Noul val de rapperi/trapperi [2019]
Re: Noul val de rapperi/trapperi [2019]
Coae, da batrani mai sunteti. Asta e noul val in Romania si vizualizarile sunt pe bune. Daca vizualizarile 5gang erau fake, nu faceau concert la Arenele Romane si sa aiba toate biletele sold out. La fel ca aia din 5gang, si altii au spus ca versurile alea sunt pur la caterinca si ca fac piesele alea ca sa se distreze. E hype in jurul lor si oamenii astia, desi nu sunt in stare sa sustina un concert live, strang o sala plina indiferent nu are tine concertu.
Ian si Azteca sunt din noul val si au piese pe care rup.
Lino Golden poate sa scoata orice cacat in momentu asta si face milioane de vizualizari. Abi la fel. Si mai sunt multi altii. Asta e valu, asta vinde acum. Puteti sa fiti pro sau puteti sa ascultati cedry2k.
Ian si Azteca sunt din noul val si au piese pe care rup.
Lino Golden poate sa scoata orice cacat in momentu asta si face milioane de vizualizari. Abi la fel. Si mai sunt multi altii. Asta e valu, asta vinde acum. Puteti sa fiti pro sau puteti sa ascultati cedry2k.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Coaie, asta-i cea mai proastă argumentare, să mor io. Să fii tânăr și fresh nu înseamnă să accepți orice căcat, da? Excuse me for having standards, plm. Putem să fim pro sau să zicem că rahatul ăsta pute și să avem grijă să nu călcăm în el, nu trebuie să alegem între abi și Cedry2k.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- ce n'est pas possible
ba frate dar voi niciodata nu stiti sa va vedeti de treaba
). daca nu va place, NU ASCULTATI. nu va pune NIMENI sa ascultati. cand dumnezeu o sa va intre in cap ca nu e nimeni curios de parerile voastre fosilizate? tinerii o sa isi faca in continuare muzica lor, noi o sa ascultam iar marii MCii pe care voi ii ridicati in slavi o sa moara in continuare de foame. ayae

la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
-
- Arhistrateg nebiruitul
Alt argument scos direct din cur. Scoți o piesă în spațiul public, îți asumi posibilitatea să se cace cineva pe ea. Și da, nu-mi place, nu ascult de două ori. Dar dacă tot am ascultat-o și mi se pare că e o pată pe obrazul muzicii, o să spun. La modul dacă nu-ți plac părerile noastre fosilizate, NU LE CITI, nu te pune NIMENI să le citești.
Așa vă mai place să luați apărarea rahaturilor... Nu v-ar strica niște cursuri de logică de bază, în plm.
Așa vă mai place să luați apărarea rahaturilor... Nu v-ar strica niște cursuri de logică de bază, în plm.
-
- ce n'est pas possible
incerc sa ma feresc cat mai mult de comentarii de genul ca am auzit acelasi cacat regurgitat de 1 milion de guri diferite. tot ziceti aceeasi chestie de fiecare data, doar ca cu alte cuvinte. am inteles frate, e o sperma e un cacat nu e muzica e mumble rap gata. v-ati facut punctul de vedere inteles. la ce pula mea mai repetati de atatea ori? credeti ca daca continuati sa dati in continuare din cioc o sa se opreasca lumea din a face muzica de genul?
)

-
- Arhistrateg nebiruitul
For the kids. Se cheamă educație.la ce pula mea mai repetati de atatea ori?
-
- ce n'est pas possible
daca ai impresia ca asa educati voi copii, inseamna ca ai probleme mari. sunt si eu constient ca mesajul transmis in muzica de genul nu e ok pentru generatiile tinere si ca e o influenta proasta de cele mai multe ori, totodata cred in natural selection, adica, daca esti atat de prost incat sa mamanci xanax-uri pana crapi doar pt ca o face si lil pump, ce plm sa-ti fac eu? au parinti care sa ii educe, daca nu isi fac datoria nu e vina noastra.
-
- ce n'est pas possible
in + de asta, eu ascult muzica de genul pt ca am o varsta si chiar nu ma mai deranjeaza sa aud de xanax-uri si codeina
). mi se pare caterinca. prefer sa ascult asta decat aceleasi piese obosite cu tema socio-politica, gen i'm not racist sau alte abjectii plicitisoare de genul

Dar inca este muzica buna si in Romania. Inca sunt artisti care scot chestii tari. Ce voiam sa spun e ca astia nu sunt artisti. Ei fac piese la caterinca si fac pentru ca se scot bani din asta. Nu e o pasiune, nu e nimic la mijloc...Pur si simplu doar bani.
Trendu asta a inceput in state si acum a venit la noi. Unii scot piese misto, altii scot cacaturi (gen Abi), dar toti au ca scop sa sune cat mai "Fresh" si sa faca cat mai multi bani. Atat. In general ori ii asculti la caterinca, ori nu-i placi neam. Cam astea sunt variantele. Pot intelege sa nu-ti placa, dar trebuie sa intelegeti si voi ca, in momentu de fata, cacatu asta de trap si vloggerii care canta scot mai multi bani decat a scos cedry2k toata cariera. Si amuzant e ca artistii de la noi o fac din pasiune, astia o fac din amuzament si din dorinta de a face bani.
Trendu asta a inceput in state si acum a venit la noi. Unii scot piese misto, altii scot cacaturi (gen Abi), dar toti au ca scop sa sune cat mai "Fresh" si sa faca cat mai multi bani. Atat. In general ori ii asculti la caterinca, ori nu-i placi neam. Cam astea sunt variantele. Pot intelege sa nu-ti placa, dar trebuie sa intelegeti si voi ca, in momentu de fata, cacatu asta de trap si vloggerii care canta scot mai multi bani decat a scos cedry2k toata cariera. Si amuzant e ca artistii de la noi o fac din pasiune, astia o fac din amuzament si din dorinta de a face bani.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
-
- ce n'est pas possible
este muzica buna peste tot doar ca termenul asta de mumble rap i-a innebunit pe toti. daca cauti mumble rap pe google si dai pe articolul de wikipedia, in josul paginii o sa gasesti o lista cu notable artists unde e enumerat si POST MALONE, POST MALONE e MUMBLE RAPPER. ca sa intelegi cam care e coeficientul de inteligenta al elitistilor rep.
-
- ce n'est pas possible
am auzit lume zicand si de dalde kendrick si j cole ca sunt mumble rapperi. ce plm sa mai zic...
si aia vechi si astia noi sunt naspa
rapu din romania e pentru aia ce asculta o piesa dani mocanu dupaia o piesa rap, o piesa guess who dupaia o piesa rap, o piesa ion dolanescu dupaia o piesa rap si asa mai departe
rapu din romania e pentru aia ce asculta o piesa dani mocanu dupaia o piesa rap, o piesa guess who dupaia o piesa rap, o piesa ion dolanescu dupaia o piesa rap si asa mai departe
-
- ce n'est pas possible
eh ma exista si rap ok in romania nu te mai caca pe tine
), e plictisitor o mare parte din el dar sunt si piese bune

Când credeam că nu există mizerie mai mare în muzica ca 5gang am găsit asta...