French Montana - Montana (2019)
Moderators: .etalosed, greuceanu
French Montana - Montana (2019)
noiembrie

-
- ce n'est pas possible
Re: French Montana - Montana (2019)
nu am inteles niciodata cum si de ce e french montana popular. fara feat-uri e 0 barat. e ca un fel de dj khaled
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
din contra as zice ca dupa perioada cu max b si dupa ce a murit chinx de atunci cele mai tari piese ale lui sunt alea fara feat uri. chiar si atunci avea piese tari fara feat uri
piesa cu gunna e tare dar intro e bomba. nu ti place intro?
daca nu baga alea no stylist, slide si wiggle it pe album. oricum sunt vechi. si daca tot albumu sau macar majoritatea piselor o sa fie produse de harry fraud chiar o sa fie tare
piesa cu gunna e tare dar intro e bomba. nu ti place intro?
daca nu baga alea no stylist, slide si wiggle it pe album. oricum sunt vechi. si daca tot albumu sau macar majoritatea piselor o sa fie produse de harry fraud chiar o sa fie tare
are o gramada tari. asculta mixtape urile nu albumele. nu mi spune ca nu ti plac astea
mixtape urile coke boys au fost bomba

-
- ce n'est pas possible
nu pot coaie sa-l ascult mi se pare obosit rau de tot. si flow-ul lui si timbrul vocal si tot. efectiv nu-l inghit
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
nici eu nu sunt cel mai mare fan dar sunt un coke boy 4eva
mie nu mi place cand face piese pentru casuals ca no stylist sau unforgettable sau plm. french si harry fraud sunt combinatia perfecta
mie nu mi place cand face piese pentru casuals ca no stylist sau unforgettable sau plm. french si harry fraud sunt combinatia perfecta