URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

ky3a
fratele meu tu esti baiat

Post by ky3a »

ideile principale:
- brugner, mostenitor al hip-hopului de la parinti, are drepturi depline asupra acestei culturi, fiind deci indreptatit a decide ce influente se pot aduce si ce nu.
- este impropriu a considera definitia universal acceptata a valorii si non-valorii ca fiind doar "gusturile muzicale ale lui brugner".
- fiind trecut de mult de varsta copilariei, brugner se comporta matur si calculat; sub nici o forma el nu isi pierde vremea agitandu-se degeaba.
- nu in ultimul rand, moarte abstractului, aceasta tumoare la moda care incearca sa distruga o cultura.

:idea:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

ky3a wrote:ideile principale:
- brugner, mostenitor al hip-hopului de la parinti, are drepturi depline asupra acestei culturi, fiind deci indreptatit a decide ce influente se pot aduce si ce nu.
- este impropriu a considera definitia universal acceptata a valorii si non-valorii ca fiind doar "gusturile muzicale ale lui brugner".
- fiind trecut de mult de varsta copilariei, brugner se comporta matur si calculat; sub nici o forma el nu isi pierde vremea agitandu-se degeaba.
- nu in ultimul rand, moarte abstractului, aceasta tumoare la moda care incearca sa distruga o cultura.

:idea:
interesant...nu inteleg insa de ce trebuie sa imi analizezi parerea personala. Am si spus ca este o parere personala. Te complexeaza cumva? In cazul de mai sus, e si un pic de "exagerare voita"( e o gluma) ceea ce spun, cum ar fi chestia cu emigrarea in Spania :wink: Insa, probabil te numarai printre ascultatorii mentionati de mine mai sus, si ai fost atins. Nimeni nu ma poate opri sa am o parere personala si sa mi-o expun, asa ca nu ma mai judeca tu, in pm. Inca o data, CEEA CE SCRIU EU E PAREREA MEA, STRICTA SI PERSONALA. DACA NU ESTI DE ACORD,...las la la latitudinea ta. Desi eu stiu deja ce voiam sa spun :lol: :lol: :lol:
ky3a

Post by ky3a »

ah, nu ma simt "atins" deloc. si ar fi culmea sa te judec sau sa incerc sa-ti interzic parerile personale. eu doar facam mishteaux de tine, ca mi se parea ocazia potrivita. asa, ca intre tovarasi de pahar imaginari! :lol:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

ky3a wrote:ah, nu ma simt "atins" deloc. si ar fi culmea sa te judec sau sa incerc sa-ti interzic parerile personale. eu doar facam mishteaux de tine, ca mi se parea ocazia potrivita. asa, ca intre tovarasi de pahar imaginari! :lol:
pai in general, faci misto de oameni care te cunosc si iti permit, insa tu cam fortezi. Timpul le va regla pe toate la un moment dat, sunt sigur :arrow:
ky3a

Post by ky3a »

ei, asta e. am treburi prin bucuresti weekendul asta si urmatorul. cauta-ma pe privat daca ai idei :)
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

ky3a wrote:ei, asta e. am treburi prin bucuresti weekendul asta si urmatorul. cauta-ma pe privat daca ai idei :)
esti offtopic. :)) Ce ma oftica aceasta expresie, "dispret" tuturor celor care o folosesc, ca tot invat eu lumea la prostii. Pacat ca e inchis topicul ala, ca as fi dat un raspuns pe masura, 150% incendiar. :lol: :lol: :lol: :lol: Keep eating my butt!!! Se stiu scatofagii in cauza. Ky3a poate ne anturam, cine stie? :wink:
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

zi ce topic ca il redeschidem pt tine ... :D ... orice pt fun pe net :)))
99.9%
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

preacher wrote:zi ce topic ca il redeschidem pt tine ... :D ... orice pt fun pe net :)))
am rasp aici Preacher, Sun Rah are o problema cu metabolismul meu. Invat oamenii sa fie selectivi (e o gluma, K3ya, ca dupa aia dracu iti tai venele, ca iar am fost extremist! ) :wink:
ky3a

Post by ky3a »

sigur te mananca cineva anume, sau te mananca asa in general? :lol:
te intalnesc la andy smith sau la scena hip-hop la stimultan? ca sa facem misto unu de altu asa cum trebuie.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

si totusi sa revenim la URBAN GROOVE
muie copos
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

ky3a wrote:sigur te mananca cineva anume, sau te mananca asa in general? :lol:
te intalnesc la andy smith sau la scena hip-hop la stimultan? ca sa facem misto unu de altu asa cum trebuie.
la scena hip hop in mod cert. Poate si la Andisor in trecere! :roll:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

URBAN Groove

Post by BRUGNER_okocha »

Verita Saga la urban groove diseara, la orele 22, si in reluare duminica orele 23.
_shakeME_

Post by _shakeME_ »

BRUGNER_okocha,
_shakeME_ a scris:
duminik am urmarit cu siguranta cea mai captivanta/reusita editie urbanG d.t.p.d.v...stuff'ul vocabule:no comment!....chiar si "ceilalti" au evoluat bine(n'am nimic de zis legat de versurile scrise pe foi)...au fost primii care au atacat "Fara filtru"(semnata Grasu'XXL) care dupa umila mea parere impresioneaza prin prostie...si sper din tot sufletul k albumul sa fie mai bun in ansamblu!(pentru k dak mai aud un refren pe album cu"Raluk Georgeana" si unu cu "Florik Mioara" nu mai pronunt Grasu'XXL in viata mea!)... o ultima intrebare pt. brugner:frate unde ati gasit "eleva" aia trecuta de 30 cu fata predestinata pentru cocaru' omului XXL

frate, legat de femeia din clip, e actrita la teatrul din Arad, foarte talentata, meritul descoperirii ei este al lui Gianiny. Dar ca aparitie e chiar tare, exact cum ai zis tu, chiar m-ai binedispus rau de tot
...lasand la o parte gluma,sunt suparat pe mine k am facut o mare gafa in msg'ul ala si sunt suparat pe voi k nu mi'ati atras nici unu atentia!!!....cred k o sa'i vad pe baietii de la verita in reluare :x
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>
Image
on1x1

Post by on1x1 »

BRUGNER_okocha wrote:
kagulla wrote:salut brugner!!omule vreau sa te intreb cand o sa inviti pe RACLA sau pe Vexx???oricum am respect maxim pentru tine si emisiunea ta!!!!peace and big up!!!!!!!
imi doresc sa fac si cu RACLA si cu Vexx, cu RACLA am mai vb cu Connect-R, cu Vexx mai greu, ca prea il gasesc. De indata ce eliberam desfasuratorul, o sa aducem si cele 2 nume mentionate, neaparat!!!
legat de chestiile de gen.. o emisiune interesanta ar putea fi concentrata asupra inceputului hip-hopului la noi in tara... :)

methadon.. deceneu.. chiar nu stiu mare lucru despre numele astea...
1 an intreg am visat ca merg la concert la vexx... mare mi-a fost bucuria ca am putut sa merg al el la concert...
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

TOP 5 - Urban Groove

Post by BRUGNER_okocha »

Acum va puteti vota videoclipul romanesc favorit. Iata linkul http://www.klumea.tv/index.php?page=4&section=5, sau pe www.klumea.tv/urbangroove, la sectiunea Voturi! Enjoy!
Post Reply