METAL
Moderator: .etalosed
Re: METAL
imi place cartea. e de poezie, e supranumita biblia satanica. as face o parodie legata de ea. da, paradise lost merge, in general, oricum, nu-i sociopatie( de-aia de tampiti), a la astia: . Asa recunosti un/o tampit(a), ii place pantera. asta era sa maora pe scena de la droguri, a colapsat, iar pe dimebag, chitaristul, l-au impuscat mortal.
i-ai da la muie lui sharon. toti cocalarii viseaza la ea, de cand cu piesa cu van burren. pe ea au luat-o in grup si ca are fata de tap. la fel ca pe aia de la theatre of tragedy, ca-i grasa ca ei. wack, daca ma intrebi. mai sunt nightwish, alti wackos ai muzicii mai pop, aia-s pentru coited gays.
mtl:sepultura (oooooooooo regii trash-ului, metallica e merda pe langa omul max si fratii lui din brahil), lacrimosa [gothic in cea mai buna forma evah, aviz cocalarilor ce asculta (si) nightwish si alte cacaturi bagate pe gat de mtv) ,burzum(cutitaru' e f original, muzica lui e dizarmonica=originala=grozava), at the gates (regii death-ului melodic), amorphis ("my kantele" e pt mine in top 6), heavenhood (da, un fel de moonspell mai "crutator", adica mai si pt gays ca voi, astia mici si prosti), therion (f inovativi), theatre of tragedy (daca nu s-ar fi prostituat de dragul de a "expanda stilul", i-as fi pus in top 10), king diamond& the mercyful fate (da tati, de aici pleaca totul, asta e originea gothic-ului), type 0 negative (niste prostituate simpatice, eu le spun "doom-pop"), carcass (singurul grup death metal care ma da pe spate, vocea aluia e grozava, sound-ul e bun, ti-am zis de voce? vocea e grozava!!-haha gluma aaaa. ar mai fi obituary (clasici), ancient (clasici), crematory (clasici), slapdash (clasici)
brt rck sctn: oasis, blur, pulp, mando diao (suna brt rck), the walkmen (suna brt rck), pink floyd si atat. p.s. indie non saro mai, mais just un admirateur distant (fuck, e bullshit maricon, lo so, ma va fan cullo anyway)
brt rck sctn: oasis, blur, pulp, mando diao (suna brt rck), the walkmen (suna brt rck), pink floyd si atat. p.s. indie non saro mai, mais just un admirateur distant (fuck, e bullshit maricon, lo so, ma va fan cullo anyway)