2. A 5-a roată la căruţă - Mişto. Instrumentalul e fix ce trebuie şi îmi place refrenul, fresh ca roua.
10/10
3. Am nevoie de un HIT - Şi asta e tare. Nu ca aia de mai sus, tho. Mai ales că refrenul e de 2 parale. Da-mi place mult autoironia din text, doar el şi Spike ce mai practică sportul ăsta în Ro.
9/10
4. Italia '04 - Pe piese de genul ăsta e Maxi cel mai maxim. Chestii personale şi prea adevărat. Şi Angeles e o resursă prea puţin utilizată a muzicii româneşti, am zis-o de când cu piesa cu Ad Literam şi Dobrescu. Mă bucur să văd că_continuă colaborările cu Maxi.
10/10
5. Vorbe despre tine - Meh. Am înţeles de pe trackul 2 că din astea face banii, dar tot rămâne muzică uşoară. Muzică uşoară de calitate.
6/10
6. Blonde, Brunete - Vezi mai sus.
6/10
7. Dulce Românie - nu-mi place instrumentalul. Strofele sunt drăguţe, tho. Şi toţi simţăsc ce simte Maxi faţă de ţară, aşa că...
7/10
8. Mi se pare normal - Îmi place umorul lui Maxi. Piesa însă nu e cine ştie ce.
7/10
9. Interludiu
10. Doina - beatul e tare. În rest, bag pula-n Şatra şi-n autotune şi-n căcatul lor muzical. Şi-n special în KillaFonic, care sună de parcă suflă versurile printr-o trompetă spartă, mozoli-mi-ar muştiucul.
11. Nu mai spune - nu-mi place. 6/10
12. Câteva gânduri - deja s-a discutat piesa, e foarte tare.
10/10
13. Vreau să am - şi asta e piesă.
8/10
Nu ştiu ce să zic. Îmi place mult Maxi, când e pe subiect, dar mă frustrează toate piesele alea despre fumei şi viaţă bună, cu strofe de căcat şi beaturi generice. Şi-n acelaşi timp, nu pot să-i reproşez sub nicio formă că le face, că înţeleg realitatea de pe teren. Dar tot aş da zile de la mine pentru un album Maxi pe care să bage doar piese ca primele 3 de pe materialul ăsta...