Epitaph - o trupa care e la inceput si care si-a facut treaba ... slabutz , dar , mai conteaza ? E-PI-TAPH , E-PI-TAPH !!!! Prietenii stiu de ce
Cast - nu mi-au placut absolut deloc . M-am rugat inainte de concert sa NU CUMVA sa vina INDECENT pe scena , dar se pare ca sunt blestemat

Dintre reparii astia care mai stie ceva de hiphap asa .... sa-mi spuna si mie cineva ce cauta infractorii astia pe o scena de REP ? Mai bine ar canta la ZIUA JUDECATII pe ANTENA 1.
Seraphim - nu imi plac FUNKTASTIKS (sper ca am scris corect) deloc , dar aseara omu asta chiar s-a chinuit si a cantat din suflet . Eu ii dau cu pace ptr prestatzie desi versurile lui nu trezesc nimic in mine.
Kombat - cu riscu de-al pupa in cur (ca e rapidist d-al meu) a fost meseriash ... se vede experientza si munca depusa in totzi acesti ani. Hai gata ca dupa aia se umfla prea mult

PREA TARE COAIE !!!!
Maerry (iar am dubii daca am scris corect) - pula asta facea treaba de cand o ardea gen Subliminal . Aseara nu a fost decat inca o demonstratzie ca e pe felie in repu asta pe care multzi l-au cam uitat. Mult respect si la cat mai multe realizari . JUR ca o sa cumpar KST ptr ca face totzi banii !!!
Jhivago - de-a dreptul genial si sufletist asa cum il stiam. Bravo , Paule , o arzi super modest desi esti unul dintre cei mai tari dintre cei mai tari. ATITUDINE EXEMPLARA !!!
DJ Undoo - Un DJ cu care Hades ies ein evidentza de fiecare data. TOT RESPECTUL !
Ad Litteram - o prestatzie excelenta ! Mihnea a fost foarte serios si foarte precis. Cheliosu de Scanteie a dat rupere ca de obicei . AD LITTERAM au renascut si au revenit cu "piciorusele" pe pamant
Un mare minus ptr sonorizare care a fost de cacat ! S-a auzit la fel de prost ca la CTC @ Preoteasa.