URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

AAF wrote:Parerea mea: Si ce daca tara are 1mp2 sau 1000mp2? tot persoane traesc si acolo sunt persoane ca mine si ca tine...de ce ar fi americani mai coiosi ca alti?doar pt ca sunt mai "mari" ca noi inseamna ca au dreptate sau ca trebuie sa ii pupam in cur?ce judecata proasta....
La inceput, HH a abordat in general probleme sociale. Cu toate ca nu ma identificam cu probleme existente acolo, "projects, rats and roaches", sunetul mi se parea absolut inedit. A se nota, ca in 92, cand am inceput sa ascult, nu intelegeam decat 30% din ce auzeam. Chiar radeam cu Vexxatu, ca un prieten de al lui, ascultand HH, credea ca "nigga" este de fapt "mega", si se gandea el care ar fi legatura :lol: :lol: :lol: Deci, in concluzie, chiar daca nu intelegi 100%, poti aprecia si instrumentalele in egala masura. Asta e chiar refuz prostesc, sa nu vrei sa asculti muzica ca e din US. Intru totul de acord cu ceea ce a zis Maed1, o sg precizare, nu sunt de acord cu faptul ca USA e prima putere si de aia e engleza atat de apreciata, ei nu au nici nu merit, ci doar englezii. Aici deja intram in alt domeniu. In ceea ce priveste afirmatia cu Immortal Technique, iar trebuie sa precizez ca anumiti artisti underground din afara, sunt super cunoscuti la noi, in vreme ce in tara lor sunt obscuri. Intrebat daca a auzit de Non Phixion, Redman spus ca NU! Deci Immortal nu este ascultat in toata lumea! Este un MC senzational, insa! :)
AAF
stiutor

Post by AAF »

preacher wrote: 5. sa asculti doar rap romanesc si sa zici ca ala strain e de cacat doar pt ca u nu regasesti in el e ca si cum ai spune ca nu iti place femeia ca nu are pula (poti asculta si doar pentru a analiza).

unde dracu am zis eu ca rapu/hh de afara e de kkt? :roll:
Image
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

nu m-am referit strict la tine.
99.9%
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

AAF wrote:Pai e normal frate sa asculti....dar sa asculti si sa intelegi pt ca daca iti canta unu in germana si tu habar nu ai ce zice ala acolo de ce ai mai asculta?.......
Plm nu era vb sa nu asculti deloc...era faza ca eu nu sunt de acord sa ma afirm in alta limba...cand o fak destul de bine in a mea......plm.....
Si normal ca fiecare asculta ce vrea....de ex: daca aaf asculta de maine manele e alegerea lu nu ?
Parerea mea e ca fiecare este reprezentat de un anume stil muzical plus ca mi se pare o idiotenie sa incerci saschimbi omu.....fiecare suntem unici prin noi insane....
Ar trebuii respectate deciziile persoanelor kiar daca sunt proaste sau bune kiar daca ne afecteaza sau nu....
Pace...
Dar n-a zis nimeni ma sa te afirmi in alta limba, asta era legat de faptul ca shake a zis ca mai bine sa promovam artistii nostri afara. Crede-ma ca eu sunt mai nationalist ca 95% dintre romani, insa nu despre asta era vba
AAF
stiutor

Post by AAF »

Pai si tu te-ai intrebat de ce e obscur si de ce nu da pe scene ca red sau meth sau gza?
Pai imagineazati sa apara pe o scena televizata nation wide si sa zica ce zice in albume sau in free-uri :D
Sta in sub,pe scene improvizate...;)
Asta imi aduce aminte de cum era la inceput...cand se stragea lumea la scara si dadea free-uri pe diverse beaturi prin 97-98 ...... cu toate ca erau majoritatea inspirate din KRS-One sau NWA...plm...oricum era o placere sa ii aud pe prietenii mei dand asa ceva....plm...eu pe atunci invatam de la ei de Krs-one......sau de Delikt...sau de mafia....la familia...pt ca pana atunci ascultam doar trupe gen UB40 care dupa parerea mea sunt geniali....
Pace....
Image
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

AAF wrote:Pai si tu te-ai intrebat de ce e obscur si de ce nu da pe scene ca red sau meth sau gza?
Pai imagineazati sa apara pe o scena televizata nation wide si sa zica ce zice in albume sa in free-uri :D
in primul omu e usor comunist, in al doilea rand, nu mai conteaza in ziua de azi doar sa fii foarte foarte bun textier si interpret, tre sa ai si un pic de bulan, sa prinzi un contract. Plus ca Red, Meth, GZA au deja publicul lor format, asta incearca sa si-l formeze, vorbind despre Che Guevara, somaj, politica externa deficitara a americanilor, etc. Mie unul mi se par mult mai inteligente subiectele lui decat cele ale lui Ghostface, de ex, care apare cu ditamai bratara si medalionul de aur masiv. Dar imi place mie si inca la 300 de oameni din RO.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

AAF wrote:ca pana atunci ascultam doar trupe gen UB40 care dupa parerea mea sunt geniali....
Asta nu trebuia sa mai zici! :lol: :lol: :lol:
AAF
stiutor

Post by AAF »

Bine pus punctul pe "i" si mie imi place mai mult IT dekat altii si tot asa si krs-one...si o gramada de mc sau trupe am crescut cu ei si din cauza ca nu prea intelegeam ce ziceau acolo ma facut sa incep sa invat engleza pe care astazi o inteleg si o vb fluent......

Bai mie imi plac serios....plm...fiecare asculta ce vreu nu ?si ce ii incata urechea....:D
Image
AAF
stiutor

Post by AAF »

depre :D eu ma refeream ca UB40 sunt geniali :D :roll:
Image
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

am auzit bine ... cei de la c.o.m. au zis ca footrecords o sa revina :?:
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

sk8eru wrote:am auzit bine ... cei de la c.o.m. au zis ca footrecords o sa revina :?:
Sub alt nume probabil.. :)
PiraSword
tanar

Post by PiraSword »

Nu, tot Footrecords se va numi...
cypriaan
tanar

Post by cypriaan »

la emisiunea cu raekwon s-a spus ceva de 2 evenimente la timisoara si vaslui facute in colaborare cu tvk lumea . despre ce este vorba si cand vor fi ? :D
nu poti citi printre randuri, nu poti asculta hip hop
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

cypriaan wrote:la emisiunea cu raekwon s-a spus ceva de 2 evenimente la timisoara si vaslui facute in colaborare cu tvk lumea . despre ce este vorba si cand vor fi ? :D
nu stiu nicmi in sensul ca va fi o colaborare cu TvK. Sunt 2 evenimente care au in prim plan breakdancingul!
cypriaan
tanar

Post by cypriaan »

si cand vor avea loc aceste evenimente ? va fi doar concursuri de break dance sau vor fi si concerte de hh?
nu poti citi printre randuri, nu poti asculta hip hop
Post Reply