte tare dar vreau sa zic doar ca
huh?!caramelow wrote:albumul lor este inregistrat la cpr productions care este a lu okapi
http://soundcloud.com/arinix

either way,

degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie