Don Ice D.i.A wrote: nici un raport du diam's (care nu e deloc singura rivala)
rivala ca valoare inteleg ca iti place expresia aia "nici un raport" dar foloseste-o cand e cazul. sunt doar curios ce rivala (ca valoare) ai vedea tu in afara de Diam's? si cand zic valoare eu ma refer si la productii si tot, adica felul in care suna per ansamblu.
mai era de un nivel acceptabil lady layistee sau cum se scrie, dar de cand a iesit din spital de abia mai vbeste i s-a futut si flow si tot si a scos un album de cacat.
absolut nici un raport, esti grav daca compari arkana cu diam's, sincer, ca valoare, rap sau ce vrei tu ... ceva gen "mercury e la fel de valoros ca sinatra" ...
sinatra si mercury? mda.. canta RAP, in aceeasi EPOCA si culmea... in FRANTA. wow, intr-o singura fraza am gasit trei "raporturi" care prezinta niste diferente fata de exemplu tau si fara sa zic ca sunt amandoua de sex feminin.
Da, pot fi facute o gramada de raporturi ca rap si ca ce vrei tu.. uite de exemplu exista unul de 4/2 pentru Diam's cand e vorba de albume scoase:) tu le-ai ascultat pe toate cand ti-ai format parerea asta despre ea? doar curios.. daca i-ai catalogat stilul ca fiind cu "multe punchuri" eu zic sa faci macar o revizie a liricilor care se gasesc pe net, doar asa, sa nu ramai cu o impresie gresita.
nah a fost neintelegere din partea mea, eu am inteles din postul tau ca diam's e aia cumulte punchlineuri.
oricum, s-o lasam moarta cu debate-ul ca e inutil si nu s-ajunge nicaieri, eu vad raporturi, tu nu vezi.. asta e
1 Entre les mots : enfants de la terre
2 Le missile suit sa lanc?Še
3 J'viens d'l'incendie
4 Je me barre
5 La mère des enfants perdus
6 Entre les lignes : clou?Še au sol
7 Eh connard
8 La rage
9 Le fardeau
10 Cueille ta vie
11 Nettoyage au K?¤rcher
12 Victoria