Episodul 1 dintr-o serie de 12 episoade
MC-ul
Bonel / Phunk B / Exile
https://www.burn.com/news/the-process01
De la ep 2 tragem cu lavaliere si vom avea vocile trase blana, in rest poate va dati si voi cu impresii de forumisti
The Process
-
- Niciodata un nimeni
Re: The Process
Am citit ultima fraza exact cand eram pe punctul de-a scrie ca am ascultat episodul intai pe boxele din camera, apoi pe televizor si pe ambele device-uri a trebuit sa ciulesc urechile la maximum ca sa pot capta aproape toata informatia livrata de ei
Cel putin partea lui Exile, abia se aude (de-a lungul episodului, nu doar in cazuri izolate). Recomand sa reparati asta cu o simpla subtitrare si ati terminat povestea cu partea audio
In rest, o initiativa absolut laudabila. Serialul exploateaza pana la os eterna intrebare din interviuri "de unde ai inceput?".
Eu unul n-as opri serialul la 12 episoade, fiind multi care ar avea loc acolo. Sunt curios ce urmeaza in continuare.
LE: a, si hai sa postam si credits-urile. A trebuit sa vanez momentul in care sa pun pauza pe youtube ca sa pot face captura de ecran, modestilor

In rest, o initiativa absolut laudabila. Serialul exploateaza pana la os eterna intrebare din interviuri "de unde ai inceput?".
Eu unul n-as opri serialul la 12 episoade, fiind multi care ar avea loc acolo. Sunt curios ce urmeaza in continuare.
LE: a, si hai sa postam si credits-urile. A trebuit sa vanez momentul in care sa pun pauza pe youtube ca sa pot face captura de ecran, modestilor

Viața e complexă și are multe aspecte.