ba cum e descrierea aia despre ego de la sport, da-te-n pula meaaaaaaaa, asa ceva

Sorry Ego. Eu v-am zis mereu cam ce a zis si Mallone: Boka e dobitoc irecuperabil, si-n virtual, si-n real si unde vreti voi doar cand e vorba despre un singur subiect: politica ! In rest sunt sigur ca e super de treaba.
Omul nu intelege sau nu vrea sa inteleaga ca aia care "i-au dat" pe o parte ii iau pe alta. I-am explicat si acolo pe topicul ala de politica, degeaba, traieste in bula lui. Nu intelege ca daca cineva ii da salariu 10 lei in loc de 5 si inainte mancarea il costa 2 lei si acum 7 lei, el practic se bucura de aceiasi bani. Dar conteaza ca i s-a dat ceva. EXACT ca o baba pe care am vazut-o acum cativa ani de sarbatori care s-a pus la o coada la Piata Unirii, desi NU STIA la ce e coada, dar auzise ca se da ceva (dadeau unii niste gogosi gratis). Nu conta ce era, ea voia sa primeasca, sa i se dea ceva. Asa e si boka si nu-l scoti din ale lui la capitolul asta.
Si legat de muzica Mallone, nu cred ca a zis cineva ca rapperul boka e naspa. Din contra, inclusiv eu i-am luat apararea de multe ori. Oricat de obscur este el in domeniul asta, in mod clar nu a fost praf pe putinele piese pe care a aparut. Dar cum am zis mai sus, dobitocimea de care da dovada la capitolul politica, il ridica pe boka la rangul de animal retardat, pentru ca persista cu adevarat in asta
Cat despre faptul ca a zis ca nu ii place sau nu ii MAI place Grasu, aici pula mea, chiar nu e de condamnat. Oricine are dreptul sa ii placa ceva sau nu. Bine, tinand cont ca e boka, e normal sa-l luam la pula, asa cum il luam si cand era vorba de pateu si buceaga sau cand a postat (dino parca) desenul cu delfibokul, care a fost apogeul acestui forum !

Dar vorbind serios, despre muzica oricine poate avea o parere.
Aa si app, mie niciodata nu mi-a placut Guess Who, dar NICIODATA ! Mai rapper ca el e F.Charm ala sau cum il cheama.