Nane
-
- tanar
Re: Nane
I-am dat play cap-coadă și după parerea mea e un material în stilul Nane, mediocru. Mi-a rămas în cap doar piesa cu Killa Fonic.
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
E cam tare piesa. Cred ca pe Nane il prinde cel mai bine stilul asta daca ma intrebi pe mine. Am vazut ca.l blameaza copiii pe youtube cum ca a devenit comercial, dar daca stau bine sa ma gandesc cam asta.i stilul care l.a consacrat, nicidecum activitatea la okapi.
Ce nu.mi place e dansul asta pe trap de zici ca.i salam pe cocaina. E un copil in clip care abuzeaza de pasii aia de cacat, dar in rest e ok clipul
Ce nu.mi place e dansul asta pe trap de zici ca.i salam pe cocaina. E un copil in clip care abuzeaza de pasii aia de cacat, dar in rest e ok clipul
Nane era bun, cand a intrat in Okakapipi Saund, sa ales prafu' de el.
- iustinescu
Ba asta cu el nino nu imi place, dar aia cu delia e tare rau
Cred ca iti dai seama cat de sus ai ajuns, atunci cand ai feat. ori cu delia ori cu smiley. Si nici nu o sa te arate lumea cu degetul ca ai facut compromisuri

Cred ca iti dai seama cat de sus ai ajuns, atunci cand ai feat. ori cu delia ori cu smiley. Si nici nu o sa te arate lumea cu degetul ca ai facut compromisuri

- iustinescu
Sunt niste beat.uri grave rau pe smecherescu