preacher wrote:eu sunt curios daca vor reusi sa ajunga la concert.
not that funny ...
dak am fi plecat amandoi din bc in bucuresti ar fi fost totu` ok..insa eu plec la un festival de teatru la timisoara (T4T) si am de prezentat cu trupa,o piesa marti...si imediat dupa trebe sa`mi iau talpasita.timisoara-bucuresti...singur..vreo 10 ore..nu suna asa grozav.cam toate problemele au fost puse la punct...dar oricand poate aparea orice. io raman cu speranta k vom ajunge si va f totu ok
offtopic :Acum lucram la un EP... Trebuia terminat pe vreo 25.04 dar acum trebuie sa mergem in bucuresti si kremlin si la timisoara, deci nu stiu cat se amana.
Nu cred ca veti fi foarte multumiti de calitatea sunetului, desi ne chinuim sa facem rost de un "studio".
Piesele sunt mixate de Roby .
Oricum, live e alta treaba si... intr-un fel e mai mijdo.
ontopic : inafar de Ad Litteram si Cast, ceilaltzi artisti Hades vor canta piese CU ad litteram sau piese proprii ?
[...] Cunoaste fericirea prin suferinta [...] Moartea nu-ti ofera ultima dorinta !
O mica mare intreabre :
Vor fi acolo si cei cu care ati colaborat pe albumele : Procesul Creatiei si Stalpul Societatii ?
Sau veti canta ceva piesa din acelea?
AAF wrote:O mica mare intreabre :
Vor fi acolo si cei cu care ati colaborat pe albumele : Procesul Creatiei si Stalpul Societatii ?
Sau veti canta ceva piesa din acelea?
surprize surprize ...va fi chiar si andreea marin:D...haideti frate ca o sa fie caterink mare.. o sa cante lumea,digei os a faca screci si altele si tot asa...gie!!
Music expresses feeling and thought, without language; it was below and before speech, and it is above and beyond all words