Mi.a rupt capul piesa asta . Suna intr.un mare fel ambele instrumentale, iar Killa fara autotune e dat dracu! De clip ce sa mai zic....eye candy de la inceput pana la sfarsit
Daca o sa se rupa putin de stilul satra pe urmatorul album si o lasa mai usor cu autotune.ul, o sa iasa ceva smecher.
Bă, să-mi bag pula-n prejudecățile mele, dar nu pot să iau în serios un MC care termină fiecare vers cu o interjecție. Mă piș pe stilul lui, mă piș pe muzica făcută întru lauda jegului și a ignoranței.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
am scris pe blog mai multe, dar in mare albumul e ascultabil o data dar prea repetitiv, imi place featul cu nane si cu irina rimes. nu inteleg de ce sunteti asa hateri, chiar nu mi se pare nasol de tot albumul.
E mult sub aşteptări albumul. Majoritatea instrumentalelor mi se par de neascultat, iar Killa mi se pare că o cam forţează cu stilul asta de interpretare. Am observat că e şmecher şi că talentul îl ajută să dea in toate felurile posibile, dar parcă i.ar prinde bine să fie un pic mai calm şi coerent.
Eu inca mai sper ca in viitor să scoată.un album hip hop