G-MONEY wrote:Plm daca voi considerati ca asta este evolutia normala a muzicii hip-hop, fara suparare dar nu ati inteles nimic din ea atatia ani.

G-MONEY wrote:Plm daca voi considerati ca asta este evolutia normala a muzicii hip-hop, fara suparare dar nu ati inteles nimic din ea atatia ani.
Vallejo wrote:prima oara cand am asc og eastbull azi. partea lui pe aia contractu chiar e tare. e asa tare ca m a inspirat sa scriu niste versuri pe beatu ala
las sclavi fara picioare thiago motta
aranjez meciuri jake lamotta
dau cu pumnu de niro raging bull
fraierii fug ca de sammy the bull
salvatore gravano
ma misc ca rocky marciano
marty scorsese
pizdele astea vor doar sa danseze
am aterizat in milano
tutti pazzi per materazzi
pastile pentru toti ragazzi
am furat inele bvlgari
nu stau cu gainarii
din cap in picioare lacoste
capsunarii tin post
unii sunt grasi mananca cacat
altii sunt piele si os
nu am copii am clone ca big boss
nu ies din casa fara metal gear
baietii tai sunt actori richard gere
am gura mare ca joe pesci
fut pizdele la toti pestii
pune te la masa daca scoti o vorba
o sa ti sara pe nas pastele
cand o sa ti rupem coastele
in cartier sunt legenda tu rapper
vorbim despre cox si doar despre cox
ca jay z pe american gangster
puternic ca bamm bamm
il am cu mine pe dino
ne incaltam in valentino
og daca vezi asta poti sa folosesti versurile astea. e onoarea mea![]()
si in plus eastbull arata gangsta. fac pariu ca e with the shits
era predestinat sa fie asa, si cand s-a inceput nene, cu public ennemy run dmc, care se voiau sociali, tot mai baga cateuna printre, gen concert run dmc erau toti cu adidasu' in mana, cica reprezenta e ca avea adidas (marca nu adidasi). si mereu a fost un hibrid asa, ceva contestare politica, da pana la un punct, nu cumva sa fie anticapitalistic shit si anticonsumerist. defapt n-a fost contestare politica cat lamentare politica, si in paralel epopea progresului modern, cumpar am acura am bitches sunt cu dolla bills in buzunar. asta e, dupaia e o evolutie normala, daca prin ani 80 pustani mai aveau o costinta politica si ideologica, in ziua de azi discursu' si consapevolezza politica s-a dus naiba si suntem intr-o epoca a placeri, distractie, nihilismului, epicurismului si cuvinte dinastea pana maine. trapu' nu reflecta decat gandirea profunda a unei epoci si ale unei tinere generatii.G-MONEY wrote:Nu trebuie sa fie neaparat anti sistem, trebuie sa transmita un mesaj. Plm daca voi considerati ca asta este evolutia normala a muzicii hip-hop, fara suparare dar nu ati inteles nimic din ea atatia ani. Niciodata nu am inteles obsesia asta a unora (nu zic de tine, ci la modul general) de nou. Domne, daca e nou, e bun. Cum pula mea sa-l dai exemplu pe analfabetul ala cu 8 clase de Abi? Nici macar in gluma nu poti face asta, e prea mult !! Ca sa fac o comparatie, inseamna ca si Dancila era buna, are acelasi intelect si doar era ceva diferit, nu?
Voi chiar nu vedeti (din nou, la modul general nu doar muzica) ca orice se scoate pe piata este de o calitate uluitor de proasta? Iar fenomenul trap la noi este inexistent boss, este o sperma si atat si nici dracu nu poate sa ma contrazica aici cu argumente normale. Am zis-o deja de multe ori, nu ai cum sa iti puta mana a bara de autobuz sau sa fii paralizat si sa canti despre smecherie si viata buna dintr-un carucior cu rotile cand ai 16-17 ani. Efectiv nu ai cum !! Nu incep si eu ca vallejo cu street cred, dar e penibil coaie. Eu nu pot sa ascult un autist cu 8 clase doar pentru ca e la moda, un putoi ascultat de copilasi de clasa a 7a. Pai mai bine ascult NA cum se plange decat pe astia, pe bune.
Aaa, ca trapul exista si e un fenomen da, sunt de acord, dar nu MIZERIA de la noi. Pai Gucci Mane e milionar, are si street cred, isi permite sa cante ceva de genul, ca sa nu mai vorbim de ce productie are la piese. Despre asta e vorba, ori faci ceva bine ori nu mai faci deloc.
da, bineinteles ca nu e ok sa arati ca un boschetar in videoclipuri, dar sa-mi vii cu masini pe care nu ti le vei permite-n viata ta sau sa filmezi in vile (care nu sunt nici macar ale vreunui prieten de-al tau) pe care nu ti le vei permite vreodata, aici e penibil, cocos.Vallejo wrote:e muzica imaginea e importanta. cine crezi ca vrea sa auda ce ai de zis daca arati ca un boschetar sau capsunar? nu se asteapta nimeni sa fie john gotti dar nici fraier fac pariu ca nu e
Atentie pe un forum mort? Esti mai prost decat un sac de cartofi, daca faci asemenea afirmatiiGolf wrote:Ballone are atat de multa nevoie de atentie incat simte nevoia sa se bage in seama pe fiecare topic cu muzica "naspa". Stai chill grandpa ca nu ii pasa nimanui de "parerile" tale. Esti la fel de important ca si lateii.