Insane Clown Posse - Ceva fani in ROMANIA?

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

oh, and fuck chino xl. Nu pentru ca a dat diss clownilor, ci pentru ca e weeeeaaak
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

astept cu interes deschiderea unui topic despre Snow si IceMC
muie copos
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

esti cam pe langa... ICP, cu toata gloata de stupid white kids care ii urmeaza orbeste (eminem-like), sunt emceez respectati, care nu si-au construit celebritatea pe spatele mtv-ului ci pe a showurilor live. Imi place ca de 50 numai de bine, in schimb ICP sunt desconsiderati fiindca au 'tematica vizuala'. Har-har
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

ii prefer mai mult pe ring decat pe scena
NaGhE
un domn / doamna

Post by NaGhE »

adapter wrote:cred ca e 5,4 la tehnica si lirica are 6,32 pi.
:lol: :D
brain killer
rapperu vostru preferat

Post by brain killer »

bai ce de ganduri bolnave aveti de se trateaza unele subiecte mai ceva decat pe moarte!.....oare fani ice t sau vanila ice sunt multi!?!?! :shock:
Things fall down. People look up. And when it rains, it pours.
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

eram fan ice t si respect ice t
sunrah
.

Post by sunrah »

kenshin wrote:oh, and fuck chino xl. Nu pentru ca a dat diss clownilor, ci pentru ca e weeeeaaak
bumbum..
te inseli in privinta domniei sale!

P.S.: Inca suntem "fani" Ice T!

8)

Cat despre "main idea", am fost acum doua saptamani la un concert Implant pentru Refuz, in deschidere au cantat doua trupe destul de placute, simpatice.. chiar ok. In rest, adica inainte si dupa inceperea concertului bagau doar Insane Clown Posse si Metallica. M-am simtit destul de confortabil there!
you just never know when you're living in a golden age.
Owniga
adevarat sa mor de nu
Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]

Post by Owniga »

brain killer wrote:bai ce de ganduri bolnave aveti de se trateaza unele subiecte mai ceva decat pe moarte!.....oare fani ice t sau vanila ice sunt multi!?!?! :shock:
Nu inteleg
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
saba2dope
tanar

Post by saba2dope »

Juggalo right here.Icp RULZ,defapt the hole shit Twiztid, ABK(kiar dak o plekat) AMB, Boondox, Dark Lotus, Esham ii kam de kkt dar totushi.
tot imi place, mai ales Tech N9ne kiar dak ii la Psychopathic Records.
Like they rule . Dak intereseaza pe kareva am TOT video discography , audio,interviuri tha hole shit.
Down with the colwn since 2001.
Shi ce avetzi ku ei atzi askultat k lumea? sau?
Si ei zic :only we rap about fuckin' a beehave. De asta is faini k nu abordeaza acelashi teme de kkt k manelele romanesti mashini pizde shi bani!

MMCL!!!
A.D.N.
tanar

Post by A.D.N. »

neah..singurul lucru pe care il stiu despre ei e ca au avut un beef cu eminem :D :D
brain killer
rapperu vostru preferat

Post by brain killer »

cred ca s-au afirmat dand beef cu el cum se afirma si insane clown pussy cu topicuri deschise aiurea now that's a beef 8)
Things fall down. People look up. And when it rains, it pours.
Killa suiu
tanar

Post by Killa suiu »

Nu esti singura Juggalet din Ro, mai exista juggalos si in Rsitza (Saba 2DoPe si killa suiu). Much much clown luv!!!!!!!! We will never die!!!!
Fuck all the haters!!! WOO WOO!!!!!!1
Vic_Da_Juggaly_Ninja
tanar

Post by Vic_Da_Juggaly_Ninja »

Atatia oameni urasc Insane Clown Posse. Oamenii auintentia de a ura ceea ce nu inteleg. I've been down with the clown sincer 2004. Nu am vechime dar stiu ce vorbesc. Si sa stiti ca multe dintre cantecele lor si albumele lor sunt mai elevate decat toate celelalte prostii, all the black muzic si toti ceilalti care nu au decat sa spuna "fuck society si pe toti cei de la conducere", pe toti cei care se plang de traiul lor si de toata societatea asta. Icp abordeaza adevarata problema, abordeaza persaona noastra, si felul nostru de a fi al oamenilor, sunt destul de sigur ca multi dintre voi cred ca eu inventez aceste lucruri dar ascultati albumele Carnival of Carnage, The Ringmaster, The Jeckel Brothers, The Riddlebox,, Great Milenko, Hell's Pit si Wraith Shangri-La....

In albumele astea abordeaza adevaratele probleme. Theyr rap este pur si simplu fenomenal , si felul in care sunt facute albumele lor. Nimeni nu e la fel ca ei, sunt cu totul si cu totul originali, fatza de Eminem, Dr Dre, Snoop Dog, Ice Cube, Ice T, The Game, 50 Cent si ceilalti nenorocitzi pe care daca ii iei toti sunt o formatie mare.

Daca vreti sa aflati mai multe despre albumele lor si mesajul lor intrati pe www.whatisajuggalo.com . Peace y'all!
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

stilul lor are vreo legatura cu ceea ce canta acum Retarded Freaks? ...
99.9%
Post Reply