cec dis aut
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- rapperu vostru preferat
POFTIM? "CE? WHAT?" ... repeta te rog ce-ai vrut sa spui mai sus, dar sa fie si pe intelesul meu.brain killer wrote:shi rhymefest ii imita pe nelly , krs 1, ghostface,50cent in ultimul sau album in care ai pune fata in fata in battle si exeemple sunt multe si supernatural de exemplu!!![]()
you just never know when you're living in a golden age.
..si Last Emperor are 2 piese in care imita diferitzi artishti ..baiatu' a vrut sa zica acelasi lucru, probabil n-a fost pe intelesul tau.scuza-l, nu toti suntem la fel..(p.s. nu stiu cine e "brain killer"Sun|Rah wrote:POFTIM? "CE? WHAT?" ... repeta te rog ce-ai vrut sa spui mai sus, dar sa fie si pe intelesul meu.brain killer wrote:shi rhymefest ii imita pe nelly , krs 1, ghostface,50cent in ultimul sau album in care ai pune fata in fata in battle si exeemple sunt multe si supernatural de exemplu!!![]()

- cain.marko
-
sunrah nu stiu care ar fi interesul tau !si nu dred ca as avea interes comun cu tine nici daca am sta in aceeasi comuna
plus ca de vrei sa ti se para interesant asculta acele piese si by the way daca vrei sa stii cine e brain killer da un privat si poate facem cunostiinta!!asta daca comunici gen asl pls dar daca nu poti trai fara sa stii cine sunt da un mail sau lasa offline!bafta si sorry ptr offtopic
p.s. stiam ca alea cu rhymefest sunt de caterinca ...

p.s. stiam ca alea cu rhymefest sunt de caterinca ...
Things fall down. People look up. And when it rains, it pours.
"CE; WHAT?" Singurul meu "interes" era de a afla ce-ai vrut sa expui prin acea fraza.brain killer wrote:sunrah nu stiu care ar fi interesul tau !
Esti chiar nostim, stai linistit ca nu era un atac sau apropo direct. Sunt maritata.

ONTOPIC FROM NOW ON!

you just never know when you're living in a golden age.
-